Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkit: pienas ar mišinukas?

na man niekas neirodys,kad sveikiau misinukas,nei sviezias pienukas,visi senoliai kokie druti uzaugo,misinuko,net neuoste 4u.gif
Atsakyti
Aš čia tikrai ne prieš pieną, bet mūsų senolių drūtumas tikrai ne nuo pieno tik biggrin.gif Buvo viskas sveikiau, ekologiškiau, švariau, net pats oras...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 03 04, 14:25)
Aš čia tikrai ne prieš pieną, bet mūsų senolių drūtumas tikrai ne nuo pieno tik biggrin.gif  Buvo viskas sveikiau, ekologiškiau, švariau, net pats oras...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Mes duodam mišinį ir vaikišką pienuką, o karvės pieną šiek tiek įpilu virdama košes ir naudoju bendruose patiekaluose, artimiausiu metu neplanuojam pereiti vien prie karvės pieno schmoll.gif
Atsakyti
gerai, as nei uz ta nei uz ta, esu pasimetusi ir dar vis galvoju ka duoti, o kol kas duodu virinta karves piena is parduotuves ir as duodu riebu, dvaro 3.5%, nes mazylio zurnale jis buvo atrinktas testo metu kaip geriausias, taigi 1% tikrai neduociau savo mazikei, jis net man paciai neskanus blink.gif schmoll.gif
Mano klausimas kaip ta piena virinate? As i mkrobange dedu, gal sakyciau tada geriau isvis nevirinti? Kazkaip tos mikrobangos ka as zinau, man atsilikusiai ar kokiai dar vis baisokai skamba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSweetest @ 2009 03 05, 18:21)
gerai, as nei uz ta nei uz ta, esu pasimetusi ir dar vis galvoju ka duoti, o kol kas duodu virinta karves piena is parduotuves ir as duodu riebu, dvaro 3.5%, nes mazylio zurnale jis buvo atrinktas testo metu kaip geriausias, taigi 1% tikrai neduociau savo mazikei, jis net man paciai neskanus blink.gif  schmoll.gif 
Mano klausimas kaip ta piena virinate? As i mkrobange dedu, gal sakyciau tada geriau isvis nevirinti? Kazkaip tos mikrobangos ka as zinau, man atsilikusiai ar kokiai dar vis baisokai skamba rolleyes.gif

Aš skaičiau, kad parduotuvinio pieno jau nebereikia virinti, nes į prekybą patenka jau pasterizuotas... Kitas reikalas, jei vartotumėte tik ką pamelštą pienuką...

O čia va pasiskaitymui apie mikrobanges... Netikėtai taip atradau, tai truputėlį ir baugu pasidarė rolleyes.gif http://sveikatossalt...e-krosnele.html

Niu ir va netyčia radau tokį straipsnelį apie pienuką doh.gif biggrin.gif Niekada nebuvau girdėjusi apie tokius faktus... smile.gif http://sveikatossalt...-sukelejas.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 05 kovo 2009 - 17:32
Mums 11 mėn., pamažu bandau mažąjį nujunkyti nuo MP, bet mišinio neįsiūlau niekaip, tai pasikonsultavau su gydytoja, ji sako, kad nors rekomenduojama pieną duoti tik nuo metų, po truputį jau tokio amžiaus vaikiukas gali ragauti ir stebint, ar nėra alerinės reakcijos, vis kiekį didinti.
Kaip sakant, natur produkt visada bus geriau nei proška, kaip čia kai kurios mamos mišinius vadina tongue.gif Karvės pienas nerekomenduojamas iki metų, o plius minus nuo metų jei viskas gerai manau vaikučiui jo reikėtų. Dėl to, kad jei vartojant su saiku, niekas negalėtų paneigti pienuko naudos 4u.gif
Atsakyti
mums dabar 1m ir beveik 5 men. ir as pradejau vaika pratinti nuo pieno vaikams NESTLE prie parduotuvinio pienuko, ir vaikas pradejo baisiai viduriuot, net nzn ar tikrai nuo pienuko g.gif visgi nusprendziau dar sugrizt prie pienuko skirto vaikams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 03 05, 18:29)
[size=1][/size]

Aš skaičiau, kad parduotuvinio pieno jau nebereikia virinti, nes į prekybą patenka jau pasterizuotas... Kitas reikalas, jei vartotumėte tik ką pamelštą pienuką...

O čia va pasiskaitymui apie mikrobanges... Netikėtai taip atradau, tai truputėlį ir baugu pasidarė  rolleyes.gif  http://sveikatossalt...e-krosnele.html

Niu ir va netyčia radau tokį straipsnelį apie pienuką  doh.gif  biggrin.gif  Niekada nebuvau girdėjusi apie tokius faktus...  smile.gif  http://sveikatossalt...-sukelejas.html

Siu teksto rimtumu drisciau abejoti jau vien todel, kad raso zmogus su niku, slepdamas savo varda bei pavarde, prisiklauses neargumentuotu nuogirdu ir juos pateikes kaip faktus. Gerbiu mokslininkus, kurie daro tyrimus ir pateikia savo pastebejimus. O cia tiesiog pletku misinys...
QUOTE(alinata @ 2009 03 06, 01:01)
mums dabar 1m ir beveik 5 men. ir as pradejau vaika pratinti nuo pieno vaikams NESTLE prie parduotuvinio pienuko, ir vaikas pradejo baisiai viduriuot, net nzn ar tikrai nuo pienuko g.gif  visgi nusprendziau dar sugrizt prie pienuko skirto vaikams doh.gif

Pabandykit pirkti piena be laktozes(tikrai yra daug lentynose, nepabijokit paskaityti ir pasinagrineti)-viduriavimas rodo, kad vaikas tiesiog nesugeba virskinti laktozes, esancios piene.
Atsakyti
Aš Viliuką maitinau iki pusantrų metų, o po to pradėjau duot paprastą pienuką, kai išaiškėjo kad netoleruoja laktozės pirkdavau jam MU pieną su sumažintu laktozės kiekiu ir bėdelės pasibaigė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka33 @ 2009 03 04, 15:22)
na man niekas neirodys,kad sveikiau misinukas,nei sviezias pienukas,visi senoliai kokie druti uzaugo,misinuko,net neuoste 4u.gif

gal isduosi paslapti kur nusipirkti toki piena, koki anksciau senolei gere?
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 03 06, 12:41)
gal isduosi paslapti kur nusipirkti toki piena, koki anksciau senolei gere?

Kaime, is ekologiskai ukininkaujanciu ukininku(turinciu sertifikatus) mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums 1metai ir beveik 2 men, tai geriam Milumil pienuka maziems vaikams,kur nuo 1 iki 3 metu, bandziau duoti pieno, tai negeria schmoll.gif . O piena (parduotuvini) panaudoju virdama koses, spriubytes.
Atsakyti