Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka

Anksčiau esu skaičius kažką apie tai, kad gali priimti į darželį pagal darbo vietą, gal kas susidurėt su tuo? 4u.gif Mes gyvenam rajone, dičkė lankė darželį Vilniuj, labai norėčiau, kad mažasis lankytų tą patį darželį smile.gif Mano darbas netoli, buvo labai patogu nuvežt, o ir šiaip patiko thumbup.gif Kitą vertus vargu ar gausim vietą kaimely, kur gyvenam, nes eilės beprotiškos doh.gif tai dabar taip išeina, kad liekam visai be vietos ar vistik galima bandyt gaut vietą Vilniuj?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas zinot apie nauja tvarka Siauliu mieste? As negyvenu Lietuvoje bet griztame gyvent ir vietos labai reikia, pagal sarasa esam 3-ios uz borto doh.gif Pagal nauja tvarka kiek zinau nebera priemimo "isimties tvarka be eiles" doh.gif eilej stovim 2 metai o vietos vis nera. Pagal nauja tvarka vaika galima uzrasyt tik i viena darzeli, zodziu kazkokia painiava doh.gif
Atsakyti
Tai ar jau matot tas laisvas vietas? As tai ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2012 08 10, 10:55)
Tai ar jau matot tas laisvas vietas? As tai ne schmoll.gif

as irgi nematau, palaukim dar smile.gif
Atsakyti
O man toks klausimas - jei darželio direktorė atostogauja, ar galima dar kokiu nors būdu sužinoti, ar vaikas yra/nėra sąrašuose? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2012 08 10, 12:16)
O man toks klausimas - jei darželio direktorė atostogauja, ar galima dar kokiu nors būdu sužinoti, ar vaikas yra/nėra sąrašuose?  ax.gif

Tai gi dabar viska tvarko savivaldybe, joje ir galima butu suzinot. Tik kol kas as kaip suprantu dar jie nepasiruose, nes nepaskelbia sarasu.
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2012 08 10, 12:39)
Tai gi dabar viska tvarko savivaldybe, joje ir galima butu suzinot. Tik kol kas as kaip suprantu dar jie nepasiruose, nes nepaskelbia sarasu.

T.y. toje nauoje sistemoje bus galima sužinoti ne tik laisvas vietas darželiuose, bet ir vaiko vietą darželio, -ų sąrašuose?

Baisiai įdomu, ta sistema jau užlūžo ar dar nepradėjo veikti g.gif
Atsakyti
o kur galima pasižiūrėti ar pateko vaikas į kažkurį iš 5 darželių kuriuos savivaldybėje pildžiau prašyme?
Atsakyti
Bus galima internete paziuret, as per darzeliai.tk puslapi einu ir spaudziu "laisvos ugdymo vietos", kur mane ikelia i vilniaus savivaldybes psl.

Laukiu ir as kada bus paskelbti sarasai, galvojau kad man vienai nerodo smile.gif
Atsakyti
ir as laukiu..smile.gif jei kam atsidarytu praneskit:) aciu:) smile.gif
Atsakyti
As irgi jau nuo pat ryto laukiu doh.gif Idomu ka tokio gudraus pamatysim, kad taip ilgai jokios informacijos nera g.gif lotuliukas.gif Ir i savivaldybe prisiskambint be sansu, kad kazka suzinoti doh.gif
Atsakyti
Ispucia kazkoki muilo burbula, per 2 men. nespejo pasiruosti, o spaudoje anonsavo kad 10 d. laukit laukit.
Atsakyti