Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie maudynes

mes nuo dvieju menesiu su ratu ant kaklo plaukiojam.. lydosi mano mergina nuo tokio plaukiojimo.. apie pusvalandi pliuskenasi vandenuke.. leidziu kuo ilgiau buti, kad paskui nepyktu, kai isimam...
niu fantastiskas daiktas mums tas ratas... (jau ketvirtas menuo mums eina)..
Atsakyti
Uzjauciu mamas, kuriu vaikai rekia kol maudom. Maniske irgi sita praejo, niekas nepadejo isskyrus... telefona. Vyras laikydavo vaika, o kitoje rankoje virs galvos telefona ijunges muzika. O as per ta laika maudydavau. Dabar jau maudomes ir dziaugiames. Isbandykit telefona ir jus, gal pades 4u.gif
Atsakyti
as dukryte maudau 2 kartus i savaite,ir manau to visiskai pakanka thumbup.gif o vandenuka dukryte dievina wub.gif
Atsakyti
kadangi pas mus namie atjungus sildyma baisiai salta, tai maudau tik pora kart i sav. maudau pusvalandi maziausiai, dazniausiai kol vanduo vonioje atvesta, nes jau labai ignui patinka. istrraukus kaip visada klykia smile.gif tai manau, kai atsils tai butinai kasdien plukdysimes. o nuo kada ta rata galima det? mums dar tik 7sa.
Atsakyti
mano kudikeliui tik 2 savaiteles, bet labai sausa odele yra, ir net nezinau kaip ja patepti g.gif turiu jonsons aliejuka, bet kazin ar i vandeni ipilti ar ant odeles patepti? g.gif
o tas losijonas gal padeda nuo sausejimo? ir ji galima tepti po kiekvienu maudyniu? turiu nusipirkusi jonsons lasijona, bet dar netepiau ne karto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida Jenko @ 2010 05 10, 11:42)
mano kudikeliui tik 2 savaiteles, bet labai sausa odele yra, ir net nezinau kaip ja patepti g.gif  turiu jonsons aliejuka, bet kazin ar i vandeni ipilti ar  ant odeles patepti? g.gif
o tas losijonas gal padeda nuo sausejimo? ir ji galima tepti po kiekvienu maudyniu? turiu nusipirkusi jonsons lasijona, bet dar netepiau ne karto g.gif

mano kadangi gime pernesiotas, tai luposi visas kunelis, tai maudydama po biski pyliau aliejuko.
i vonele pilti geriau, nes tada nereik laukt kol tas aliejukas isigers. tik aisku po tokios von3eles nereik jau prausti muilu, kad t aliejuko nenupraustum. smile.gif as iki siol pilu, nors odyte jau susitvarke smile.gif
Atsakyti
galite ipilti šiektiek į vandenuką to aliejuko, arba patepti kūnelį, mano mažiuko kai odelė pradėdavo sausėti tai visada patepdavau po maudynių ir tikrai padėdavo smile.gif o maudydavau kiekvieną arba kas antrą dieną smile.gif

o aš jai odytei viskas tvarkoje nepilu, manau kad nereik jau tos odytės taip lepinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rūtkė: 10 gegužės 2010 - 11:40
maudomes kas antra diena,i vonele pilam Balmandol aliejuko,nes odele pirmom dienom truputi sausoka buvo,dabar jau susitvarke,bet alieju vistiek pilu.
Atsakyti
pirmą kartą kai maudėme mažylę į vonelės dugną įklojome merliuką ir ją pačią į jį susupome.mažylė neverkė ir negaliu sakyt akd jai nepatiko.gal kokį mėnesiuką su trupučiu dar maudėme vonelėje,o poto perėjome į vonią.maudydavomės kartu su tėčiu.
dabar maudosi viena.į vonią įtiesiu frotinį rankšluostį poo galvą ir viskas.vandens įpilu per ištiestą pirštą. kelis kartus dar mėgino sukinėtis į šonus ragauti vandens,bet kai kartą paragavo greit praėjo tas noras rolleyes.gif
dabar sau smagiai turškesi vonioj ir dar mus aptaško.
šiaip patarčiau primų maudynių metu smarkiai neišgąsdinti vaiko..stengtis kuo šlepniau...o merliuaks mums labai padėjo ir mažylei šilta bei jauku buvo (matyt kaip pilve jautėsi) 4u.gif
Atsakyti
Mes maudomės kas antrą dieną prieš paskutinį maitinimą nuo pat gimimo. Pirmus kartus tik su vandenuku, db jau naudojam seba med prausiklį smile.gif po maudynių truputuką patepu seba med kremuku smile.gif bet nedaug, kadangi odelė ir taip lb švelni ir nesinori teplioti visokiom nesamonėm, kad po to išsausėtų...
Atsakyti
mes nuo gimimo maudomes as 2-3 dienas. o dele is kart buvo sausoka tai nusipirkom VITELLA prausimosi aliejuka ir vis ipildavom i vonia. o po to dar ZARQA firmos vaikisku aliejuku patepdavom. dabar viskas susitvarke, tai aliejuko i vonia tik profilaktiskai kartais ipilam. o su aliejuku patepu kai masazuojames po maudyniu. man tas aliejukas thumbup.gif . pati sau ir veida pavalau kai buna oda issausejusi
Atsakyti
is pradziu kol nebuvo keliu men maziukui tai vandeni atvirindavome, dabar kai jau 9 men eina tai nebeviriname. Maudome i savaite 2 kartus
Atsakyti