Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 29, 11:35)
ar tiktu
Kaunas, Akropolis, penktadienis , 13.00 val???????

Man irgi smile.gif
Laukiu VILNIECIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Be kompanijos nevaziuosiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(migle31 @ 2008 12 29, 11:49)
user posted image
Papildyta:

Taigi naujieji naktį biggrin.gif

Kaip grazuuuu wub.gif
Migle31 busiu nagla boba ir i masina isimesiu J.Zilienines suknele. Patiks paimsi - ne vaziuos atgal i VLN blush2.gif Gerai..... ax.gif

Na zinoma jeigu busiu Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudi Ja: 29 gruodžio 2008 - 12:01
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 12 29, 14:00)
Man irgi smile.gif
Laukiu VILNIECIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Be kompanijos nevaziuosiu lotuliukas.gif
Papildyta:

Kaip grazuuuu wub.gif
Migle31 busiu nagla boba ir i masina isimesiu J.Zilienines suknele. Patiks paimsi - ne vaziuos atgal i VLN blush2.gif  Gerai..... ax.gif

Gerai
Papildyta:
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 12 29, 14:00)
Man irgi smile.gif
Papildyta:

Kaip grazuuuu wub.gif
Migle31 busiu nagla boba ir i masina isimesiu J.Zilienines suknele. Patiks paimsi - ne vaziuos atgal i VLN blush2.gif  Gerai..... ax.gif

Žinai turiu mintį....... Kaune laisėj yta parduotuvytė kur prekiauja proginėm suknelėm ir vestuvines iš manęs ima tai va bet kuriuo atveju įtaisysim tavo suknelę ten nes vardinė suknelė prašosi centro o ne namų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 12 29, 12:11)
Gerai
Papildyta:

Žinai turiu mintį....... Kaune laisėj yta parduotuvytė kur prekiauja proginėm suknelėm ir vestuvines iš manęs ima tai va bet kuriuo atveju įtaisysim tavo suknelę ten nes vardinė suknelė prašosi centro o ne namų lotuliukas.gif

***** butu nerealu. As dar turiu papildyma. smile.gif Spec. radzio verini. Atrodo kaip is balto aukso su swarovskio kristalais.
Faina butu, kad dar susitartume del kainos. Na kad abi puses tenkintu ax.gif
Zodziu paderinsime smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudi Ja: 29 gruodžio 2008 - 12:36
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 12 29, 14:35)
***** butu nerealu. As dar turiu papildyma. smile.gif Spec. radzio verini. Atrodo kaip is balto aukso su swarovskio kristalais.
Faina butu, kad dar susitartume del kainos. Na kad abi puses tenkintu ax.gif
Zodziu paderinsime smile.gif

tai atvažiuok ir pažiūrėsim ką galima padaryt.... nors aš tai gailėčiau savo vestuvinės
Atsakyti
oi migle, kokios grazios suknenkos! grazus tavo darbas!!!
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 12 29, 12:38)
tai atvažiuok ir pažiūrėsim ką galima padaryt.... nors aš tai gailėčiau savo vestuvinės

Is tiesu, tai ji gal tik pora val. deveta. Man gaila tos suknios. smile.gif Ipakuota dulka spintoje smile.gif Gal kam pravers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 12 29, 14:43)
Is tiesu, tai ji gal tik pora val. deveta. Man gaila tos suknios.  smile.gif Ipakuota dulka spintoje smile.gif Gal kam pravers smile.gif

kas per suknia?
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 12 29, 12:45)
kas per suknia?

Turiu nebloga musiskes dizaineres vestuvine suknia. Dulka spintoje. Tai noriu prasukti hihihi.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti