QUOTE(DijaD @ 2008 12 22, 20:03)
Pasterizacija konservavimo būdas. Jo metu, šildant maisto produktus, siekiama užmušti ar sustabdyti mikroorganizmų augimą, išlaikant produkto skonį ir savybes. Pagrindinis pasterizacijos tikslas yra prailginti produktų naudojimo laiką, sunaikinant mikroorganizmus. Tad galit tikrai nevirinti, nes juk ir šiaip priimdamos pieną bendrovės iš žmonių, jį dar visokiais preparatais patikrina, kad, pvz., nebūtų antibiotikų ir kitų medžiagų, kurios visiškai nesuyra net ir pavirinus. Tikrai tą žinau, nes panašų darbą dirbu
Papildyta:
QUOTE(DijaD @ 2008 12 22, 20:03)
Pasterizacija konservavimo būdas. Jo metu, šildant maisto produktus, siekiama užmušti ar sustabdyti mikroorganizmų augimą, išlaikant produkto skonį ir savybes. Pagrindinis pasterizacijos tikslas yra prailginti produktų naudojimo laiką, sunaikinant mikroorganizmus. Tad galit tikrai nevirinti, nes juk ir šiaip priimdamos pieną bendrovės iš žmonių, jį dar visokiais preparatais patikrina, kad, pvz., nebūtų antibiotikų ir kitų medžiagų, kurios visiškai nesuyra net ir pavirinus. Tikrai tą žinau, nes panašų darbą dirbu
mes paprasta pienuka geriam jau nuo 7 menesiu duodu virinta vaikutis geria kuo geriaisiai