Įkraunama...
Įkraunama...

Vietos fotografavimuisi Vilniuje, gamtoje

QUOTE(tikurila @ 2007 09 20, 17:44)
Mes vaziavome i Traku Vokes dvara. Tai tikrai nesigailime, nes buvo mums duotas kambarys toks nemazas su staliukais dviem ir kedutem. Tai pulkas galejo vaisintis sampaniuku, kava, arbata, uzkasti sumustinuku, o mes tuo metu fotografavomes. Fotografuotis galima visuose rumuose ir parkely aplink ji. Vienos valandos kaina yra 236lt su PVM. Na labai gerai, kad buvome ten nuvaziave, nes orelis nekoks buvo, saltoka, tai buvo kur siltai pasedeti ir uzkasti. Beto ir zaidimuku pirsleliai musu buvo pasiruose, tai visi labai smagiai praleido laika. Tikrai rekomenduoju.  Nera ten kazkas labai ipatingo, bet... Ai dar pamirsau parasyti, kad ten neperseniausiai filmavo "Karas ir taika" pagal A.Tolstojaus romana, tai ant sienu kabejo nuotraukos su dekoracijom kokios buvo, tai vaizdai-fantastika  wub.gif  Na aisku tos dekoracijos jau senai nuimtos, bet...

kiek laiko ten prabuvot iš viso?
iš anksto pasirašinėjote sutartį?
ar reikia mokėti, jei norime tik parke pasifotografuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žizel: 21 rugsėjo 2007 - 07:03
QUOTE(Žizel @ 2007 09 21, 08:03)
kiek laiko ten prabuvot iš viso?
iš anksto pasirašinėjote sutartį?
ar reikia mokėti, jei norime tik parke pasifotografuoti?

Na sumokejome uz 1val. o istikro prabuvome daugiau, gal 1,5va. ax.gif Sutarti pasiraseme, kai daveme avansa 20lt. gal pries kokias 3dienas g.gif Jaigu norite fotkintis tik parke, tai moketi nereikia schmoll.gif Bet vien del parko, ten vaziuoti nelabai verta.
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 09 21, 11:17)
Na sumokejome uz 1val. o istikro prabuvome daugiau, gal 1,5va.  ax.gif  Sutarti pasiraseme, kai daveme avansa 20lt. gal pries kokias 3dienas  g.gif  Jaigu norite fotkintis tik parke, tai moketi nereikia  schmoll.gif  Bet vien del parko, ten vaziuoti nelabai verta.

aiškuma, tada mes nuvažiuosim paskutinę savaitę ten g.gif
o parke nelabai gražu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 09 21, 11:21)

Na negaliu pasakyti, kad negrazu, bet tiesiog tada kai mes ten buvome, tai bvuvo tiesiog parkas ir tiek, o dabar rudieni tai gal visai grazu bus. Man apskritai labai grazu geltoni lapai wub.gif
Atsakyti
Sakykit, panikės, o norint Verkių Rūmuose šiaip parke pafotografuotis reikia ten iš ansto rezervuoti ir mokėti?
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2007 09 21, 15:12)
Sakykit, panikės, o norint Verkių Rūmuose šiaip parke pafotografuotis reikia ten iš ansto rezervuoti ir mokėti?

Rumuose reikia, parke tikrai ne
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 09 21, 11:21)

savaitgalį buvau Trakų Vokėj
eh, nelabai ten įspūdinga
jau geriau rinksiuos nuvalkiotus Verkių rūmus arba Belmontą
beje, atradau super kavinę nuotraukoms daryti
bet būsiu šlykšti ir info pasidalinsiu po vestuvių
dar pavaikščiojau po Vilniaus senamiestį, tai daug kur remonetai
yra neblogų kiemelių, bet viską gadina tos tvoros ir statybinės medžiagos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žizel: 24 rugsėjo 2007 - 06:59
info su aprasymais (gaila be foto):
graziausios vietos vilniuje

Atsakyti
aš kai iš užupio tai mane užknisa vestuvininkai ypač kai migdau vaika, o jie pypsi, mojuoja - kad mol dink su savo vezimu iš kadro...na bet rekomenduoju:
užupio angela, kiemus, griuvesiu, tiltus
dar yra netoli belmomto kriokliai, puškiorių atodanga, puškinovke, barbakanas, onos baznycia, gruziniško tipo cerkvė, menininkų pakrantė- man labai miela- nuotraukos gaunasi grazios

zodziu viskas vienoj vietoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilka: 24 spalio 2007 - 14:52
O mus fotografavo TVIRTOVEJE prie didziulio, netoli Vilniaus. Su oru mums nepasiseke, visa diena lijo...
Atsakyti
Mes fotografomes Verkiu rumu parke ir uzupyje. Nuotraukos gavosi fantastiskos!!!
Atsakyti
O man labai grazu KERNAVEJ wub.gif ... nuotraukos tokios ispudingos ir grazios gavosi... kaip atvirukai bigsmile.gif
Atsakyti