QUOTE(margarita @ 2007 11 15, 17:56)
mums jau 7 menesiukai o sveriam 6,200. zodziu irgi coliuke bet svarbiausiai kad labai liksma ir judri mergaite  

Svarbu, kad sveikos

, guvi, miega beveik visada vieną kart dienon 2 val.,  būna numinga ryte ir vakare trumpam, guguoja, varstosi, pastoviai juda. Nu matysim ką pirmadienį pasakys. Tai iki pirmadienio.
, guvi, miega beveik visada vieną kart dienon 2 val.,  būna numinga ryte ir vakare trumpam, guguoja, varstosi, pastoviai juda. Nu matysim ką pirmadienį pasakys. Tai iki pirmadienio.

, guvi, miega beveik visada vieną kart dienon 2 val.,  būna numinga ryte ir vakare trumpam, guguoja, varstosi, pastoviai juda. Nu matysim ką pirmadienį pasakys. Tai iki pirmadienio.
, guvi, miega beveik visada vieną kart dienon 2 val.,  būna numinga ryte ir vakare trumpam, guguoja, varstosi, pastoviai juda. Nu matysim ką pirmadienį pasakys. Tai iki pirmadienio. Auginsiu manekenę
 Auginsiu manekenę  

, guvi, miega beveik visada vieną kart dienon 2 val.,  būna numinga ryte ir vakare trumpam, guguoja, varstosi, pastoviai juda. Nu matysim ką pirmadienį pasakys. Tai iki pirmadienio.
, guvi, miega beveik visada vieną kart dienon 2 val.,  būna numinga ryte ir vakare trumpam, guguoja, varstosi, pastoviai juda. Nu matysim ką pirmadienį pasakys. Tai iki pirmadienio. gi negali vaikas ko kila augti kas menesi
 gi negali vaikas ko kila augti kas menesi   kuo toliau tuo maziau to svorio priaugs..
 kuo toliau tuo maziau to svorio priaugs..

gi negali vaikas ko kila augti kas menesi
 gi negali vaikas ko kila augti kas menesi   kuo toliau tuo maziau to svorio priaugs..
 kuo toliau tuo maziau to svorio priaugs.. Gerai, kad protas mano nepabego
 Gerai, kad protas mano nepabego  , nepradėjau mišinuku maitint, nes MP mažei užtenka, pavalgo ir žaidžia sau toliau, juo lab kraujukas geras. Bet ir neįsivaizduoju kaip maitinčiau pro soskę - nemoka, ji jei duodu kartais atsigert sulčių, tai geria iš to puodelio kur su skilutėm
 , nepradėjau mišinuku maitint, nes MP mažei užtenka, pavalgo ir žaidžia sau toliau, juo lab kraujukas geras. Bet ir neįsivaizduoju kaip maitinčiau pro soskę - nemoka, ji jei duodu kartais atsigert sulčių, tai geria iš to puodelio kur su skilutėm  

Gerai, kad protas mano nepabego
 Gerai, kad protas mano nepabego  , nepradėjau mišinuku maitint, nes MP mažei užtenka, pavalgo ir žaidžia sau toliau, juo lab kraujukas geras. Bet ir neįsivaizduoju kaip maitinčiau pro soskę - nemoka, ji jei duodu kartais atsigert sulčių, tai geria iš to puodelio kur su skilutėm
 , nepradėjau mišinuku maitint, nes MP mažei užtenka, pavalgo ir žaidžia sau toliau, juo lab kraujukas geras. Bet ir neįsivaizduoju kaip maitinčiau pro soskę - nemoka, ji jei duodu kartais atsigert sulčių, tai geria iš to puodelio kur su skilutėm 
 maniske ir nemoka is buteliuko siurbti, geria tik MP, bande tetis karta duoti vandenio is puoduko tai ji laka
 maniske ir nemoka is buteliuko siurbti, geria tik MP, bande tetis karta duoti vandenio is puoduko tai ji laka   kisa liezuvi i ta vandeni...o kosiu pora saukstu savalgo, kita diena buna is vis neina isiulyti, ai nu ir nesuku galvos
  kisa liezuvi i ta vandeni...o kosiu pora saukstu savalgo, kita diena buna is vis neina isiulyti, ai nu ir nesuku galvos   

Tai mes kaip  ir kaiminkos, aš prie Bigo gyvenu
 Tai mes kaip  ir kaiminkos, aš prie Bigo gyvenu  galėsim per až telefonais susikeisti, gal kada susitiksim paplėpėt apie mūsų mažuliukus
 galėsim per až telefonais susikeisti, gal kada susitiksim paplėpėt apie mūsų mažuliukus