Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie maudynes

Maudome vaiką nuo gimimo kasdien. Su muilu ir šampūnu iš pradžių maudydavome porą kartų per savaitę. Nuo 7 mėn. kasdien pradėjom maudytis didelėje vonioje, su muilu kas antrą dieną, o galvytę plaunam maždaug kas trečią dieną. Jei lendam į vonią kartu (maždaug kas antrą / kas trečią dieną), tuomet maudynės trunka apie pusvalandį, nes mažylei labai patinka, o jei viena vonioje, tada - apie 10 minučių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Foxy_: 26 birželio 2010 - 19:13
Mes kol maudem kas antra trecia diena, bet dabar esant karstiems orams maudome kasdien. Is pat pradziu gydytoja rekomendavo mums Balmandol aliejuka i vonele, bet mums nuo jo odele buvo lyg sudirgusi, vietomis paberta, tai dabar maudome be nieko ir kol kas nenaudoju jokiu muiliuku, ne bijau, kad nesualergizuotu.Dabar begsiu nusipirkti lakysiaus ir bandysiu maudyti su juo, gal isnyks musu paberimai g.gif
Atsakyti
sveikos,
gal galite patarti ka man nusipirti ar vonele su majahu, ar sedima kedute vonioje, kelpine, ar rata?
patarkit nuo kokio amziausgalima ir kas patogiau vienai mauditis,nes gali but,kad netures laiko man padeti ir vienai mauditi..
aciu uz patarimus..
Atsakyti
na aš bandžiau tik su kempine bet teko maudyti ir vienai dar visai mažuliuką, puikiai pavyko jokių sunkumų nekilo 4u.gif tačiau gal yra ir patogesnių būdų nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bernadeta274 @ 2010 06 30, 19:24)
sveikos,
gal galite patarti ka man nusipirti ar vonele su majahu, ar sedima kedute vonioje, kelpine, ar rata?
patarkit nuo kokio amziausgalima ir kas patogiau vienai mauditis,nes gali but,kad netures laiko man padeti ir vienai mauditi..
aciu uz patarimus..

siulau isbandyti maudyniu ratukus kudikiams. Tikrai saunus dalykelis.
Atsakyti
QUOTE(bernadeta274 @ 2010 06 30, 20:24)
sveikos,
aciu uz patarimus..

Sveika,

maudziau savo pupas ir su kempine ir su maudyniu ratu smile.gif Gal su kempine yra patogiau nes nereikia laikyti leliuko thumbup.gif paguldai ir maudai. Maudymo ratas yra tikrai smagus ir geras dalykelis thumbup.gif ji jau galima naudoti nuo 1 menesio thumbup.gif tik jeigu busi viena, tai vienai uzdeti ji butu sunkoka g.gif bent jau man 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 01superine: 02 liepos 2010 - 08:12
apie koki cia stebuklinga rata visos kalba? 4u.gif pasidalinkit patirtim,.gal ir mums patiks,nes musu mazius tai labai nemegsta maudytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BurbulasKT @ 2010 07 05, 15:07)
apie koki cia stebuklinga rata visos kalba?  4u.gif  pasidalinkit patirtim,.gal ir mums patiks,nes musu mazius tai labai nemegsta maudytis  doh.gif

Sveika 4u.gif

radau tema, kur gali rasti, kaip atrodo tas maudyniu ratas.
http://www.supermama...?...493218&st=0
Jis uzsideda vaikiui ant kakliuko thumbup.gif kudikis vonioje gali laisvai judinti tiek rankytes, tiek kojytes thumbup.gif
Atsakyti
Mamos patarkit, kokias priemones naudoti tik gimusiam leliukui? jau turiu nupirkus alieju Balmandol, su juo sako gerai ir visas rauksleles valyti. o ka pirkti prausimuisi, ar tik prausikli, kuris tiktu ir kunui ir galvytei, ar atskirai muila, sampuna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistake: 04 rugpjūčio 2010 - 10:38
QUOTE(Mistake @ 2010 08 04, 11:38)
Mamos patarkit, kokias priemones naudoti tik gimusiam leliukui? jau turiu nupirkus alieju Balmandol, su juo sako gerai ir visas rauksleles valyti. o ka pirkti prausimuisi, ar tik prausikli, kuris tiktu ir kunui ir galvytei, ar atskirai muila, sampuna?

pvz man daktare patare iki menesiuko prausti vandenuke su biskiu ramuneliu arbatos ir naudoti vaikiska muiliuka, bet jokiu ten tu ale specialiu prausikliu ar kako..taip patare bent iki 2men prausti, o veliau jei sirdis nori ir kisene leidzia, tai galima pirkti daug ir ivairiu ir sampuniuku ir muiliuku ir geliu ir t.t biggrin.gif kai jei lb maziukai ju odele lb jautir ir visokie geliai ar sampunai gali sudirginti oda..
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2010 08 04, 11:38)

mes i savaite karta maudydavome su jhonsonbaby vonele su levandomis po maudyiu krisdavo kaip lapas,o raukslytes ir su vatyte ir virintu vandenuku puikiai isisvalysi wub.gif o veliau jau nuo 2 men kaip ir sake kiek kaip nori mamos...
Atsakyti
Pirmus du menesius maudydavome mazyle kas antra diena ir be jokiu sampunu ar muiliuku. Viena karta savaiteje ipildavau aliejuko i vonele. Tik nesenai pradejom naudoti vaikiska sampuna, nes mazyle turi daug plauku, kurie taip ir nenuslinko, kaip manem biggrin.gif Jokiu kremuku papildomu po maudyniu nenaudojam. Net ir uzpakaliukui. Paprasciausiai, mums matyt pasiseke, nes neraudonuoja thumbup.gif
Atsakyti