Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie maudynes

sveikutes...
Mano mazajai 3 men. Visada maudantis nebudavo problemu, sypsodavosi, ir pan..o pries pora sav idejau i specialia kedute, ji tik susirauke ir kaip pradejo klykti, as net isigandau... Ir nuo to laiko pastoviai maudynes tapo kancia...Kai tik idedu i vonia, po kokiu 10 sekundziu pradeda rekti... suprasciau jei butu ko isigandus, apipilta vandeniu, akytes, saltas -karstas vanduo...bet viskas buvo gerai, jokio blogo nutikimo nebuvo, net nebezinau ka ir begalvoti, man dabar maudyti vaika tapo kancia, kas jai gali buti ir ka daryti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistutia21 @ 2011 08 21, 23:32)
sveikutes...
Mano mazajai 3 men. Visada maudantis nebudavo problemu, sypsodavosi, ir pan..o pries pora sav idejau i specialia kedute, ji tik susirauke ir kaip pradejo klykti, as net isigandau... Ir nuo to laiko  pastoviai maudynes tapo kancia...Kai tik idedu i vonia, po kokiu 10 sekundziu pradeda rekti... suprasciau jei butu ko isigandus, apipilta vandeniu, akytes, saltas -karstas vanduo...bet viskas buvo gerai, jokio blogo nutikimo nebuvo, net nebezinau ka ir begalvoti, man dabar maudyti vaika tapo kancia, kas jai gali buti ir ka daryti? verysad.gif

issigando kedutes ir tapo nemalonus vanduo,dabar kuri laika nemaudyk voneleje,tik po dusu nuprauk,uzsimirs mergyte nemalonius pojucius,ir vel viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2011 08 22, 04:42)
issigando kedutes ir tapo nemalonus vanduo,dabar kuri laika nemaudyk voneleje,tik po dusu nuprauk,uzsimirs mergyte nemalonius pojucius,ir vel viskas bus gerai thumbup.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
Tikriausiai negerai pasijuto tavo mergyte keduteje ir gal issigando vandenuko.Pabandyk kartu vonioje maudytis.Ji jaus mama salia, gal jausis saugesne.
Atsakyti
bandykit pakeist maudyniu aplinka
paleiskit muzikini fona, gal pades 4u.gif
Atsakyti
Svarbiausia turbut buti paciai ramiai, pozityviai nusiteikusiai ir bandyti uzimti vaika, kad pamirstu.
Gal pabandykit padainuoti, manoji labai greit nurimsta, net jei kas ir labai nepatinka, nors as ko jau ko o dainuoti visai nemoku smile.gif
Be to pabandykit maudyti, kai matot, kad vaikas gerai nusiteikes, o ne pvz. pries miega, tai jau buna irzlus. Na as taip bandyciau smile.gif
Atsakyti
Teko skaityti, kad reikia vaika suvynioti i ranksluostuka ar siaip kokia palute ir tada deti i vandeni. Tik paciai neteko bandyti, nes maudynes suneliui visada buvo didziausias malonumas smile.gif
Atsakyti
yra tokiu vaikuciu kuriems tie pojuciai lieka blogi ilgai,brolio dukra kazko issigando budama maza tai jai jau 1,6 iki siol verkia vonioje. g.gif kas zino kodel kol nesneka negali pasakyti kodel ji verkia
Atsakyti
Aš irgi patarčiau suvynioti vaikutį į vystyklą. Tuomet ne taip jautriai reaguoja į vandenį. O rėkia greičiausiai todėl, kad kažkuriuo metu bemaudant kažko išsigando. Ir nepatarčiau maudyti po dušu, nes bėgančio vandens srovės dar labiau gali išsigasti. Galbūt būtų geriau pačiai kartu išsimaudyti su vaikučiu vonioje ir bežaidžiant nausiprausti. Paprastai vaikams tai labai labai patinka. Stipriai galėčiau parekomenduoti maudynių ratą. Jis tikrai thumbup.gif
Atsakyti
mano mazoji nuo pat gimimo rekia net baisu klausyt kol maudom ir tikrai jokiu neigiamu pojuciu ji neturejo, o va jau beveik 4 men., o mes vis dar klykiam besimaudydamos. Gydytoja juokias, kad ne visiems patinka praustis ir sake kad ateis laikas kai prades patikt....laukiam vis tos dienos bigsmile.gif
Atsakyti
mano vyresnėlis irig labai verkdavo vonioje, tai aš lipau su juo į vonią, per porą savaičių vis kas praėjo, pamėgo vandenuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emija2008 @ 2011 09 06, 15:50)
mano mazoji nuo pat gimimo rekia net baisu klausyt kol maudom ir tikrai jokiu neigiamu pojuciu ji neturejo, o va jau beveik 4 men., o mes vis dar klykiam besimaudydamos. Gydytoja juokias, kad ne visiems patinka praustis ir sake kad ateis laikas kai prades patikt....laukiam vis tos dienos bigsmile.gif

vyniokit i ranksluosti ir tada dekit i vonele. mano mergyte irgi bijojo, atrode, kad i verdanti vandeni deciau, bet po bandymo maudyti su ranksluosciu maudynes tapo malonumu, buna asaru kai isimu is vandens biggrin.gif o tada distancinis i rankas ir rami mirksiukas.gif
Atsakyti