Kaune uzsakem is Ragucio,alaus 30 litru ir giros 30

QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 05 07, 16:33)
Koki alu emet, kokias salygas pasiule?
Na va, atradom nauja parduotuve netoli namu "Snekucio krautuvele". Ten prekiauja gyvu alum. Nusprendem imt "Jovaru Snekuti". Kaina ne is maziausiu, 200Lt su saldymo iranga sumokesim us 30L, bet norejau kokio ipatingesnio alaus, ne to parduotuvinio. Dauguma sake vestuvem ima Daujotu dvaro, bet man jis per lengvas pasirode, kaip skiestas, grudu skonio, jokio kartumo. O tas snekutis, sunkokas alus, gal kai kam ir nepatiks, bet man tai patiko, atrodo is skonio stiprus (nors 6,0), neskaidrus, tirstokas, ziauriai duoda i galva
. pagalvojau kad ta daujotu dvaro tai isgertu kaip mineralini, nes net nesijaucia kad alus.

gal galite parasyti nr Ragucio kuriuo uzsisaket alu? ar i parduotuve vaziavot?
as kiek skambinau man vis kitais nr nukreipia...
aciu
as kiek skambinau man vis kitais nr nukreipia...

aciu

Skambinau i Raguti tel: 869107347
Kainos 50litru volfas engelman 280litu; 30 litru 168 lt.
gal kas zino pigiau ?
Kainos 50litru volfas engelman 280litu; 30 litru 168 lt.
gal kas zino pigiau ?
Volfo Engelmano tai abejoju ar bus kur pigiau nei ten.
Sveikos
Gal galit patart, kiek litrų alaus pirkti dviems vestuvių dienoms? bus apie 38 žmones.
Būsiu be galo dėkinga už atsakymus

Gal galit patart, kiek litrų alaus pirkti dviems vestuvių dienoms? bus apie 38 žmones.
Būsiu be galo dėkinga už atsakymus

Taigi cia priklauso nuo to kiek bus alu gerianciu zmoniu.. Musu didelej kompanijoj yra tik 2 vyrai gerentys alu ir neivienos moters.. Bet imsim 30 l. nes svente bus fursetas, 2-4 val tai turbut atsiras daugiau norinciu alaus isgerti lengvai
Reik ziuret i situacija.. Jus geriau pazystat savo artimuosius

Reik ziuret i situacija.. Jus geriau pazystat savo artimuosius

Mes vis sukome galvą kokį alų imti, bet gerai, kad pasikalbėjome su sodybos, kurioje vyks šventė, savininku
jie turi sutartį su Vilniaus alumi, tai alaus litras (gyvo) mums kainuos tik 3 litus
ir nereikės papildomai rūpintis nei bačkutės, nei šaldytuvo nuoma, gražinimais ir t.t.

labai saunu, kad viskas prie vietos
Bet gyvo alaus mazai kas megsta
Praitais metai buvom vestuvese kai pasterilizuota alu isgere greitai, o gyvo niekas ir negere.

Praitais metai buvom vestuvese kai pasterilizuota alu isgere greitai, o gyvo niekas ir negere.
QUOTE(ataka26 @ 2012 06 28, 16:06)
labai saunu, kad viskas prie vietos
Bet gyvo alaus mazai kas megsta

jei gyvas, is tiesu yra gyvas, o ne tik zodis pavadinime "gyvas", tai as nepazistu nei vieno, kuris negertu

Mes uzsisakem Alyne alaus backute 50l, tai kainuos 191lt, duoda saldymo iranga. Sviesus, skanus, gyvas alus, o kai pas mus kompanijoj yra daug megstanciu aluti pagurksnot tai manau greit jo neliks