Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka

o man įdomu kaip jie skirsys - ar pagal faktine ar deklaruota gyvenamąją vietą. Nes pvz mes esam įregistruoti Vilniuje, o gyvenom Klaipėdoje g.gif Gerai, kad jau einam į darželį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 01 18, 15:41)
o man įdomu kaip jie skirsys - ar pagal faktine ar deklaruota gyvenamąją vietą. Nes pvz mes esam įregistruoti Vilniuje, o gyvenom Klaipėdoje g.gif Gerai, kad jau einam į darželį lotuliukas.gif

gal turesi pasakyt, kad nori pagal gyvenama g.gif Neturetu buti didelis skirtumas, darzelis sian ar ten. Svarbu vienas vaikas viena vieta, ne taip kaip anksciau, vienas vaikas, minimum 3 vietos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 18 sausio 2009 - 16:00
na bet ta sistema turėtų atsižvelgti į kažkokius kriterijus. Jeigu aš gyvenu tarkim Šilainiuose ir papuls kokia Panemunė ar Petrašiūnai blink.gif
o jei, tarkim, šeimoj du vaikai?

nemanau, kad darytų bele kaip. Reik atidirbtos, išbaigtos sistemos. Nors jaučiu bus, kad norėjo kaip geriau, o gavosi kaip visada irnesakyk.gif
Atsakyti

Mes savaji mazyli taip pat uzraseme i keleta darzeliu...Ir visur eiles tokios,kad regis nerealu pakliuti iki mokyklos... g.gif Naujas istatymas dar neaiskus,vedejos nieko konkretaus nepasako....Kazkokia painiava g.gif Bet pasake,kad bus pirmenybe pagal gyvenamaja vieta.Ir kad ne vienas vaikas nebus paliktas "be vietos".O viena apie kysius "suko"....
Atsakyti

sveikutes , na mes tai pakliuvom i tu istatymu pinkles , kol gyveno klaipedoje buvau uzrasiusi i klaipedos darzeli , persikraustem i sodus priklausom gargzdams tai musu nebepriima i miesto darzeli , nors eileja pralaukem 1,5 metu , pagal gyvenama vieta kur mums priklauso eiti darzelyje nera vietu gal rugsejo pirmai ir atsiras ta vieta , mieste isvis isbrauke is sarasu , tai puse metu lysk kur nori o dar ir tokia situacija susikloste kad butinai reikia gryst i darba , na vienu zodziu kur beinu aiskintis visur ne ju problemos pas visus tas pats atsakymas niekuom padeti negalima g.gif
Atsakyti
mes jau stvim du metus direktore maitino pazadais tuomet kreipemes i svietimo skyriu,visgi vieta atsirado nuo rugsejo lankom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnerici @ 2009 02 05, 21:19)
mes jau stvim du metus direktore maitino pazadais tuomet kreipemes i svietimo skyriu,visgi vieta atsirado nuo rugsejo lankom thumbup.gif

tai va as ir galvoju darzelio direktore man vis zada vieta nuo rugsejo o kaip cia isties bus nezinia verysad.gif
Atsakyti
va cia tai geras bigsmile.gif mums tai katastrofa su darzeliu kitaip negaliu pavadint.vaikui 5metai,o darzelyje vietos nesulaukiame doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 11, 21:49)
va cia tai geras bigsmile.gif mums tai katastrofa su darzeliu kitaip negaliu pavadint.vaikui 5metai,o darzelyje vietos nesulaukiame  doh.gif  unsure.gif

tai jau jusu vaikas i parengiamaja grupe turi eiti, o i parengiamaja privalo priimti, tokie istatymai! Pasiskambinkit i svietima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2009 02 13, 11:31)
tai jau jusu vaikas i parengiamaja grupe turi eiti, o i parengiamaja privalo priimti, tokie istatymai! Pasiskambinkit i svietima wink.gif

mes pora menesiu pavaiksciojom i darzeli,bet jis buvo grupeje su 2-3metais jaunesniais vaikais.Ejau pas direktore prasyt,kad leistu i bendraamziu grupe,o ji man pasake,kad vietu nera.Berniukas pradejo elgtis kaip mazas vaikas.Jis grupeje atrode kaip tu vaiku tetis biggrin.gif turiu omeny,kad jam penkti metai ejo,o grupeje vaikai buvo2-3metuku.Susinervinusi nezinojau ka daryti.nebeleidau i darzelio direktore pasake parasyti prasyma,kad mes iseiname is darzelio ir ateiti po nauju metu,gal atsilaisvins vieta..nuejome,o vietu nera.Mums pagal gyvenama vieta jis priklauso.Teko eiti i kita darzeli...ten taip pat vietu nera vis sako ateikit po menesio,ateikit dar po menesio...taip ir laikas eina.o vaikui jau 5metai unsure.gif negalime niekaip i darzeli pakliuti unsure.gif
Atsakyti

sveikutes na va as lindau lindau i akis ir gavau seip ne taip ta vieta darzelyje bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes pasiskaiciau as cia jusu ir man jau baugu pasidare. mano mazylei greit bus metukai,bet dar ne i joki darzeli jos neuzrasiau, o nuo rugsejo noreciau jau ja vesti i lopseli. Sakykit, ar yra kokios vilties, kad ja priims jei dabar uzrasyciau ja? doh.gif g.gif ir dar, ar uzrasant i darzeli reikia kokius dokumentus pristatyti, ar ne? visiskai zalia tuos reiklauos blush2.gif 4u.gif
Atsakyti