Kolkas nieko nesako, jokiu tyrimu nedare, nera jis labai stambus, tik toks vaikiukas burbuliukas , nes jo ir ugis dideli, ir dar ant kreives auksciausio tasko pataiko tai lyg ir norma dar kolkas Papildyta:
o ir jo tevelis gime didelis ir buvo toks kaip dabar musu leliukas
Sveiki, mano pupai dabar 6 menesiai sveriam 7900kg ir 69cm ugio, bet tiek pat sverem pries menesi kai buvom 5menesiu. Tik isaugom 2cm, o svorio ni ni Ar gali taip buti, ar gyd kabinete svarstykles blogai sureguliotos buvo Maitinu pati, tik nuo 6menesiu pradejau duoti tyreliu, kosiciu, sulciu... nes mes alergiski ir alergologas mus taip informavo.
Mano dukrytė per 3 mėnesių apžiūrą svėrė 5800g, ūgis buvo 62 cm. Augam ne per greičiausiai - gimė sverdama 3880g, ūgis buvo 54 cm Tačiau daktarė sakė, kad viskas gerai, nes iš pradžių lėtokai augom, bet per trečią mėnesiuką pasitempėm
Mano dukryte gime 3430g. ir 49 cm, is ligonines grizom 3100g, po menesio svere 4600g, ugis 53 cm. Manau kad kiekvienas kudikis gali priaugti ivairiai ir jei gydytojas sake kad nera ko nerimauti reiskias tai normalu ir 500g tai nera jau taip mazai.
maniske irgi lygiai tiek pat svere budama 7 menesiu. siek tiek pergyvenu, bet ka jau padarysi per prievarta to svorio neprilipdysi. O ji pas mane irgi labai labai judri, stipri ir smagi auga