Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka

http://www.delfi.lt/...e.d?id=59292591

Atsakyti
Kazkoks absurdas doh.gif
Atsakyti
Panasu, kad eilini syki teks nusivilti.. savivaldybe i telefonus neatsako, rasiau el. pastu - viskas veltui, absoluciai jokios info...
Atsakyti
Kaip visada dienos pabaigoje paskelbs, kad sistema sutriko, ir negalės paskelbti laisvų vietų. Paskui parašys, kad dėl vietų teirautis telefonu, o ragelio deja niekas nekels. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evey @ 2012 08 10, 14:33)
Kaip visada dienos pabaigoje paskelbs, kad sistema sutriko, ir negalės paskelbti laisvų vietų. Paskui parašys, kad dėl vietų teirautis telefonu, o ragelio deja niekas nekels.  doh.gif

Netgi labai galimas variantas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kokia aktyvi tema, kiek daug prisijungusiu biggrin.gif
Papildyta:
https://www.vilnius.....php?4213084512
Atsakyti
Laisvos vietos darzeliuose jau paskelbtos doh.gif doh.gif Idomu kada bus sarasai paskelbti? doh.gif
Atsakyti
Puse is man reikalingu darzeliu "infomacijos nerasta" blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rozalinda @ 2012 08 10, 15:00)
Laisvos vietos darzeliuose jau paskelbtos  doh.gif  doh.gif Idomu kada bus sarasai paskelbti?  doh.gif

nerandu saraso laisvu vietu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kactukas: 10 rugpjūčio 2012 - 15:19
Perziurejau jau ir as doh.gif is visu darzeliu i kuriuos esu uzrasius vaika yra viena laisva vieta. O pretenduojanciu papulti marios, kaip dar ta 1 laisva atliko? g.gif

O ka dabar daryt toliau? vel prasyma is naujo rasyt?
Atsakyti
QUOTE(Kactukas @ 2012 08 10, 16:18)
nerandu saraso laisvu vietu  verysad.gif

prašom

Bet man neaišku ax.gif Paskutiniame straipsnelyje buvo rašoma, kad patekusių vaikų tėveliai buvo informuoti. Čia direktorės ar savivaldybės darbuotojų? ax.gif (jei teisingai, supratau, pagal pavardę nepasižiūrėsi toje sistemoje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandorita: 10 rugpjūčio 2012 - 15:29
QUOTE(pandorita @ 2012 08 10, 15:25)

Aciu labai 4u.gif
pirmai kazkodel nerode man, dabar jau matau. 4u.gif
Atsakyti