QUOTE(kibirkstele* @ 2006 10 02, 11:34)
sveikutes, na o as su epiliatoriumi darbuojuosi.. visas kojas nusiepiliuoju, kirksnis ir visur kitus isskyrus gilesne vietele, ten as jau skutu...

siaip viskas labai super jei kart nuo karto neiauginetu plaukeliai.. pas mane jie labai stiprus, nes plaukuotumas pas mane nemazas.. Noreciau suzinoti kas naudojat kazkokias priemones serumus, gal galetumete ivardinti konkreciau pavadinimus ir kur perkate...

nes paskaitinejau tema tai niekur nieko konkretaus ir nelabai kas pamini...
Iauginejimas -didziausia beda

kosmaras o ne beda
Kojoms naudoju byly 2 in 1 ir pylinga, po 3 men byly naudojimo rezultata pastebejau, pagerejo vaizdas labai

pradejau beje kojas skust nes nuo vasko ir depiliatoriaus man ir pradejo iauginet, kartais skutima pakeiciu vasku, bet po jo vel skutimu uzsiimu kuri laika.
Dar naudoju toki pranc firmos berods seruma Reference tai bikini sriciai tik naudoju nes labai mazas kiekis o kainuoja 75 lt
Ir dar arbatmedzio aliejus padeda, ypac jei po iaugusiu plaukeliu isrovimo lieka demele ar zaizdele tai labai greit sugyja. Tepu tris kartus dienon.
O esme tame kad kartais atrodo jog sios priemones stebuklingos ir labai padeda

o kartais kai vel vaizdas pasidaro nekoks tai labai nervuojuosi ir pradedu manyt kad nieks jau nebepades