Įkraunama...
Įkraunama...

Viešnia iš ateities

Vakar kaip tik žiūrėjau laidą apie šio filmo personažus. Alisa net nepasikeitus man, su ta pačia šukuosena. Labai įvairūs likimai aktorių (tas berniukas, kuris ne pagrindinis Kolia, o juokdarys toks, emigravo į Izraelį, robotas Verteris - kažkoks valdininkas, tas storuliukas draugas - dar labiau išstorėjęs...). Ar žinot, kad pagrindinis aktorius - Kolia, žuvo? Aš tai nežinojau, tai buvau šokiruota. (jau seniai, pasirodo, tai įvyko - 1996 metais)
Atsakyti
Na va kaip tik žiūriu bigsmile.gif geras filmas visai buvau pamiršusi net ir siužeta tik atskiras nuotrupas prisimenu rolleyes.gif
labai faina, kai pasiziuri tai keista biggrin.gif prisimenu vaikyste rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
parsisiusti galima is cia
Atsakyti
labai gerai prisimenu si seriala, sitiek kartu ziuretas ax.gif Man ta Alisa buvo tokia grazi wub.gif
Atsakyti
Parsisiunčiau "Skraidantį laivą" ir "Batuotą katiną" wub.gif
Atsakyti
Kas turit kabelinę su Detskij Mir kanalu, tai švenčių metu, per moksleivių atostogas labai dažnai rodo šitą serialą, jau mane spėjo teta porą kartų su juo supažindinti prieš kelis metus, labai patiko smile.gif
Atsakyti
man tai nostalgija del senu pasaku, tokiu kaip vasilisa prekrasnaja, trys riesuteliai pelenei...
Atsakyti
Koks gražus man tas filmas buvo - o jau Alisa wub.gif wub.gif
ir ta daina - skamba ausyse. Tokia nostalgija apėmė smile.gif Vaikystei ir visiems geriems ir gražiems filmams ir filmukams thumbup.gif
Atsakyti
Visada ziuriu per rusiskus kanalus, nes ten daznai rodo. Super filmas. thumbup.gif
Atsakyti
As tai prisimenu, kad labai patiko, o va pacio filmo tai beveik nebe rolleyes.gif
Atsakyti
Geras filmas buvo. Smagu tokius laikas nuo laiko prisiminti ir pasižiūrėti. Tai nedabartiniai filmai apdoroti kompiuteriu.
Turiu parsisiuntęs keli senus rusiškus filmus, ir taip smagu juos žiūrėti. thumbup.gif
Atsakyti
Vakar baige rodyti per detskij mir. malonu visada paziureti. thumbup.gif
Atsakyti