Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

user posted image
... per tylų sapną bėgu pas tave... nors lauke šalta, basos kojytės šildo sniegą...pamažu pamažu... tirpsta ledinė širdis... Vos girdimas, tarsi visai mažo vaiko prašymas... noras..malda... tikiu svajonėmis... visada išlieka žinojimas, jog ne visos jos pildosi, tačiau lieka naivus tikėjimas... Belieka laukti...tyliai tyliai..neprašant nieko...su vis dar šiltuose delnuose paslėptu žinojimu... jog ir angelai kartais verkia...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 18, 19:05)
user posted image
... per tylų sapną bėgu pas tave... nors lauke šalta, basos kojytės šildo sniegą...pamažu pamažu... tirpsta ledinė širdis... Vos girdimas, tarsi visai mažo vaiko prašymas... noras..malda... tikiu svajonėmis... visada išlieka žinojimas, jog ne visos jos pildosi, tačiau lieka naivus tikėjimas... Belieka laukti...tyliai tyliai..neprašant nieko...su vis dar šiltuose delnuose paslėptu žinojimu... jog ir angelai kartais verkia...

kaip grazu 4u.gif
Atsakyti
vaivos juosta, super grazus namukai!!!
Atsakyti
Laba 4u.gif naujoje temoje mirksiukas.gif
Vaivos juosta 4u.gif

Visai be jėgų šiandie, buvau egzo laikyt, bet panašu kad š......., šeštadienį konkrečiai sužinosiu, beja, dar vieną laikysiu doh.gif
Atsakyti
VAivos juosta cia tau 4u.gif

As tuoj padesiu zinokit galva dauzyt i siena.... masinos nenusipirkom... nes ka matem nepatiko... o kas patiko tai stipriai neikandama.... nu ryt vaziuosim kitos ziuret... jau blyn turbut pirksiu bet ka ka ten rasiu... kad baigtusi sita bezabrazija... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 12 18, 19:27)
jau blyn turbut pirksiu bet ka ka ten rasiu... kad baigtusi sita bezabrazija...  doh.gif

Bele ko nepirk. jau geriau autiku pavažinėk. Paskui bus pačiai nemiela ta mašina. O kokios vokiškos nenorit? Nes tos prancūzkos cool.gif . Nors aš pati apie Renault Scenik svaigstu rolleyes.gif . Bet kol sutaupysiu naujesnei..... doh.gif
Atsakyti
Sveikos, Pleputes bigsmile.gif

merginos del masinu baikit su tais kibirais prancuziskom ... atsiprasau, jei kam nepatinks, bet tiesa yra tiesa, tie visi pezai reno is autoservisu neislenda. Prancuzai juk zinot, pirma meile, paskui darbas, taigi tokios ju ir massinos, aisku yra ir kitur kibiru, opeliu pavyzdziui, kai turejom, kas savite keikemes, arba Fiat= Fehler in alle Teiller hihihi.gif
as ir beje po biski dairaus sau masinikes. Buvom turgul, ilipau i nissan almera, nu masina 2001 o pasijutau kaip kibire doh.gif taigi sakau ne. Be to sidabrine, nepatinka labai man ta spalva.

kaip kaledines nuotaikos? ar po kubiliaus reformu nulis entuziazmo hihihi.gif ot jauciu zmogeliui niezti ausys, kai tiek visi apkalbineja ji hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 18, 19:39)
Bele ko nepirk. jau geriau autiku pavažinėk. Paskui bus pačiai nemiela ta mašina. O kokios  vokiškos nenorit? Nes tos prancūzkos  cool.gif  . Nors aš pati apie Renault Scenik svaigstu  rolleyes.gif  . Bet kol sutaupysiu naujesnei..... doh.gif

Scenik - tevai mums siulina bet mes nenorim schmoll.gif
Dabar nusiziurejom Audine... tikiuos jei ryt bus viskas tvarkoj... nes kitaip kelias nuo Vilkaviskio i Pirenus su tevu man masinoj labai labai bus ilgas nuo bumbejimo.... nes siandien buvom Marijampolei ryt i Vilkaviski o po ryt nieks nezino kur... reiks traukt jei nerasim... Jauciu ryt galiu but as ir nestabilios psichikos.... doh.gif
Atsakyti
Labukas, neseniai grizau, uzkandau ir susiraiciau i lova su divejos suknes kaklo apdaila damusinet, nes ryt isskalbt turiu rolleyes.gif

beje, siandien gavom saskaita uz sildyma, tai paerzinsiu tas, kurios po 500 Lt moka. Tai va, buto sildymas 130 Lt ir 40 Lt gyvatukas liezuvis.gif butas 2 kambariu ir apie 50 kvadratu biggrin.gif

QUOTE(vdapr @ 2008 12 18, 19:50)
Scenik - tevai mums siulina bet mes nenorim  schmoll.gif
Dabar nusiziurejom Audine... tikiuos jei ryt bus viskas tvarkoj... nes kitaip kelias nuo Vilkaviskio i Pirenus su tevu man masinoj labai labai bus ilgas nuo bumbejimo.... nes siandien buvom Marijampolei ryt i Vilkaviski o po ryt nieks nezino kur... reiks traukt jei nerasim... Jauciu ryt galiu but as ir nestabilios psichikos....  doh.gif

Vilkaviskis mano gimtine flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 12 18, 20:48)
merginos del masinu baikit su tais kibirais prancuziskom ... atsiprasau, jei kam nepatinks, bet tiesa yra tiesa, tie visi pezai reno is autoservisu neislenda.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
labos naktelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 12 18, 20:20)
Labukas, neseniai grizau, uzkandau ir susiraiciau i lova su divejos suknes kaklo apdaila damusinet, nes ryt isskalbt turiu  rolleyes.gif

beje, siandien gavom saskaita uz sildyma, tai paerzinsiu tas, kurios po 500 Lt moka. Tai va, buto sildymas 130 Lt ir 40 Lt gyvatukas liezuvis.gif butas 2 kambariu ir apie 50 kvadratu  biggrin.gif
Vilkaviskis mano gimtine flirt.gif

sveikos..
o mes gavom uz sildyma saskaita - apie 40 Lt smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
cia mes su Vdapr turbut mokam uz gryna ora kaip prieda doh.gif lotuliukas.gif , pas mus miestas labai prabangus, siluma dar sovietiniais vamzdziais pumpuojama, visi baisiai laimingi, vieni kitus pazistam ir tt ir pan

ei gal kas subarkes norit subaru legacy 2004m? sidabrines spalvos tongue.gif parduodam (Ajuka jei nepatinka spalva galiu dryziukais padazyt lotuliukas.gif )

aciu die kad vyras zmonos taip greit nekeicia kaip masinas, nes jau kai vede kokia 20modeliu pakeites jei ne daugiau doh.gif (o vasara bus 10 m kaip vede)
Papildyta:
P.S.
AMADE maciau issisaugojus nuogo angelo schema- mesk ja lauk, nes pagal sia schema labai lievas rezultatas, kazkoks kosmaras, jei noresi galiu originalia atsiust (apie 20 lapu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 18 gruodžio 2008 - 21:22