Tai va. susidūriau su šia problema šiandien ir aš.

Nuėjau paklausti ar dukrai yra vieta laisva, o paaiškėjo, kad sūnus, kuris nuo rudens buvo užrašytas į darželį, buvo ramiai išbrauktas iš sąrašų, nes neatnešėm pakartotinio prašymo. Nors buvom 16 sąraše likom ramiai už jo ribų. Dar bandžiau tartis, gal galima dar parašyti, juk tik 10 dienų praėjo, bet... buvo pasakytas sarkastiškas - NIEKO NEGALIU PADĖTI, DURIS MATOT, VISOGERO. Iš tiesų buvau pakraupus direktorės abejingumu ir nežmogiškumu. Paprašiau parodyti sąrašus, tai ji man parodė pirminius sąrašus prieš atnešant prašymus, tai viso buvo 80 vaikų sąraše, o priima 30. Tai paskutinis vaikas priimtas buvo 60 pirminiame sąraše, taigi - 30 tėvelių neatėjo ir neparašė prašymų ir beveik visi iš pirmojo trisdešimtuko, kuris be konkurencijos privalo lankyti darželį. Žiauru ane? Patikėkit manim oi bus dar čia skandaliukas dėl šito naujo įstatymo.
Na mūsų situacija tokia - aš tikrai nežinojau, kad reikia iki birželio pirmos parašyti pakartotinį prašymą. Ir manu didžioji dauguma to nežinojo... Tad įdomu kaip čia baigsis, kai ramūs tėveliai atves savo vaikus į darželį o ten paaiškės, kad vietos tau nebėra... Na su mūsųškiu darželiu viskas aišku - kas kyšiuką atnešė, tas pakliuvo, o va kur darželis ar direktorė padoresnė tai buvo kitaip. Skambinau į kelius darželius tai ten vedėjos gegužės vidurį skambino tėveliams ir sakė jog reikia tokį prašymą parašyti. M9sūškė nepanoro skambinti, arba paskambino tiems kam jai patogu (tai tikrai žinau). Gaila, kad Lietuvoj dar daug žmonių, kurie žiūrėdami savo kišenės pilnumo daro begales klaidų ir paskui ramiu veidu tėškia, kad AŠ SĄŽININGA, OI AŠ SĄŽININGA, TAI JŪS VISI DURNI...
SĖKMĖS, KAM DAR TEKS SU ŠIA BĖDA SUSIDURTI