kiek mamu, tiek nuomoniu, vienos pries kategoriskai, o kitos ne, tad manau, reikai gerbti kiekvienos mamos apsisprendima skiepyti vaika ar ne..as niekada nekisu ir nepersu savo nuomones, o darau taip, kai galvoju, kad geriausia...mano didzioji neislipdavo is ligoniniu, nes sirgo aks emnesi pulinga angina su kliedejimais, isoperavom angina ir paskiepijau pneumo skiepu, nes man siaubingi praeiti metai buvo, matydavau istisai vaika merdenti, leisgyvi, kateteriai ir panasiai, nesvarbu, kiek geru ar blogu atsuikipeimu perskaiciau, bet griebiausi siaudo, tad skiepijom, na, nzn, bet ivyko amzas stebuklas, vaikas atsigauna, nuo rugsejo nebuvom ligoninej, ir aisku, tiek anginos salinimas, tiek skiepas padeda..
tad kiekviena mama renkasi, ka daryti, bet kai neturi ka daryti, griebesi visko, akd tik vaikas butu sveikesnis...
o preparatai ale naturalus, man kartais irgi juoka kelia,. manot ten nera nesvariu dalyku...kaip ir su cheminiais vitaminais, taip ir su naturaliais

naturalu tai, akd nuskyniai svaraini savo sode, uzpylei cukrum ir isviriaai syrupa, vat tai naturalu..o visa kita....
bet cia tik mano nuomone

ja issakyti turiu teise..nereikia irodineti, kad skiepai blogis, zinau, sveiktaos jie neatnesa, bet...as pasirinkau taip, nesigailiu, nes taip atrode man geriausia, ir nekaltinu tu mamu, kurios pasirinkusios kita kelia-neskiepyti-nesu fanatike skiepu, per visa gyvenima pirmas vaikas gaves tik viena skiepa, po operacijos, be tu , kuriuos privalomai skiepija, o mazaja skipijom tik rota, nes paniskai bijojau, su kudikeliu atsidurti reanimacijoj..kur vaikui jau 2 metai, o kur keli menesiai, as patyriau ta siauba, tad ir skiepijau..