Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(Dolli_ @ 2009 01 06, 13:18)
na merginos lausim vasario menesio naujienu, vistiek gal kas eisit i susirinkima  g.gif

noreciau... ax.gif bet per toki salti geriau namie su knyga vartytis rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai eisiu šian į susirinkimą wink_3.gif labai laukiu šian jo ir iš smalsumo dėl visų naujienų ir dėl reikaliuko, sulūžo mano Speed Chefas, kur rankena sukiojas srėgis verysad.gif pažiūrėsiu ar keičiama ar ne....
Atsakyti
ar yra TW silikonine mentele su kuria butu galima keptuveje maisyti ar apversti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 01 06, 16:57)
ar yra TW silikonine mentele su kuria butu galima keptuveje maisyti ar apversti?  g.gif

Taip, kataloginė wink.gif
Atsakyti
na tai gal kas is susirinkimo gryzusi ir mum naujienas pasakys bigsmile.gif
Atsakyti
Vasario naujienu dar nera schmoll.gif
Atsakyti
Naujienos tongue.gif naujas katalogas brangsta 15 proc. ir nuo vasario men. šeimininkei 5 proc. dovanėlė doh.gif

Ką prisimenu tai pagrinde ypatingi pasiūlymai Tupperfleksams, mikrobangėj maisto šildymo indams (du imi trečias nemokamai), kataloginiam sūrio malūnėliui nuolaida, česnakų spaustukui bigsmile.gif nuolaida, daugiau neprisimenu blush2.gif
Atsakyti
o kiek mazdaug bus tam spaustuku cesnaku nuolaida, nes turiu 2 uzsakyti, tai ar cia apsimoka laukti ar cia ta nuolaida vos pora litu bus g.gif
Atsakyti
Aha man irgi idomu.
Atsakyti
Ar kas gavot dovanas uz naujokus startavusius 17-20 sav ??????? Ir už neseniai startavusius, kai buvo akcija ? Mano grupes panos negauna nei 10 L dubenio, nei aktyvumo dovanų. Nu , košmaras kažkoks. Nenuostabu, kad jau neviena atvirai kalba apie išėjimą. Nu, ką belieka tik pritart joms, o neįkalbinėt pasilikt.
Kas žinot , jei demonstruotoja išeina ar nuplaukia uždirbtos dovanos ?
Atsakyti
Del dubenu ir dovanu uz naujokus reikia butinai irasyti i pastabas kitaip automatiskai neissoka i saskaita, uz tai ir nededa...

o dovanas pradziai siulyciau susirinkti, o tik po to iseiti, bent jau as taip daryciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Likka: 06 sausio 2009 - 22:05
na tai kad nereik sake rasyt i pastabas nes tipo kas antra savaite jie padaro sarasiuka kas jau uzsitarnave tuos bliudus ir sekanti uzsakyma TIKRAI ides, tai jau ta dainele girdziu koks geras menesis, uzsakymu praejo belekiek, bet tos dovanos ir nesulaukiu...
Atsakyti