Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų mados

Ar jusu vaikai reiskia savo nuomone del drabuziu ar batu,del sukuosenos?na tarkim ar atsisako rengtis drabuzi kuris jam nepatinka?Kaip elgiates?Paklustat vaiko skoniui ir norams?As manau,kad reikia vaiko skoni lavinti,nes kartais kai susibaram del jos aprangos,tai sewbas,nes jau skonis jos...Ribuliukai,kaspiniukai,sukneles kaimietiskos...Man geda su tokiu vaiku eit,nes man paciai patinka kai vaikai stilingai aprengti,as derinu pagal suaugusiu mada.O va sukuosenos neparenku,eiliniai kirpciai ir ilgi plaukai,gal reiktu nukirpt kaip nors stilingai,nes ploni plaukai.[img]http://home.wanadoo.nl/hpsmits/shoes/gpalacesh9.gif[/img]
Atsakyti
Dar ir kaip reiskia savo nuomone! Mano vienam bernui super drabuzis yra juodos kojines! ohmy.gif
Atsakyti
O maniskiui vyresneliui visiskai dzin, nu absoliuciai. Jis is viso gali turet viena maike ir nesiot kol nukris... Nuperki jam ka nors naujo, norisi gi vaika padoriau aprengt - tai jis net nepastebi biggrin.gif Vienintelis jo supratimu geras drabuzis - tai maike su spaidermenu, bet jeigu liepiu mautis kita - maloniai prasom... Ir dar megsta tokius Audimo sortus krepsininkiskus, dvipusius, kuriuos galima isversti i kita puse. Juos megsta todel, kad nusimovus vartaliot nereikia - kokie yra, tokius mauniesi ;D ;D ;D
Atsakyti
Ai as tai leidziu kaip nori rengtis, tik proto ribuose zinoma, ta prasme kad su trumpom rankovem ziema i lauka neeitu, va vakar buvo isvirksciai megstini apsirengusi, nes jai taip graziau :-/ o siaip tegu rengiasi kaip nori, tik jeigu man nepatinka taip ir pasakau, bet reikia pripazint kad retai buna kad labai jau nepatiktu, kazkaip spalvas derina, su stiliais biski problema, bet prie sukneles sportbaciu neapsiaus.

Atsakyti
Ot jums gerai su mergom:) Papasakosiu, kaip mano erelis paskutini karta apsirenge savo nuoziura, tas buvo pernai biggrin.gif Taigis taip (lauke buvo +28):
geltona kepure
kareiviska demeta ruda kamufliazine maike (nupezus)
alyviniai su ruzavom - zaliom gelytem šortai (juos derindavau su lygia zalia maikute)
ANGORINĖS žydros-pilkos kojines
kedai - tamsiai melyna, pilka, raudona.

Vadinasi, vyras su sunum ejo mamos pasitikt, buvau kirpykloj... Kai pamaciau, vos zagset nepradejau! ;D ;D ;D Tik aciu pasakiau, kad i vidu kirpyklos nejo ;D ;D ;D
Atsakyti
Jo,uzejau su savo madiste i Humana...Pamate toki barbini ruzava gumini klaiku sijona. Sako,tik 5lt,nupirk,nu as jo buciau neemus jei dar man butu primokeje. O jai grazu.Tai bliove nat visos pardes,kad neperku.Paskui dar kokia savaite visiems sutiktiems pazystamiems sake,kad mama jai sijono laaaabai grazaus nenupirko.  ;D ;D ;D
Atsakyti
Reikejo sakyt, kad per mazas arba per didelis biggrin.gif Arba uztrauktukas blogas, ka nors tokio ;D
Atsakyti
Musu skoniai ir ne visada sutampa. Anksciau, budavo, nuperki ruba, o jai nepatinka ir viskas. Taip ir kabo spintoj. Po puses metu pradeda patikt ;D Sako:  o atsimeni, kaip sio sarafano nemegau biggrin.gif Dabar jau daug maz zinau jos skoni - viskas kas mirga, blizga, rysku ir su paveiksliukais. Jei be paveiksliuko, nors ir labai mazo, tai niekam vertas rubas ;D Vieni batai ir iki siol ne karto neapsiauti  :-/
Atsakyti
Noa taigi gal mada dabar tokia berniska? 8)

o del patinka- nepatinka, as dabar pana su savim vedzioju, kai reikia jai ka nupirkt, nes po keliu "labai" sekmingu pirkiniu, kai daiktai gulejo nenesioti, kol ismeciau, mano noras pirkti paciai isgaravo.

zodziu taip - mergaiciu skoniai - kuo barbiskiau tuo geriau, ane? Mamulia besirde tu, zmogus toki grazu sijona gumini pamate, o tu ;D sudetinga. as jeigu jau labai i lankas ko nori darau taip, pradzioje pamatuojam, po to sakau kad vaikiska labai, atrodo kaip mazvaike, kuri nieko nesupranta ir kad berniukai juoksis, dazniausiai suveikia, blogiausiu atveju surandu koki "broka". biggrin.gif
Atsakyti
zodziu taip - mergaiciu skoniai - kuo barbiskiau tuo geriau, ane?

O berniukiski - kas arciausiai lentynos krasto padeta ;D
Atsakyti
Joooo, mano Ilončikas irgi bile ko nesirengs rolleyes.gif Ir mėgstamiausias stilius- barbiškas, kuo ryškiau.
Buvo atvejų, kai nesirengė sarafano, nes jis nespalvotas, blink.gif ir niekaip neįkalbėjau. Tai pirkom klijuojamas aplikacijas ir klijavom ant kišenių, tada jau buvo gražu rolleyes.gif
Dažnai klausia pas mane, kas su kuo tinka.
Aš neturiu nieko prieš barbišką stilių, svarbu kad gerai atrodytų.
O jei rengia tėtukas, tai doh.gif žmonėm geriau nesirodysim laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (astaria @ 2004 03 31, 14:38)
O jei rengia tėtukas, tai doh.gif  žmonėm geriau nesirodysim laugh.gif

Priminei laugh.gif laugh.gif Buvo vasara,pati islekiau apsiprekint ir palikau vyra su dukra namie,kad sulauktu buto draudiko.Na ka,maniau grisiu iki jo atejimo,nes pasirodo pas mane buvo grynieji,o pas vyra liko tik kreditines,taciau...Griztu,ziuriu eina mano porele nuo bankomato,o vaikas aprengtas... pizama laugh.gif laugh.gif laugh.gif Issiziojau kai pamaciau blink.gif ,o tas:'O tai ka cia pizama,o ko ji tokia grazi?" laugh.gif laugh.gif Tai va,palikau vadinas porai valandu seimyna viena laugh.gif laugh.gif O dar pati stebejaus iki musu to ivykio,kai drauge pasakojo kad jos vyras i darzeli vaika isvede su pizama,niekaip negalejau suprast kaip gi galima neatskirt pizamos nuo rubu kitu rolleyes.gif ,prisistebejau laugh.gif laugh.gif
Atsakyti