Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

mergaites kokios jusu pupos nuostabios wub.gif
Spyglej o tavo pupa tai man asara vercia isspaust- ji tokia panasi i mano angeleli, juoduke, smulkiu veido bruozu ir ta nosis kaip zirniukas
... ai zinokit man pavydu del mergaiciu blush2.gif , na bet tikiuosi kad likimas duos gera marcia kuria priimsiu kaip dukra
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 19, 10:27)
... ai zinokit man pavydu del mergaiciu blush2.gif , na bet tikiuosi kad likimas duos gera marcia kuria priimsiu kaip dukra

nu baik tu cia, jauna esi dar ne viena ir ne dvi dukras gali pasigimdyt, reikia tiket ir dirbt ta linkme mirksiukas.gif nes mes savo pesimistinem viltim neleidziam ivykt tam stebuklui ...

mes vel turim bedu su miegojimu, neimanoma uzmigdyt, vakar migdziau iki 12 val ... neuzmiega ir viskas kol as kartu neuzmiegu (miegam vienoj lovoj). istisai tikrina ar esu ir jei nemato rekia. nu mamcikas nereali, vyras jei ateina ramint rekia dar garsiau - mat supyksta kad ne tas kas reikejo atejo...

su maitinimu ir nelabai man nujunkyt sekas. maitinu pries miega ir nakti bet vat diena negaliu nemaitint nes neuzmiega kitaip. o jei nemiega - verkia nes pervargsta.. Nu imsiu mastyt dar luktelt, gal kai bus metai tas poreikis susilpnes kaip raso g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 19, 08:03)
pas mus nekasinejo schmoll.gif , mes gyvenam tuose Prienuose kur rajonas Prienu mirksiukas.gif , dar yra Prienai kur salia Vilniaus(kokia 20-30km), arba ant Nemuno kranto musu Prienai rolleyes.gif

situos prienus ir as zinau mirksiukas.gif augau prienu rajone ir mano tevai ten gyvena,tik as ir nutekejau visai i kita gala lietuvos bigsmile.gif
labas rytukas 4u.gif
be to vel sapnavau savo angeliuka,atsibudau ir toks jausmas kad as is tikruju su juo buvau,labai geras jausmas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 19 gruodžio 2008 - 10:24
Labas rytukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labasrytas mergaites,jauciuos nuo vakar dar taip s......,anyta kaip visad......Mes planavom parduoti buta esanti Kedainiuose,tad vyras paskambino ir paprase, kad ji detu skelbima...Oji TU BUK ATSARGUS,KAD JI(ZODZIU AS,ZMONA) TAVES NEAPGAUTU NEAPVOGTU blink.gif Nnu zodziu jauciuos slyksciai,gatava jai akis iskabint blink.gif
Atsakyti
Sveikutės

kaip fainiai sniegioja lauke bigsmile.gif
QUOTE(vdapr @ 2008 12 17, 23:00)
Lina31 - kokio darbo tu ieskai?

Vdapr, ieškau bet kokio, nes išvis striuka pasidarė.
Šiandien pasninkas, mama paskambinus pasakė - einu silkės valgyti cool.gif
Atsakyti
sveikutes, kr cia sninga, pas mus isryto lijo, vel plikliedis!!!
rugseje, tu cias baik, ir anyta gera gausi ir dukra dar turiesi, tik tikiek ir dirbkit ta linkme, nenusimink, dar jauna esi ir viskas pries akys!!!
henri luk, tikiu kad norisi pasmaukt, bet tu neimk i sirdi!!!
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 12 19, 10:48)
Labasrytas mergaites,jauciuos nuo vakar dar taip s......,anyta kaip visad......Mes planavom parduoti buta esanti Kedainiuose,tad vyras paskambino ir paprase, kad ji detu skelbima...Oji TU BUK ATSARGUS,KAD JI(ZODZIU AS,ZMONA) TAVES NEAPGAUTU NEAPVOGTU blink.gif Nnu zodziu jauciuos slyksciai,gatava jai akis iskabint blink.gif

Nu sakes!!!!! Kaip ji sitaip?! doh.gif O tu lailykis 4u.gif

QUOTE(lina31m @ 2008 12 19, 10:50)
Sveikutės

kaip fainiai sniegioja lauke bigsmile.gif

Kur kur sninga???????? Kaip faina wub.gif Ir as noriu sniego!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 19, 09:27)
Spyglej o tavo pupa tai man asara vercia isspaust- ji tokia panasi i mano angeleli, juoduke, smulkiu veido bruozu ir ta nosis kaip zirniukas
...

...spyglej mergytę man skaudžiausia matyti..... ir todėl, kad juodukė, ir kad jų gimimas skiriasi tik viena diena..... klasiokės būtų.....
QUOTE(zydrute @ 2008 12 19, 10:22)
situos prienus ir as zinau mirksiukas.gif augau prienu rajone ir mano tevai ten gyvena,

Prienų rajone prabėgo visos mano vaikystės vasaros wub.gif .

O sniego pas mus nėra - dargana, slidu. doh.gif
Atsakyti
Visas stipriai apkabinu ir linkiu geros dieneles
user posted image

Lekiu darban,o jus nenuobodziaukit,juk paskutine darbo diena mirksiukas.gif
Atsakyti
KUR SNINGA???? blink.gif
ajnam laukan su vaikais wub.gif
siūskit čia sniego daaaaug mum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 19, 10:27)
mergaites kokios jusu pupos nuostabios wub.gif

labas rytas.
baik rugseje, likimas tau dar duos ir dukryte, pagranduke bus smile.gif
o man skaudu i berniukus ziuret, tureciau dabar berniuka ir mergaite, o turiu tik mergaite verysad.gif . vakar traukiny toks diedas ant elizos pasake: oj koks grazus berniukas. sakau cia gi mergaite. sako: tik ta viena turi. nu viena tik sakau. o pacios zinot kaip tokie klausimai zeidzia.

o sniego pas mus ne trupucio, ir nemanau, kad bus. pavasaris cia, silta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 19 gruodžio 2008 - 12:03