Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie patalynę vaikams ir naujagimiams

Kažin, ar iškomplektuoja Fereti jei aš noriu be baldakimo? nes man jis visai nereikalingas atrodo ax.gif
Atsakyti
tai gali pirkti ir be baldakimo ,nes jis neieina i komplekta...
bent jau NUKO parduotuveje...
Atsakyti
Tikrai galima pirkti be baldakimo. viskas parsiduoda atskirai, kaldrytes, pagalvytes, uzvalkaliukai, apsaugeles smile.gif . bent jau Kaune bazeje 4u.gif
Atsakyti
As pirkau turguje, pas moteriskes, kurios prekes is baltarusijos veza.
Tikrai baltarusiska medvilne labai kokybiska.
Atsakyti
O ar Vilniuj parduoda kur nors patalynes uzvakalus atskirai, nes noriu tik paklodes ir antklodes, o pagalveles nereikia? Gal kokiam Jyske?
Vaiku mieste tik paklodes atskirai parduoda.

Beje, kam tie baldakimai reikalingi?
Atsakyti
Mus irgi labai domina Ferreti patalyne. Norejau paklausti kokie atsiliepimai mamyciu neseniai isigijusiu ir pradejusiu naudoti sia patalyne, ar nenuvyle? Dar noriu paklausti gal kas nors is vilnieciu zino kokia siuo metu Nuke sios patalynes komplektuko (su uzvalkaliukais) kaina, gal jau susilygino su Kauno bazes kainom?
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2007 05 14, 00:27)
Mus irgi labai domina Ferreti patalyne. Norejau paklausti kokie atsiliepimai mamyciu neseniai isigijusiu ir pradejusiu naudoti sia patalyne, ar nenuvyle? Dar noriu paklausti gal kas nors is vilnieciu zino kokia siuo metu Nuke sios patalynes komplektuko (su uzvalkaliukais) kaina, gal jau susilygino su Kauno bazes kainom?

Leliukas mano pakeliui, tai del naudojimo nelabai ka galiu pasakyti dar blush2.gif O Vaikutyje as mokejau 269 lt uz 5 vnt. komplekta (apsaugas, kaldryte,pagalve ir uzvalkalai, tik nera paklodes), dar nuolaida padare nuo visos sumos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiri111 @ 2007 02 15, 18:15)
Turejau grazios medziagytes ir pasisiuvau pati. 2.gif  yahoo.gif

thumbup.gif

QUOTE(Vilniete25 @ 2007 04 26, 19:39)
As pirkau turguje, pas moteriskes, kurios prekes is baltarusijos veza.
Tikrai baltarusiska medvilne labai kokybiska.

DRĮSTU SUABEJOTI. Kokybiška yra lietuviška medvilnė, tik kai kurie pardavėjai ant baltarusiškos, rusiškos, pakistano medžiagų siūtos patalynės sudeda "alytaus tekstilės" etiketes bash.gif:
Galima įsigyti senukuose ir manau dar turguose, bent jau kauno aleksote tai tikrai pas vieną moterį yra ir pasirinkimas vaikiško piešinuko ir išmatavimų kokių tik nori 4u.gif Ir kaina thumbup.gif
Atsakyti
Mane irgi domintu kaldrytes naturalios... Kur pigiausiai galima isigyti ? Jei ziureti medvilne, gal lietuviskos neblogos? Gal kas zinote kur yra ir kokia kaina?
Atsakyti
mandar norisi patarimo kokia pirkti,ar medvelnine,ar vilnos uzpildu,ar ferreti ta.bet as kiek ziurejau jie visi kaz kur 90ant 110,100ant 135,pati didziausia buvo 100ant 150.
cia maz daug iki keliu metuku,man tai norisi jau biski didesnes kad jau iki kokiu 5-6 metu liktu:)
Atsakyti
Aš nupirkau tokio storesnio kartūno,labai ryškių spalvų,su varlėm karalienėm ir pasiuvau thumbup.gif Jau net nežinau kiek kartų skalbiau ir vis dar kaip nauja atrodo thumbup.gif Medžiagytė paklodėlei,dviem pagalvytės užvalkaliukam ir vienam kaldrytės užvalkaliukui kainavo 50Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dimele @ 2007 05 31, 13:59)
Sveika, as irgi is Klaipedos. O internetu galima uzsisakyt fertti patalynes is www.agu.lt , pati dar nebandziau.gaila, kad klaipedoj niekas ja nepprekiauja
verysad.gif

Na, mes naudojames Feretti, bet nesu itin suzaveta. Koldryte gal ir lengva, bet daugiau nieko tokio ypatingo joje nera, tik grazu, bet ir kaina didele lotuliukas.gif Apsaugeles per puse lovytes, o papildomi uzvilkimai, kuriuos nupirkom ("vafline" tokia medziagyte), po skalbimo taip susitraukia, kad kiekviena karta reikia ilgokai lyginti, kad apvilktum, o vis tiek lieka mazoki doh.gif
Na, zodziu, dabar nepirkciau, nes manau, kad si preke tokiu pinigu neverta schmoll.gif
Atsakyti