einu ieškot skanaus receptuko
QUOTE(lotute @ 2009 01 28, 18:56)
as tik jame ir gaminu zele
QUOTE(diora @ 2009 01 28, 20:31)
QUOTE(astiti @ 2009 01 29, 10:14)
viena kartą dariau, niekaip nėjo gražiai išimti, čia paskaičiau kad reik į karštą vandenį idėti, o kaip jūs darot?
QUOTE(juodukeee @ 2009 01 28, 11:46)
Mamytes gal kuri primintumet kokiu vaisiu negalima deti y zele nes ji nuo juo nesustings? 
Mangai irgi netinka.
QUOTE(lotute @ 2009 01 29, 11:55)
viena kartą dariau, niekaip nėjo gražiai išimti, čia paskaičiau kad reik į karštą vandenį idėti, o kaip jūs darot? 
as pries pildama zele i forma ja istepu aliejumi.
QUOTE(astiti @ 2009 01 29, 15:49)
as pries pildama zele i forma ja istepu aliejumi.
tiesiog paimu kempinele vos vos sudrekinu aliejumi ir istepu forma. tada visada zele graziai issiima ir neprilimpa. 
Kita karta ir as taip darysiu...
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 01 29, 16:08)
Reik manyt , tiek kojų prisikirtus
QUOTE(astiti @ 2009 01 29, 15:49)
as pries pildama zele i forma ja istepu aliejumi.
tiesiog paimu kempinele vos vos sudrekinu aliejumi ir istepu forma. tada visada zele graziai issiima ir neprilimpa. 
na nežinau, aš tai truputi įpyliau i forma ir su tuom aliejumi ištryniau ją visą, tai ką aš žinau, pyliau žele, o ta plaukioti pradėjo( tikrai aliejumi tik ištepiau forma ir nepyliau daug
Lotute, o tu kurį žiedą turi? kur gali būt tuščiaviduris?
man tai pats geriausias dalykas želiukams ir jam lygių nėr
Aš tik aliejuotais pirštais čiut čiut pravažiuoju per formą (jei nepamirštu) ir sluoksniuoju želiukus. Bet prieš vartojimą, bent 5 min. palaikau kambario temperatūroj (nesu net kišus į karštą vandenį) ir atidarinėju: nuimu didijį dangtį, tada uždedu lėkštę ir apverčiu
tada lieka mažasis dangtelis, kurį reikia nuimti po truputį atidarant ir ĮLEIDŽIANT ORO, ir tada želiukas po truputį labai gražiai išslenka. Lotut, pabandyk dar kartą, tikrai pasiseks, toks daiktas negali būt nenaudojams (man pagrindinis + jo yra, tai, kad yra dangčiai, ir želiukui negresia šaldytuvo kvapų pritraukimas)
man tai pats geriausias dalykas želiukams ir jam lygių nėr
Aš tik aliejuotais pirštais čiut čiut pravažiuoju per formą (jei nepamirštu) ir sluoksniuoju želiukus. Bet prieš vartojimą, bent 5 min. palaikau kambario temperatūroj (nesu net kišus į karštą vandenį) ir atidarinėju: nuimu didijį dangtį, tada uždedu lėkštę ir apverčiu






