O aš norėjau paklausti gal kas naudojot Byly depiliacinį vašką ar putas?
Gerokai stiprūs pas mane plaukeliai visur
taip kad norėčiau tikrai patikimos priemonės tiek bikini sričiai tiek kojytėms savp.Nenoriu kad po depiliacijus vaizdas būtų toks kaip ir prieš ją

QUOTE(Dezdemona* @ 2006 03 27, 16:40)
taip kad norėčiau tikrai patikimos priemonės tiek bikini sričiai tiek kojytėms savp.Nenoriu kad po depiliacijus vaizdas būtų toks kaip ir prieš ją

Aš naudoju Byly Roll-on cukraus pagrindu padarytą vašką (jis lengvai nusiplauna su vandeniu) kur parsidavinėja kartu su plaunamom juostelėm. Kol kas bandžiau tik kartą, bet visai patiko. Jei išlauki, kol gerai sudžius, tai išrauna puikiai. Aišku, kur tokie labai stiprūs ir giliai augantys plaukeliai, tai juos per porą kartų pašalinau, o jei kur silpnesnis - tai iškart nupeša nenaudėlį

QUOTE(Dezdemona* @ 2006 03 27, 16:40)

O kur pirkai, ir kokia kaina būtų šio stebuklo?

QUOTE(Dezdemona* @ 2006 03 27, 17:44)
Kosmadoj mokėjau 17Lt su kapeikom už 75ml. Naudojasi gana taupiai.
QUOTE(Shalimar @ 2006 03 26, 11:02)
Viskas kuo puikiausiai imanoma
Kam palikineti pinigus kosmetologiniam, uzsirasineti, vaziuoti, jei galima paciai pasidaryti. As kai ipratau, tai ir skausmas nebera toks baisus ir labai greitai susitvarkau
O vaska ne Droge pirkti, o ta, kuri naudoja kosmetologes.

Nu aš neįsivaizduoju, kaip tu tupi ar guli keturlinka

Be to aš labai jautri. Man siaubingai skaida net su pincetu

Pas kosmetologę aišku irgi baisiai skauda, bet vistiek ne taip smarkiai
Yra dar vienas bet. Pas mane yra du smalsuoliai, nuo kurių nelabai galiu pasislėpt

QUOTE(migliux @ 2006 03 27, 18:23)
Nu aš neįsivaizduoju, kaip tu tupi ar guli keturlinka
Aš taip nesugebu
Na nebent tik pakraščiukus tvarkai
Yra dar vienas bet. Pas mane yra du smalsuoliai, nuo kurių nelabai galiu pasislėpt

Kaip kažkas rašė - keli koją ant stalo ir tvarka. O jei veidrodį pasistatysi...

Pas mane irgi namai pilni, bet šitą vašką galima ir elektriniam arbatinuky pasišildyt, tai vonioj galima pasislėpt. Priešingu atveju tektų eit pas ką kitą. Kol kas aš nesiryžtu eit pas kosmetologę. Gal vasarą savo vyriškio sugrįžtuvėms išdrįsiu "pasipuošti"

QUOTE(himalaia @ 2006 03 26, 14:16)
Galvojau aš apie kosmetologinį, tačiau patikėkit, kokia gėda man būtų savo grožybes neravėtas kosmetologei pademosntruot. Nors kita vertus, reiktų pasigėdyt tokiai vaikščiot... Net nežinau.
suprantu tave,bet patikek kosmetologe tikrai macius visokiu ciudu,ka tu manai,kad tik plikos ateina depiliotis

QUOTE(aglaja @ 2006 03 26, 12:58)
mastau apie fotoepiliacija.
O kas ta fotoepiliacija?
QUOTE(ELZA @ 2006 03 27, 23:46)
suprantu tave,bet patikek kosmetologe tikrai macius visokiu ciudu,ka tu manai,kad tik plikos ateina depiliotis
tikrai ne,daugiau tokiu kaip tu,tai kad drasiai gali eit, as pati dirbu kosmetologiniam ir jokios gedos cia nematau,tik norisi padet zmogui 

Bet dar reikia susirast kosmetologę gerą ir neypač brangią. O kai aš net kirpėjos pastovios negaliu aptikt, tai...

Nu man labai skauda
ka daryti, kaip istverti?

Noriu depiliuotis bikini zona - patarkit
kaip geriausiai tai daryti, kad plaukuciai ilgiau neataugtu
Visada depiliuojuosi su depiliacinem putom, o kas lieka skutu peiliuku ir man pradeda atrodyti, kad plaukuciai labai jau stori atauga
tad noreciau pabandyti depiliuotis kokiam salone su vasku, tik patarkit kokio ilgio plaukuciai turi buti, ar ilgai neatauga ir koks jausmas

Visada depiliuojuosi su depiliacinem putom, o kas lieka skutu peiliuku ir man pradeda atrodyti, kad plaukuciai labai jau stori atauga