o man įdomu kaip jie skirsys - ar pagal faktine ar deklaruota gyvenamąją vietą. Nes pvz mes esam įregistruoti Vilniuje, o gyvenom Klaipėdoje
Gerai, kad jau einam į darželį
QUOTE(Natuke @ 2009 01 18, 15:41)
o man įdomu kaip jie skirsys - ar pagal faktine ar deklaruota gyvenamąją vietą. Nes pvz mes esam įregistruoti Vilniuje, o gyvenom Klaipėdoje
Gerai, kad jau einam į darželį 
gal turesi pasakyt, kad nori pagal gyvenama
na bet ta sistema turėtų atsižvelgti į kažkokius kriterijus. Jeigu aš gyvenu tarkim Šilainiuose ir papuls kokia Panemunė ar Petrašiūnai
o jei, tarkim, šeimoj du vaikai?
nemanau, kad darytų bele kaip. Reik atidirbtos, išbaigtos sistemos. Nors jaučiu bus, kad norėjo kaip geriau, o gavosi kaip visada
o jei, tarkim, šeimoj du vaikai?
nemanau, kad darytų bele kaip. Reik atidirbtos, išbaigtos sistemos. Nors jaučiu bus, kad norėjo kaip geriau, o gavosi kaip visada
Mes savaji mazyli taip pat uzraseme i keleta darzeliu...Ir visur eiles tokios,kad regis nerealu pakliuti iki mokyklos...
sveikutes , na mes tai pakliuvom i tu istatymu pinkles , kol gyveno klaipedoje buvau uzrasiusi i klaipedos darzeli , persikraustem i sodus priklausom gargzdams tai musu nebepriima i miesto darzeli , nors eileja pralaukem 1,5 metu , pagal gyvenama vieta kur mums priklauso eiti darzelyje nera vietu gal rugsejo pirmai ir atsiras ta vieta , mieste isvis isbrauke is sarasu , tai puse metu lysk kur nori o dar ir tokia situacija susikloste kad butinai reikia gryst i darba , na vienu zodziu kur beinu aiskintis visur ne ju problemos pas visus tas pats atsakymas niekuom padeti negalima
mes jau stvim du metus direktore maitino pazadais tuomet kreipemes i svietimo skyriu,visgi vieta atsirado nuo rugsejo lankom
QUOTE(agnerici @ 2009 02 05, 21:19)
mes jau stvim du metus direktore maitino pazadais tuomet kreipemes i svietimo skyriu,visgi vieta atsirado nuo rugsejo lankom 
tai va as ir galvoju darzelio direktore man vis zada vieta nuo rugsejo o kaip cia isties bus nezinia
va cia tai geras
mums tai katastrofa su darzeliu kitaip negaliu pavadint.vaikui 5metai,o darzelyje vietos nesulaukiame
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 11, 21:49)
va cia tai geras
mums tai katastrofa su darzeliu kitaip negaliu pavadint.vaikui 5metai,o darzelyje vietos nesulaukiame

tai jau jusu vaikas i parengiamaja grupe turi eiti, o i parengiamaja privalo priimti, tokie istatymai! Pasiskambinkit i svietima
QUOTE(kgintare @ 2009 02 13, 11:31)
tai jau jusu vaikas i parengiamaja grupe turi eiti, o i parengiamaja privalo priimti, tokie istatymai! Pasiskambinkit i svietima 
mes pora menesiu pavaiksciojom i darzeli,bet jis buvo grupeje su 2-3metais jaunesniais vaikais.Ejau pas direktore prasyt,kad leistu i bendraamziu grupe,o ji man pasake,kad vietu nera.Berniukas pradejo elgtis kaip mazas vaikas.Jis grupeje atrode kaip tu vaiku tetis
sveikutes na va as lindau lindau i akis ir gavau seip ne taip ta vieta darzelyje
sveikutes pasiskaiciau as cia jusu ir man jau baugu pasidare. mano mazylei greit bus metukai,bet dar ne i joki darzeli jos neuzrasiau, o nuo rugsejo noreciau jau ja vesti i lopseli. Sakykit, ar yra kokios vilties, kad ja priims jei dabar uzrasyciau ja?
ir dar, ar uzrasant i darzeli reikia kokius dokumentus pristatyti, ar ne? visiskai zalia tuos reiklauos