Įkraunama...
Įkraunama...

Vietos fotografavimuisi Vilniuje, gamtoje

Mes irgi norėtume važiuot į Kernavę, tik bijau, kad balandžio pradžioj nebūtų šalta, jei bus šalta manau teks ieškotis kavinukės.
Atsakyti
Vakar buvom Trakų Vokėj prie Tiškevičiaus rūmų ir Užtrakio dvare. Jei bus geras oras važiuosim į Užtrakio dvarą.
Atsakyti
Mano fotografas sake jog fitkinsimes senamestyje ir rode labai saunias nuotrakas thumbup.gif po to vaziuosime i belmonta, veliau i Trakus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2008 04 24, 14:11)
Mano fotografas sake jog fitkinsimes senamestyje ir rode labai saunias nuotrakas thumbup.gif po to vaziuosime i belmonta, veliau i Trakus wink.gif

o kurioje vietoje senamiestyje fotografuosites? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 04 24, 16:15)
o kurioje vietoje senamiestyje fotografuosites? mirksiukas.gif

Tiksliai nezinau, busim uzypyje, prie Onos baznycios, o kur dar nezinau, fotografas vietu neatskleide ax.gif
Atsakyti
Vilniuje yra labai daug graziu vietu smile.gif gamtoje tai gal kur nors parkelyje smile.gif man pvz labai grazu uzupyje smile.gif arba ant europos pastato stogo smile.gif ivairiausiu stiliu galima prisidaryti nuotrauku smile.gif
Atsakyti
Man tai be galo grazu Lentvaryje - nors parkas ir apleistas, o rumai rekonstruojami, bet vis tiek labai grazu ir ramu...
Atsakyti
pritariu kad Lentvaryje grazu - tik vargu ar ymanoma bus prieiti prie rumu, neseniai vaziavau pro sali - tvora aptverta, sargas budelej sedi, slagbouma reguliuoja... kaip sakant privati valda
Atsakyti
mes fotografavomes belmonte tai labai grazios foto, esu labai patenkinta nuotraukom is belmonto bigsmile.gif
Atsakyti
O mes norėjome belmonte fotografuotis, bet veliau nusprendėm VU botanikos sode. Neseniai ten buvom, pasivaikščiojom ir mums patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifachka @ 2008 07 03, 15:30)
O mes norėjome belmonte fotografuotis, bet veliau nusprendėm VU botanikos sode. Neseniai ten buvom, pasivaikščiojom ir mums patiko  biggrin.gif

buvau l seniai botanikos sode, kiek zinau ten mokamas iejimas - gal zinai kiek kastuoja?

o i belmonta is principo nevaziuosim, nes jie vestuvininkus "reketuoja" tongue.gif
Atsakyti
[quote=truth,2008 07 03, 23:56]
buvau l seniai botanikos sode, kiek zinau ten mokamas iejimas - gal zinai kiek kastuoja?

5 lt suaugusiam, vaikam - 3 lt
Atsakyti