Įkraunama...
Įkraunama...

Viešnia iš ateities

thumbup.gif Nuostabus filmas. Taip primena vaikystę, kai laukdavom vasaros atostogų ir šį filmą žiūrėjom.
Dabar vaikams tik kažkokias nesąmones rodo doh.gif
Atsakyti
thumbup.gif aš dar ir dainą karts nuo karto paniuniuju lotuliukas.gif
Atsakyti
geras filmas... thumbup.gif Tikiuosi mano merginos paaugusios supras rusiškai, kad galėtų jį pažiūrėti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nuostabus filmas. Visada žiūrėdavau, kai tik rodydavo. O dabar per Russkojie radio Alisa Selezniova dirba rytais, tai tokia nostalgija tam filmui thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Filmas puikus! Kiekvieną kartą žiūriu kaip iš naujo rolleyes.gif unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Atsiminimai puikus,tikrai labai faina filmas ir dabar neseniai maciau rode per detski mir,ir tikrai su dideliu noriu paziurejau visas serijas.
Atsakyti
O kaip vadinosi filmas apie Ichtiandra??? Ar taip ir vadinosi Ichtiandras blush2.gif
Atsakyti
Apie Ichtiandra filmas vadinosi "Zmogus amfibija", o "Viesnia is ateities" vienas is geriausiu mano vaikystes siaubiaku, nu superinis filmas su nemirtingom frazem ir personazais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meska @ 2007 10 03, 15:12)
Apie Ichtiandra filmas vadinosi "Zmogus amfibija", o "Viesnia is ateities" vienas is geriausiu mano vaikystes siaubiaku, nu superinis filmas su nemirtingom frazem ir personazais 4u.gif

Kazi ar rasiu dar pas ka nors...Nors...Va, Gardemarinus tai radau wub.gif Aciux aciuks.gif
Atsakyti
Kaip tis siuo metu siunciuosi si filma ir elektroniko nuotikius is torrents.ru
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 11 19, 00:32)
Kaip tis siuo metu siunciuosi si filma ir elektroniko nuotikius is torrents.ru
bigsmile.gif

Gal galesi man pashierint, kai atsisiusi? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2007 11 18, 23:36)
Gal galesi man pashierint, kai atsisiusi? blush2.gif  4u.gif

Gerai jei pasakysi kaip tai padaryti ax.gif