Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie patalynę vaikams ir naujagimiams

jau isbandziau ta Ferreti patalyne smile.gif)
man ji labai thumbup.gif lengvute kaldryte, nestyroja, apglunda vaikeli, o uzvalkaliukai super grazus drinks_cheers.gif

tik patarimas - is karto nusipirkite antra komplekta pakeitimui - juk vaikelis atpila, noresit dazniau iskalbt. pagalves ir kaldrytes uzvalkalas, be apsaugeliu, bazes 5 san. kainuoja 65 Lt. as tai savaite po gimdymo variau pirkt, nes is karto nesusiprotejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DRUGELIS DRAUGELIS @ 2006 10 18, 12:01)
Kas liečia Kauno bazes senai aišku ,kad ten brangiau,nei daug kur kitur.Tos pačios prekės ,net 3 kartus brangiau.(senai įsitikinau) biggrin.gif O kas liečia dėl užuolaidyčių,tai jos super.Tai ir nuo šviesos pridengi ir gražiau ,ir jaukiau.Ir vaikučiui patinka žiūrinėti į paveiksliukus.Tos ,kurios pačios siuvasi aš net paraginčiau siūti gerąja puse į vaikelį.Jis taip smalsei apžiūrinėja paveikslėlius. 4u.gif

Man bazėse pati pardavėja pasakė, kad jie vežasi iš Lenkijos, o vat Nukas yra tiesioginiai Feretti atstovai, todėl jų kaina ženkliai mažesnė (210Lt) nei bazėse (310Lt), o Lenkijoje 5-ių dalių patalynė kainuoja 199zlotus t.y. apie 180Lt 4u.gif
Atsakyti
patalynes pirkau visokios ir visur, viena geresne, kita prastesne. tik noriu pamineti viena patalyne, pirkau cipoline, zalsva su didokom avytem. pirkau,nes tos avytes mielos pasirode, bet patalyne prasta, isskalbus paaiskejo,kad dazo blink.gif taip sugadinau kelis baltus drabuziukus, ir siaip manau,kad kudikio pataliukams tokia medziaga ar dazus naudoti neleistina schmoll.gif
Atsakyti
Labas Ingi.Siais laikais galima nusipirkti daug kur. Tikrai ne deficitas.Visas reikalas priklauso nuo tavo kisenes.Siaip as uz naturalu pluosta.Geriau rinktis naturalios vilnos.Buna pirkti komplektuku, kur ieina vilnonis pledas (adijaliukas) ir pagalve, kuri bus reikalinga veleliau.Firma pavyzdziui gera "Merkys".Pati turiu thumbup.gif Isigyti galima parduotuvese, spec."Merkio" parduotuveje ir gariuose yra.Gariuose taip pat yra ir sintefoniniu komplektuku, bet nepatarciau.Pati taip pat turiu, tai tikrai ne kas, atsipucia kaldryte ir sala vaikas, po apacia visvien priklot kazkuo turi.O kaina aisku priklauso nuo kokybes.Sintefoninis rinkinys apie 100 kainuoja, tuo tarpu naturalus thumbup.gif bus brangesnis, apie 150-200.Tai va tiek....
Atsakyti
Aš patalynę pati pasisiuvau. Nieko ten sudėtingo nėra. Paprašiau pardavėjos mažiukams tinkamos medžiagos. Nors ne ką pigiau išėjo, bet spalvos visiškai nenusiplovė.
Atsakyti
vaikišką patalynę, ir apskritai viską kas susiję su vaiko apranga, ypač apatiniais ūbai, patalyne, perku tik iš vaikų prekių parduotuvių,(Čipolinas, Kotryna it kt.) neteko nusivilti, niekas nedažo, nenusiskalbia spalvos, neišsitampo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2006 11 20, 21:37)
vaikišką patalynę, ir apskritai viską kas susiję su vaiko apranga, ypač apatiniais ūbai, patalyne, perku tik iš vaikų prekių parduotuvių,(Čipolinas, Kotryna it kt.) neteko nusivilti, niekas nedažo, nenusiskalbia spalvos,  neišsitampo  thumbup.gif

o as tai pirkau vaikutyje irgi thumbup.gif ir kainyte prieinama , sumekaujau 200, nes padare nuolaida , o kainavo 240 thumbup.gif
Atsakyti
O kuom ta Fereti patalyne ypatinga rolleyes.gif
Parduotuvese nebuvau atkreipusi demesio, tai reikes pasidometi. Nes kaip tik siuo metu busima leliukui ieskau kuom galeciau lovyte pakloti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2006 12 10, 21:19)
Nagi labai natūralus užpildas - kukurūzų ar kažkas panašaus mirksiukas.gif

Fereti patalynė yra užpildyta naturaliu kukuruzu pluoštu, kuris palaiko naturalią šilumą ir gerai praleidžia orą, dėl ko oda gali gerai kvėpuoti. Mano mažytė miega po tokia anklode ir patenkita thumbup.gif Ji tokia plonutė, lengvutė, galvojau kad jai gal po ja šalta, bet pakišus ranka pajutau tik malonią šilumą, ir nešunta kaip po kokiom sintetinėm. O komplektas visai nebrangiai kainavo (antklodė, pagalvėlė, apsaugėlės, užvalkalas anklodei ir pagalvei) 210Lt. Užvalkalai iš medvilnės, meilūs ir su gražiais paveiksliukais. Jau pora kartų skalbiau tai nei kas nusiskalbė, nei susitraukė. thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai parodoj "Vaikų šalis" pačiupinėjau ėriukų vilnos antklodę, nu jau švelnumas
bigsmile.gif negalvojau kad toks gali būti. Sakė jie "Tindirindi" jomis prekiauja, kaina apie 100 lt gal truputį daugiau, nuo išmieros priklauso matyt.
Atsakyti
Dar apie ta Ferreti, turiu aš ją ir naudojau jau beveik keturis mėnesius . Tačiau mano mergytė labai tokia mylinti šilumą ir pastebėjau, kad po ta antklode jai per šalta, tad žiemą naudoju vilnonią antklodę, gal vasarą bus gera ta Ferreti antklodė.
Atsakyti
QUOTE(Linana @ 2006 10 17, 18:22)
Ta Ferreti patalynė tikrai graži ir aš tokią nusipirkau (tik va leliukas ko tai nelenda išbandyti), kaina gal ir nėra maža, o dar bazėje pirkau tai taip išeina kad permokėjau. Retai kada būna kad vilniuje pigiau negu Kaune ir dar bazėje.
O sakykit o užuolaidas ar pirkot, aš tai pirkau bet bandysiu tik kai leliukas gims, gal turit komentarus.

as irgi pirkau Ferreti..pries tai pasiskaiciusi kad Vilniuje pigiau nei Kaune bezeje unsure.gif na ir nuvaziavome mes i Vilniu - bet deje, ten tokiu graziu kaip bazeje Kaune nebuvo..pasirodo tik is senos kolekcijos pas juos. dabar jau greiciausiai turi ir is naujos, bet pardaveja minejo, jog naujos kolekcijos kaina bus brangesne. taip kad tikrai bazeje ne brangiau smile.gif
uzuolaidele - beldakima - pirkau, bet neaudoju... mazas kambariukas pas mus, tai tik vieta uzima unsure.gif jei kam reikia - galiu parduoti kartu sustovu ax.gif
o kaldrytes buna vasarines ir ziemines Ferreti smile.gif
Atsakyti