Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų mados

QUOTE (Gosh @ 2004 05 19, 19:13)
O taip manau yra vaikui skiepijamas svaros ir tvarkos jausmas biggrin.gif Ir isvis vaikas taip gali jaustis patogiai ir jaukiai,nes jam lauke nereik saugot tu "graziu sijonuku,plonu pedkelnyciu",ir jis gali sau smagiai dukt,negalvojant kas bus jei jis va isteps ta sijonuka ar suplesys pedkelnytes rolleyes.gif

Mano dukrytė sugeba, būdama tik grupėje, suplėšyti pėdkelnes ir sutepti visus rūbus. Net nežinau į ką ji tokia, gal kai nėščia vaikščiojau pasidyvijau iš kokios nevalos moteriškės. g.gif Ji elgiasi kaip berniukas, nors puoštis tai labai mėgėja. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (OKSANITA @ 2004 05 19, 18:02)
Gryzta mano mergina su mociute ir seneliu is parduotuviu. Mergina su naujais stilingais dzinsiniais pusilgiais batais,bet kazko keistai eina.
Sakau: -oi kokie grazus tavo batai.
O ji: - duok greiciau man mama atsisesti.
AS :- pavargai???
ji: - kojytes mano pavargo.
Nuimu as jai tuos batus,o gi ziuriu kad jie jau baisiai jai per mazi. Ji nesioja 17-ta,o tie nauji batai 15-ta. Klausiu seneliu,tai ko jus jai tokius mazus batus nupirkot?
O jie: tai,kad jai labai patiko,o didesniu nebuvo.Mes jai sakem ,gal tu issirink kitus.
O ji kaip pradejo rekti,as noriu situ ir viskas . Tai mes ir nupirkom.

thumbup.gif
Va cia tai Urte pazistu laugh.gif
Atsakyti
O mano vyresnėlis labai pasikliauja mano skoniu ir jei aš pasakau, kad tai yra gražu, jis mielai rengiasi. smile.gif Žinoma, žiemą buvo bėdų - aš labai mėgstu megzti, tai numezgiau savo bernui tokį fainą, šiltą megztinį. O aprengti negaliu - kanda blink.gif . Na ir ką, nenešiojo, teko broliui atiduot. O mūsų brolis (mažasis) išvis neišrankus - ką aprengsi, taip eis. Paprastai visi rūbai jam lieka nuo vyresnėlio ir sesers vaiko. O vieną dieną pamačiau gražų kostiumėlį, tai ėmiau ir nupirkau. Kaip mažius džiaugėsi biggrin.gif , pusę dienos kalbėjo, kad jam mama nupirko... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Liu @ 2004 05 20, 13:50)
QUOTE (OKSANITA @ 2004 05 19, 18:02)
Gryzta mano mergina su mociute ir seneliu is parduotuviu. Mergina su naujais stilingais dzinsiniais pusilgiais batais,bet kazko keistai eina.
Sakau: -oi kokie grazus tavo batai.
  O ji: -  duok greiciau man mama atsisesti.
  AS :-  pavargai???
  ji: - kojytes mano pavargo.
Nuimu as jai tuos batus,o gi ziuriu kad jie jau baisiai jai per mazi. Ji nesioja 17-ta,o tie nauji batai 15-ta. Klausiu seneliu,tai ko jus jai tokius mazus batus nupirkot?
O jie: tai,kad jai labai patiko,o didesniu nebuvo.Mes jai sakem ,gal tu issirink kitus.
O ji kaip pradejo rekti,as noriu situ ir viskas . Tai mes ir nupirkom.

thumbup.gif
Va cia tai Urte pazistu laugh.gif

Cia tai dar nieko.
Ciupineja ji tevo plaukus, ir sako: O kodel mano negarbanoti plaukai kaip tevelio? Sakau:- susuksim ant biguduku ir busi garbanota. Nu ir prisisnekejau doh.gif ,ejo is paskos ir zyze visa diena:- susuk man tuos gubidukus,
nu susuk..............
Na susukau.TU ,kaip ji sako gubiduku neturejau,tai susukau su poieriu ir sniuriukais. Galvoju,ai vistiek cia nieko grazaus nesigaus,tipo cia tie gubidukai ir nustos ji zysti. Pramiego ji visa nakti,is ryto isimu as tuos popieriukus.
O tu garbanu grazumas,pati net nustebau thumbup.gif .
Ji :- mama kaip tu moki,as dabar kaip Barbe busiu.Prie veidrodzio maivesi visa diena. doh.gif
Atsakyti
QUOTE (OKSANITA @ 2004 05 20, 18:34)
zyze visa diena:- susuk man tuos gubidukus,
nu susuk..............

maniske irgi gubiduuus megsta suktis smile.gif mes tuos paraloninius sukam,kad miegot nespaustu galvytes smile.gif o dar labai liux tokia "vafline" sufrizuoti plaukai atrodo,na yra tos znyples figurines tokios,irgi labai mums tinka smile.gif
Atsakyti
O maniskis ziauriai nervinasi, kad jo plaukai siek tiek banguojasi... Tais retais atvejais, kai i veidrodi pasiziuri. Tai jis kartais su vandeniu issilygina:D Tiksliau, kakta susislapina ir plaukus prisiklijuoja. Ne kasdien, tik superiskilmingom progom biggrin.gif

O neseniai maziukas ropoja po namus, ziuriu, kazkoks slapias. Kristijonai, sakau, o ko brolio kakta slapia? Eee, sako, as jam plaukus lyginau, kad grazesnis butu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 05 21, 00:18)
O maniskis ziauriai nervinasi, kad jo plaukai siek tiek banguojasi... Tais retais atvejais, kai i veidrodi pasiziuri. Tai jis kartais su vandeniu issilygina:D Tiksliau, kakta susislapina ir plaukus prisiklijuoja. Ne kasdien, tik superiskilmingom progom biggrin.gif

O neseniai maziukas ropoja po namus, ziuriu, kazkoks slapias. Kristijonai, sakau, o ko brolio kakta slapia? Eee, sako, as jam plaukus lyginau, kad grazesnis butu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

laugh.gif geras. tai ziurek kada dar apkirps broli laugh.gif
Atsakyti
Vakar vyresnėlį parsivedžiau iš darželio su džinsais, žole išterliotais (išžaliuotais). Ruošėmės važiuoti į parduotuvę, tai sakau "Persiauk kelnes". Mano "tvarkinguolis" pareiškė, kad dar panešios truputį, dar bus gerai... ohmy.gif O, atrodo, visą laiką mokinu kad reikia švariai rengtis unsure.gif
Atsakyti
Oi,mano vyresnele tai tikra madiste. Neaprengsi jos betkaip nuo neatmenamu laiku. Pernai vyravo "a la barbes" stilius,o siemet panele jau linksta i sportini. Issiprase nupirkti bridzus,tokius sonuose sutraukiamus,ispiramus kedus,dar dzinsus nubalintus,visokiu sportinio stiliaus maikuciu,netgi tokia idomia kepure ant galvos rolleyes.gif . A,tiesa,dar butinai reikejo tokio trumpo klostuoto sijonuko,prie kurio maunasi dryzuotas kojines virs keliu blink.gif. Ir vis nesiojasi tokia maza kuprinyte. Beje,pas mano panelyte beveik visi drabuziai-ruzavos spalvos. Dievina ji ta spalva. Dar kartais isiulau zydra. Neduokdie nupirkti jai nepatinkanti ruba, stopudovai kabos spintoj net nepajudintas blink.gif .
Plaukai jos iki juosmens,tai pernai vargau pindama kasytes nakciai arba "vafliuodama" plaukus,kad butu garbanoti, o siemet pareikalavimas-pinti dauuug kasyciu huh.gif .
Atsakyti
QUOTE (Sarune @ 2004 05 21, 09:45)
Vakar vyresnėlį parsivedžiau iš darželio su džinsais, žole išterliotais (išžaliuotais). Ruošėmės važiuoti į parduotuvę, tai sakau "Persiauk kelnes". Mano "tvarkinguolis" pareiškė, kad dar panešios truputį, dar bus gerai... ohmy.gif O, atrodo, visą laiką mokinu kad reikia švariai rengtis unsure.gif

Tai rodos visos mokome ir gero elgesio, ir švaros, ir tvarkos. Tačiau kartais vaikai elgiasi, kaip jiems labiau prie širdies. Gal tiesiog jam tingėjosi persirengti, todėl ir sutiko pabūti nešvariais džinsais. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (mamulia @ 2004 05 20, 20:53)
maniske irgi gubiduuus megsta suktis smile.gif mes tuos paraloninius sukam,kad miegot nespaustu galvytes smile.gif o dar labai liux tokia "vafline" sufrizuoti plaukai atrodo,na yra tos znyples figurines tokios,irgi labai mums tinka smile.gif

Tikra panele auga biggrin.gif
Atsakyti
paskutinem savaitem as su dukra kiekviena ryta kovoju, nes ji pareiskia, kad jau pavasaris, sviecia saule ir i darzeli ji eis be striukes.Atseit beveik visi vaikai eina, o as neleidziu(Cia ji aisku pati prisigalvojo smile.gif ).Nu ir kiekviena ryta taip. o iseinam i lauka dar ir su striuke sako, kad salta, bet kita ryta vel tas pats karas blink.gif
Atsakyti