Įkraunama...
Įkraunama...

Pilstomo alaus bačkutė

Musu vestuvese bus apie 40 zmoniu. Uzsisakem 2 po 30lt is Kauno alaus. Viena paemaiu to "gyvo"alaus, bet MB sake kad negerai padariau nes mazai kas ji geria g.gif
Atsakyti
Kažkaip keista girdėti, kad gyvą alų mažai kas geria g.gif
pas mus kaip tik mažai kas geria tą miltelinį smile.gif
Atsakyti
o ka jus laikote milteliniu alumi? Pvz kad ir Svyturio alus cia jau skaitosi miltelinis? smile.gif
Gal mes ne taio kalbam, nes gyvas ulus tai yra be gazo(nera burbuliuku), man jis kaip nugazaves alus lotuliukas.gif
Pas tevukus aludariai daro ta gyva alu, daro, reikia prie jo priprasti smile.gif
Atsakyti
Milteliniu laikau visokius Carlsberg, Tuborg, Utenos ir pan. Nes pati žinau kokiu būdu jie yra gaminami smile.gif
Atsakyti
Bet kaip bebutu tokius gere daugiau nei gyva alu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 06 29, 17:05)
Bet kaip bebutu tokius gere daugiau nei gyva alu smile.gif

"Miltelinis"- tai visas didziuju gamyklu alus, nes jie jo naturaliai nebrandina. O ir mazuju aludariu ta naturalu gyva alu pilstyklose pildami naudoja angliarugste.
Atsakyti
Parekomenduokite is kur paimti alu Vilniuje ? Buciau Kaune, imciau is Ragucio , deja sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 08 08, 21:40)
Parekomenduokite is kur paimti alu Vilniuje ? Buciau Kaune, imciau is Ragucio , deja sad.gif

mes ememe is vilniaus alaus
mano vyras geria tik nefiltruota kvietini, sake ir kaina pas juos padori
ir ivairiu rusiu yra

Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 08 09, 11:14)
mes ememe is vilniaus alaus
mano vyras geria tik nefiltruota kvietini, sake ir kaina pas juos padori
ir ivairiu rusiu yra

jei ne paslaptis, gal galite parasyti kiek kainavo backutes ir kokios talpos emete ? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 08 09, 14:00)
jei ne paslaptis, gal galite parasyti kiek kainavo backutes ir kokios talpos emete ? Aciu smile.gif

mes ememe per draugus 2 backas po 50 l
plius saldymo iranga 2 kranai po 40 lt
ir alus regis po 3,60 lt litras
Atsakyti
Mes visoms sventems imam is www.pilstomasalus.lt
Net avanso neima jie, kas man buvo keisciausia
Atsakyti
Gal čia lankosi kas iš Panevėžio ir turi patirties kur Panevėžyje imti alaus bačkutę?
Atsakyti