Jau buvau 3 kartus kosmetologiniam darytis bikini depiliacijos, viskas Ok, bet mane gasdina iauginejantis plaukeliai
ju nedaug buvo 6 bet labai nemalonu
nors ten siek tiek patrinu su siukscia plaunine bet vistiek iauga
Aciu, Vitulka
As perskaiciau visas depiliacijos temas, nuo pradzios iki galo, bet kai prireike niekaip negalejau prisiminti kurioj issamiai yra aprasytas visas pricesas, nes apie depiliacija supermamoj nemazai diskutuota
As perskaiciau visas depiliacijos temas, nuo pradzios iki galo, bet kai prireike niekaip negalejau prisiminti kurioj issamiai yra aprasytas visas pricesas, nes apie depiliacija supermamoj nemazai diskutuota
QUOTE(Lalaa @ 2006 09 01, 08:33)
Jau buvau 3 kartus kosmetologiniam darytis bikini depiliacijos, viskas Ok, bet mane gasdina iauginejantis plaukeliai
ju nedaug buvo 6 bet labai nemalonu
nors ten siek tiek patrinu su siukscia plaunine bet vistiek iauga 
Mane gelbėja kremas nuo plaukelių įaugimo
Aciu mergaites
Gal pabandysiu daryti kaip Bajm
Gal pabandysiu daryti kaip Bajm
Sedejau ilgai ir nuobodziai kol viska perskaiciau
Zinot kas mane nustebino?Tik viena parase kad vaiksto su visu "misku".Nejau visos moterys sulig viena depiliuoja?Na,gal tos kurios nedepiliuoja,tiesiog nenori pasisakyti,bijo likti nesuprastos.
Mano situacija tokia,kad prie to reikaliuko retai kada nagus prikisu
Skusti negaliu-lieka daugiau spuogu nei buvo plauku
Depiliaciniai kremai nepajegus mano seriams!!!Epiliacija-negaliu istverti
Vaska esu bandziusi namie,bet issiterliojau "iki ausu" ir ji prakeikiau!Na o i kosmetologini tai kazi ar su pagaliu nuvarytu
Diedas prie to priprates,nesibedavoja.Pasibedavojo zinot kada,kai skutau.To ir as lig siol nesuprantu kaip kitos skuta?Skusk kaip ismanydamas,bet vistiek neisgausi svelnios odos be plaukeliu.To mano diedas ir issigando,"barzdos"(nors po skutimo buvo praejusios vos kelios valandos).
Liko viena iseitis PINCETAS.Oi vargelis,bet imanoma
Ir tik perskaicius visa sita forumiuka supratau is kur pas mane vis dazniau ir dazniaukyla "votys".As maniau kad tai jos.Kvaile!Praradau paskutine vilti tureti grazia ta vietele
Labai mazai komentaru apie lazeri,nejau isties ypatingai brangus dalykas?
Vaje kad prirasiau,tikiuos neatsibodau nuo pat pirmo isikisimo
Diedas prie to priprates,nesibedavoja.Pasibedavojo zinot kada,kai skutau.To ir as lig siol nesuprantu kaip kitos skuta?Skusk kaip ismanydamas,bet vistiek neisgausi svelnios odos be plaukeliu.To mano diedas ir issigando,"barzdos"(nors po skutimo buvo praejusios vos kelios valandos).
aš tai irgi tik skutu bikini, kojas su vašku išbandžiau. ir tikrai tiesa, kad po to net nuskutus plaukelių mažiau ir jie plonesni. o tai būdavo tokie šeriai nuo dažno skutimo...
šiaip girdėjau kažkokį naują būdą bikini depiliacijai su cukrum, salonuose daro, bet dvigubai brangiau nei paprasta depiliacija.
šiaip girdėjau kažkokį naują būdą bikini depiliacijai su cukrum, salonuose daro, bet dvigubai brangiau nei paprasta depiliacija.
QUOTE(agnecas @ 2006 09 14, 22:31)
Sedejau ilgai ir nuobodziai kol viska perskaiciau
Zinot kas mane nustebino?Tik viena parase kad vaiksto su visu "misku".Nejau visos moterys sulig viena depiliuoja?Na,gal tos kurios nedepiliuoja,tiesiog nenori pasisakyti,bijo likti nesuprastos.
Skusti negaliu-lieka daugiau spuogu nei buvo plauku
Depiliaciniai kremai nepajegus mano seriams!!!Epiliacija-negaliu istverti
Vaska esu bandziusi namie,bet issiterliojau "iki ausu" ir ji prakeikiau!Na o i kosmetologini tai kazi ar su pagaliu nuvarytu
Ir tik perskaicius visa sita forumiuka supratau is kur pas mane vis dazniau ir dazniaukyla "votys".As maniau kad tai jos.Kvaile!Praradau paskutine vilti tureti grazia ta vietele
na skutant taip-jau po dienos man siurkstumas jauciasi...todel depiliuoju epiliatorium.siaip man pasiseke tame kad absoliuciai nejauciu skausmo depiliuodamasi
blogis tame kad iauga plaukeliai todel kojas visgi tenka skusti,o bikini depiliuoju,sekanti karta skutu,poto vel depiliuoju,taip maziau iauga.o lazeris tai tikrai brangu
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 09 15, 08:58)
na skutant taip-jau po dienos man siurkstumas jauciasi...todel depiliuoju epiliatorium.siaip man pasiseke tame kad absoliuciai nejauciu skausmo depiliuodamasi
nei kojas,nei bikini,nei pazastis,nei antakiu,man net patinka
blogis tame kad iauga plaukeliai todel kojas visgi tenka skusti,o bikini depiliuoju,sekanti karta skutu,poto vel depiliuoju,taip maziau iauga.o lazeris tai tikrai brangu
na lezeris nera pigu bet prieinama galima pinigelius sutaupyt, o tuo labiau jei kitom tai paskutine wiltis
as zinokit irgi tik uz kosmetologini kabineta
kiek metu kankinausi, nuskuti-iauga, isberia ir t.t zodziu, vienos bedos ir su skutimu ir su pesiojimu (su kremu, tiesa pasakius nebandziau, bet koks skirtumas- vis tiek per kelias dienas atauga)
pabandziau viena karta i kosmetologini nueiti, dabar jau net negalvoju apie jokius kitus budus
nuvarai, paguli sau 20min ir ramu iki kito menesio:) be to, daug graziau atrodo, daug daugiau gali nudepiliuoti ir vienu zodziu, vieni privalumai
beveik neskauda (bent jau man), o tiek kiek skauda tikrai galima pakenteti....aaaj, nu va del ko cia viska rasyti pradejau
tai va, is kosmetologes nusipirkau toki nedideli buteliuka ispanisko (jei neklystu) skyscio, kainavo 12lt, su rutuliuku tokiu, tai patogu tepti...zodziu, nuo plauku iauginejimo tikrai padeda, nes pas mane tai kosmaaariskai iauginedavo
o dabar, po vienos depiliacijos ziuriu vis maziau ir maziau iauga plaukeliai...ir dar sake, kad kuo toliau tuo maziau, tai gal is viso reikalai susitvarkys toj vietoj
tepti reikia kiekviena diena 2 kartus (ryte ir vakare) nuo depiliacijos dienos ir, jei neklystu, kokias 10 dienu...va...nu cia prirasiau dabar, bet neturiu to buteliuko salia, tai kita karta parasysiu kaip vadinasi ir kur galima isigyti kaune (cia aisku, jei sudomino ka nors
)
Nu baigiu jau ir as susigundyt eit i kosmetikos kabineta(nors sakiau su pagaliu nenuvarys).Bet pati nieko is pazystamu negirdejus bijau bet kur ilysti.Tai gal kas padesit ir patarsit kur Siauliuose butu galima apsilankyti.Labai didelis aciu butu.Ir dar kyla toks klausimas,jei man nuo tu plauku iauginejimu yra vis dar tu bjauriu spuogeliu ar kosmetologe leis depiliuot,ar ne bus dar blogiau?
QUOTE(mood @ 2006 09 15, 13:32)
neturiu to buteliuko salia, tai kita karta parasysiu kaip vadinasi ir kur galima isigyti kaune (cia aisku, jei sudomino ka nors
)
Labai labai sudomino, parašyk būtinai please