Įkraunama...
Įkraunama...

Roto virusas

QUOTE(kytia @ 2009 01 06, 21:45)
Del procentu ir viso kito gal geriau pakomentuotu profesorius V. Usonis. Beje nesu linkusi cia delioti visu pliusu ir minusu, parasiau savo pozicija, kuria argumentavau.  Toliau kiekvienos mamos reikalas pasitiketi medicina ar  gryzti i akmens amziaus laikus paziureje ivairiu laidu ish rusijos kuriose pateikiama informacija gal ir skamba itikinamai, bet ganetinai ispusta (beje pastebejau jog rusai megsta shokiruojancias laidas leisti i eteri). Kiekviena pozicija turi savu pliusu ir minusu.
Beje Lietuva nera jau tokia treciaruse salis kur zmones bandymu triusiukai, shi vakcina europos komisijos iregistruota europos sajungos shalyse.
Beje vakcinuojama du kartus , vienos vakcinos kaina apie 250, taigi gaunasi net 500 lituku  doh.gif

atsiprašau gal aš ne į tema,bet nuo paukščių gripo vakcina,bandoma Lietuvoje blush2.gif
http://www.google.lt...uA7Idel1k5utiaQ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 06 sausio 2009 - 20:17
QUOTE(delfinas @ 2009 01 06, 20:10)
Vakcina (vakcinos) nuo rotaviruso turi per daug galimų šalutinių poveikių ir aš asmeniškai joje (jose) nematau visai jokios naudos.

Dėl vakcinos naudos: tam tikromis sąlygomis ir aplinkybėmis vakcina gali būti ir yra naudinga. Ar ji pateisina savo kainą (piniginę ir ne tik) Lietuvoje- diskutuotinas klausimas. Įdomu būtų sužinoti, ar Lietuvoje yra nustatytas konkrečių rotaviruso tipų paplitimas g.gif Juk Rotarix'as- monovalentinė vakcina, nukreipta prieš vieną G1 viruso tipą mirksiukas.gif (o kaip dar 7 g.gif )
Atsakyti
QUOTE(delfinas @ 2009 01 06, 21:40)
Nemačiau nei vienos laidos iš Rusijos (per toli gyvenu tikriausiai biggrin.gif). Nevakcinuoju nei šia nei kokia kita vakcina. Nesijaučiu akmens amžiuje 4u.gif.

Vakcina (vakcinos) nuo rotaviruso turi per daug galimų šalutinių poveikių ir aš asmeniškai joje (jose) nematau visai jokios naudos.

sutinku!

Papildyta:
QUOTE(kytia @ 2009 01 06, 21:15)
Del procentu ir viso kito gal geriau pakomentuotu profesorius V. Usonis. Beje nesu linkusi cia delioti visu pliusu ir minusu, parasiau savo pozicija, kuria argumentavau.  Toliau kiekvienos mamos reikalas pasitiketi medicina ar  gryzti i akmens amziaus laikus paziureje ivairiu laidu ish rusijos kuriose pateikiama informacija gal ir skamba itikinamai, bet ganetinai ispusta (beje pastebejau jog rusai megsta shokiruojancias laidas leisti i eteri). Kiekviena pozicija turi savu pliusu ir minusu.
Beje Lietuva nera jau tokia treciaruse salis kur zmones bandymu triusiukai, shi vakcina europos komisijos iregistruota europos sajungos shalyse.
Beje vakcinuojama du kartus , vienos vakcinos kaina apie 250, taigi gaunasi net 500 lituku  doh.gif

beje usonis skiedzia nesamones ir klaidina zmones!
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2009 01 06, 11:39)
Dėl vakcinos naudos: tam tikromis sąlygomis ir aplinkybėmis vakcina gali būti ir yra naudinga.

Mano (ir kokių 90 proc. aplinkinių) sąlygomis beigi aplinkybėmis ši vakcina nėra ir negali būti naudinga 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(delfinas @ 2009 01 06, 23:31)
Mano (ir kokių 90 proc. aplinkinių) sąlygomis beigi aplinkybėmis ši vakcina nėra ir negali būti naudinga 4u.gif.

Mano taip pat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2009 01 06, 20:38)
netgi gali sukelti mirtiną plaučių uždegimą.  ax.gif

gal turit nuorodą?
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2009 01 07, 11:57)
gal turit nuorodą?

Informacija apie Rotarix'o ir pneumonijos ryšį "prabėgo" per žinaisklaidos priemones berods praėjusių metų pavasarį-vasarą.Vėliau teko skaityti kompanijos komentarus. Žodžiu po daugybės skaičiavimų, perskaičiavimų ir statistinių rezultatų dėliojimų, padaryta išvada, jog duomenų, patvirtinančių šį ryšį nepakanka, tačiau tolimesni tyrimai šia linkme- būtini bigsmile.gif Tiesą sakant, be galo gynybiška kompanijos pozicija man pasirodė neįtikinanti rolleyes.gif
Atsakyti
o mes pasisikiepijome ir patenkinti nes aplink mus buvo serganciu o musiske tfu tfu tfu isliko sveika, cia kaip kieno organizmas reaguoja, tiek ir kiti skiepai kad ir nuo gripo, kartais sukelia ir mirti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2009 01 07, 13:57)
gal turit nuorodą?

http://www.google.lt...AondhGTDUtL2EqQ
Atsakyti
Mano dukrytei jau 3 mėnesiai. Niekaip neapsisprendžiam ar skiepyti nuo rota viruso ar ne, juolab, kad apsispręsti reikia iki 6 mėn. ir vakcina ne tokia jau pigi (apie 500 lt.) Kaip elgėtės jūs? Ir kodėl?
Atsakyti
skiepų skyrelis http://www.supermama...p?showforum=108 mirksiukas.gif
Atsakyti
mes pasiskiepijome,mano nuomone,jeigu yra nors menkiausia galimybe padeti savo vaikui jei neisvengti tai nors palengvinti liga(nors ir nupirkus ta galimybe),tai as tik uz!!! man mano vaiko sveikata yra brangesne.ir kai konsultavausi su pediatru(tikrai geru speciolistu) man jo argumentai pasirode itikinamesni nei"as skaiciau"-"ten buvo parasyta"-sorry,tikrai nieko nenorejau izeisti 4u.gif
Atsakyti