Mes irgi norėtume važiuot į Kernavę, tik bijau, kad balandžio pradžioj nebūtų šalta, jei bus šalta manau teks ieškotis kavinukės.
Vakar buvom Trakų Vokėj prie Tiškevičiaus rūmų ir Užtrakio dvare. Jei bus geras oras važiuosim į Užtrakio dvarą.
Mano fotografas sake jog fitkinsimes senamestyje ir rode labai saunias nuotrakas
po to vaziuosime i belmonta, veliau i Trakus

QUOTE(irute1984 @ 2008 04 24, 14:11)
Mano fotografas sake jog fitkinsimes senamestyje ir rode labai saunias nuotrakas
po to vaziuosime i belmonta, veliau i Trakus 

o kurioje vietoje senamiestyje fotografuosites?

QUOTE(jolita.martyna @ 2008 04 24, 16:15)
Tiksliai nezinau, busim uzypyje, prie Onos baznycios, o kur dar nezinau, fotografas vietu neatskleide

Vilniuje yra labai daug graziu vietu
gamtoje tai gal kur nors parkelyje
man pvz labai grazu uzupyje
arba ant europos pastato stogo
ivairiausiu stiliu galima prisidaryti nuotrauku

Man tai be galo grazu Lentvaryje - nors parkas ir apleistas, o rumai rekonstruojami, bet vis tiek labai grazu ir ramu...
pritariu kad Lentvaryje grazu - tik vargu ar ymanoma bus prieiti prie rumu, neseniai vaziavau pro sali - tvora aptverta, sargas budelej sedi, slagbouma reguliuoja... kaip sakant privati valda
O mes norėjome belmonte fotografuotis, bet veliau nusprendėm VU botanikos sode. Neseniai ten buvom, pasivaikščiojom ir mums patiko

QUOTE(Fifachka @ 2008 07 03, 15:30)
O mes norėjome belmonte fotografuotis, bet veliau nusprendėm VU botanikos sode. Neseniai ten buvom, pasivaikščiojom ir mums patiko 

buvau l seniai botanikos sode, kiek zinau ten mokamas iejimas - gal zinai kiek kastuoja?
o i belmonta is principo nevaziuosim, nes jie vestuvininkus "reketuoja"