Dukrytę nuo gimimo maudome kas vakarą po 20-30min mūsų vonioje prileisdami ją. Aišku, būna atvejų, kai tiesiog negalime tam skirti laiko ar esame išvykę, tuomet stengiamės bent po dušu vaiką pakišt. Maudomės be visų prausalų, nes vaikas juk neturi kur susitepti ar suprakaituot.. Šampūniuką naudojom tik kai buvo pleiskanytės. Joms išnykus, duok d, kad kartą į mėnesį naudojam šampaną
QUOTE(costela @ 2011 12 17, 16:27)
Dabar sūnui 4,5 mėn, tai dar maudomės vaikiškoje vonelėje, bet jau pradėjau galvoti kur reikės jį prausti, kai nebetilps?
. Mamos, kur maudot vaikučius, tos, kurios neturi vonios, tik dušo kabiną?

ogi dušo kabinoje ir maudome

Dar galima kabinoje ant "grindų" tiesti minkštą rankšluostį, guldyti mažių ir taip prausti.
QUOTE(Ijo @ 2011 12 18, 23:48)
ogi dušo kabinoje ir maudome
Pas mus yra tokia kaip sėdynė toje kabinoje, tai pirmiausia atsisuku vandenį, nusireguliuoju, tada atsisėdu, paimu vaiką ant rankų ir prausiu. Jei nebūtų tos sėdynės, tikriausiai taburetę kokiom neslystančiom kojom statyčiau
Dar galima kabinoje ant "grindų" tiesti minkštą rankšluostį, guldyti mažių ir taip prausti.

Nu vadinasi turės ir mums pavykti, neliksim gal nesiprausę

mano maziukui jau 5men ir dar maudomes vaikiskoj vonelej
naudojam ir sampuna ir prausikli maziukui labai tinka nera nei jokiu pleiskanu ir odele labai grazi
po maudyniu dar ismasazuoju su aliejuku tai jam labai patinka
maudomes kas antra diena

mano 7men dukryte maudoma kasdien, jei nors viena diena praleidziu - issunta, turi labai "lepia" odyte
viena vakara be nieko apiplaunu, kita - su vaikisku ekologisku prausikliu

QUOTE(java mata @ 2011 12 20, 12:10)
mano maziukui jau 5men ir dar maudomes vaikiskoj vonelej
naudojam ir sampuna ir prausikli maziukui labai tinka nera nei jokiu pleiskanu ir odele labai grazi
po maudyniu dar ismasazuoju su aliejuku tai jam labai patinka
maudomes kas antra diena

Mes dabar maudomes kas antra diena, bet taip kazkaip prisipratinom prie voneles,kad su dziaugsmu pliuskenames

Tai kartas ir kasdien

Bet odelei tai tikrai ner gerai, as pvz, visalaik ipilu Johnsons aliejaus! Ir taip net sakyciau nemazai, kad paskui neteptume

Bet viena mamyte sake, kad nepilt daug aliejaus, paskui isslis is ranku bekeliant is vonios

Musu mazajai 2,5 menesiuko. Kada geriausiai maudyti pries maitinima..ar po maitinimo. Nes buna, kad kai atsibunda, tai valgyti nori baisiausiai
..ir negaliu net pagalvoti, kaip cia reikia ja issimaudyti tokia rekiancia.

QUOTE(Majus @ 2012 01 06, 02:26)
Musu mazajai 2,5 menesiuko. Kada geriausiai maudyti pries maitinima..ar po maitinimo. Nes buna, kad kai atsibunda, tai valgyti nori baisiausiai

As visada pries maudynes truputeli pamaitinu, jei yra alkanas, bet stengiuosi daug neprimaitinti, kad jam bloga nebutu. Na man atrodo, kad voneleje pilnu skrandziu gali bloga pasidaryti, gal klystu...

QUOTE(Majus @ 2012 01 06, 00:26)

alkanam vaikui, manau, maudynės nebus labai malonios

as visada palaukiu po maitinimo apie valandą ir tada į vonią, visada su gerom nuotaikom

Mums 2 menesiukai ir maudomes mazdaug kas antra diena. Turim i musu vonia toki gultuka, tai prileidziu vonia, mazutis ten sedi, o as ji prausiu
Apiprausus prilaikau galvyte ir leidziu dar papluduriuot

Sveikutės,
mane domina kur jūs maudote mažylius? Kambaryje, virtuvėje, ar į vonią sugebate įnešti vonelę? Jeigu ne vonioje tai prieš tai šildote/šildėte patalpas, kad vaikučiui šalta nebūtų
mane domina kur jūs maudote mažylius? Kambaryje, virtuvėje, ar į vonią sugebate įnešti vonelę? Jeigu ne vonioje tai prieš tai šildote/šildėte patalpas, kad vaikučiui šalta nebūtų