Įkraunama...
Įkraunama...

Viešnia iš ateities

QUOTE(Sandrelle @ 2005 08 25, 14:23)
GELMYTE , aš jau parsisiunčiau pirmą "Viešnios..." dalį antrą kartą  ir sėkmingai pažiūrėjau!!!  Viską rodė ir viskas girdėjosi  thumbup.gif - ne taip, kaip pirmą kartą.

LABAI LABAI AČIŪ ROLIUKUI UŽ NUORODĄ. JEI NE TU, NEAIŠKU, KADA BUČIAU PASIŽIŪRĖJUSI.. wub.gif  wub.gif  wub.gif
iR APSKRITAI, KIEK TEN VISOKIŲ GĖRYBIŲ... blink.gif

O dabar laukiu gudraus žmogelio, kuris pasakys, kur rast "Aštuonkojus iš antro aukšto"  g.gif

kada siunteisi? man neleidžia siųstis, ar laiko neužtaikau. granto parsisiunčiau 1 dalį, bet jos man nerodo cry.gif
Atsakyti
Siunčiausi naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį. Siųstis galima tik nuo 01.00 val. iki 07.00 ryto. Aš pradėjau siųstis 1 val, baigiau 10 ryto, viskas parsisiuntė thumbup.gif Įtariu, kad nebūtina keltis naktį, jei pradėtum siųsti kokią 6val., leistų pabaigti mirksiukas.gif Bandyk "Grantą..." siųstis dar kartą, turėtų pavykti. ir įsiinstaliuok Roliuko nurodytas programas, jei neturi dar mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū už paaiškinimus, gal šiąnakt pavyks ką nors atsisiųsti 4u.gif
Atsakyti
Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
o ar žinote, kad aktorius, vaidinęs Kolia, mirė nuo alkoholio dar visai jaunas būdamas? verysad.gif
Atsakyti
o ar žinote, kad aktorius, vaidinęs Kolia, mirė nuo alkoholio dar visai jaunas būdamas?

Kolia sudegė pirtyje cry.gif o ar blaivus buvo, ar neblaivus, neradau paskelbta niekur. Gal yra kur WWW plačiau nušviestas būtent šis įvykis? Būtų įdomu unsure.gif
Atsakyti
galima daryti prielaidą, kad buvo neblaivus, juk blaivus nesideginsi gyvas, juolab pirtyje sad.gif
Atsakyti
Nu neaišku, kaip ten buvo g.gif Ar jis "perkepė", ta prasme, gavo kokį šilumos smūgį ir pan, ar pirtyje buvo gaisras? Va ko iki galo neišsisiškinu g.gif
Atsakyti
Na va, šiandien pažiūrėjau antrąją dalį rolleyes.gif Labai smagu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 08 29, 17:08)
Na va, šiandien pažiūrėjau antrąją dalį  rolleyes.gif Labai smagu  tongue.gif

mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oi atsimenu sita filma, labai patiko. Atsimenu viskas kai maza budavau mesdavau ir lekdavau ziureti. Man tada Alisa pgrindine veikeja labai patiko ax.gif
Atsakyti
Geras filmas labai norėciau jį pažiurėti.
Atsakyti