QUOTE (Gosh @ 2004 04 01, 17:06) |
Priminei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mes irgi turim viena pizama-ilgai abejojau ar ten pizama,gavom dovanu is londono. Nu toks grazus kostiumelis,bet istyrinejau etikete-pizama

Sunui tai tik sportines (treningines) kelnes ir kedus duok, tai jis su jais eis visur: ir i m-kla, ir i kiema, ir i svecius.
Didziausia kancia, kai paprasau persirengti. Nu tipo, tau mama jau taip svarbu kaip as atrodysiu, tau, kad tik grazu ir grazu butu, nesuprantu as taves.Koks skirtumas kaip as apsirenges?!
O va drauge tokiu pat metu sunui niekaip itikti negali, ka tik pasiulo nupirkti, tas atrezia: nu, mama, tu nepyk, bet cia ne mano stilius.
Tai jis dabar ir plaukus pasisviesino, ir ausi prasidure.
Skirtingi jau tie vaikai, ka ir bepridurti...
Na o mano dukters grupeje tai dabar madinga buti blondine, garbanota( tai turiu as jai is vakaro slapiems plaukams kasytes pinti, kad ryte butu garbanos) ir koki gera zaisla ar saldaini atsinesti. Va tada populiari busi

O va drauge tokiu pat metu sunui niekaip itikti negali, ka tik pasiulo nupirkti, tas atrezia: nu, mama, tu nepyk, bet cia ne mano stilius.

Skirtingi jau tie vaikai, ka ir bepridurti...
Na o mano dukters grupeje tai dabar madinga buti blondine, garbanota( tai turiu as jai is vakaro slapiems plaukams kasytes pinti, kad ryte butu garbanos) ir koki gera zaisla ar saldaini atsinesti. Va tada populiari busi

QUOTE (Russne @ 2004 04 04, 21:35) |
Sunui tai tik sportines (treningines) kelnes ir kedus duok, tai jis su jais eis visur: ir i m-kla, ir i kiema, ir i svecius. ![]() ![]() ![]() |
pas mus lygiai taip pat,gal msuiskes vienam darzely?

QUOTE |
O berniukiski - kas arciausiai lentynos krasto padeta ;D |
nepasakyciau...mano sunus belekaip negaledavo i kema iseiti,net sporbacius is skudurino negalejau jam uzdet ,kad keme lakstit. Va tau ir berniukas.O dukra kaip bachuras,jai bele,dabar jau po truputi renka drabuzius,bet ir tai ne i tema buna dazniausiai.Kiek jai rodau kaip reikia derint spalvas ir stiliu,neper kur.Uzsisperia ir tiek...

QUOTE (mamulia @ 2004 04 04, 22:47) |
pas mus lygiai taip pat,gal msuiskes vienam darzely? ![]() |
Jauciu, kad ne, mes juk Siauliuose, o jus lyg ir Vilniuje. Bet turbut darzeliuose visur panasus mados ir populiarumo kriterijai yra

O, ziuriu, kokia tema gera iskelta... O pas mus per metus nieks ir nepasikeite. Vyresnelis jau dabar protingas, bet rengiasi kas pakliuvo...Klausiau as jo - kaip tu ziuri i sasvo apranga. Atsakyma pacituosiu: "Ai mama, man vienodai zydi..."
Gerai kad i mokykla - uniforma, tai cia kazko neprigalvosi. O i kiema irgi elementarno - dvejos maisines kelnes ir kruva bliuzonu - is esmes nieko ten gudraus nesukomponuosi, ar oranzinis tas bliuzonas, ar pilkas, ar zalias - prie juodu kelniu akiu nebraizo. Jauciuosi labai protingai garderoba sutvarkius

Gerai kad i mokykla - uniforma, tai cia kazko neprigalvosi. O i kiema irgi elementarno - dvejos maisines kelnes ir kruva bliuzonu - is esmes nieko ten gudraus nesukomponuosi, ar oranzinis tas bliuzonas, ar pilkas, ar zalias - prie juodu kelniu akiu nebraizo. Jauciuosi labai protingai garderoba sutvarkius

Maniskis tik 3.5 o jis jau savo madas nustato,kartais uzsispire ir nesirenge ko nors ,beje megsta kostiuma (vyr) su svarku ar liemene, tada jauciasi pasipuoses
kaip tikras vyriskis

QUOTE (Noa @ 2004 04 05, 10:12) |
Atsakyma pacituosiu: "Ai mama, man vienodai zydi..." ![]() |
geras tavo vaiko atsakymas

Mano mergaite 4.5m. Lanko darzeli. Tai man labai logiska atrodo leisti vaika su kelnem: patogu, nereikia persimauti einant i lauka vesesniu oru ir pan. Bet ateina tokiu sijonuotu, su plonom pedkelnytem kaspinuotu, tipo paneles. Bet kaip su perrenginejimu? Gal suformuosiu savo dukrai feministini poziuri i rubus?

Gryzta mano mergina su mociute ir seneliu is parduotuviu. Mergina su naujais stilingais dzinsiniais pusilgiais batais,bet kazko keistai eina.
Sakau: -oi kokie grazus tavo batai.
O ji: - duok greiciau man mama atsisesti.
AS :- pavargai???
ji: - kojytes mano pavargo.
Nuimu as jai tuos batus,o gi ziuriu kad jie jau baisiai jai per mazi. Ji nesioja 17-ta,o tie nauji batai 15-ta. Klausiu seneliu,tai ko jus jai tokius mazus batus nupirkot?
O jie: tai,kad jai labai patiko,o didesniu nebuvo.Mes jai sakem ,gal tu issirink kitus.
O ji kaip pradejo rekti,as noriu situ ir viskas . Tai mes ir nupirkom.
Sakau: -oi kokie grazus tavo batai.
O ji: - duok greiciau man mama atsisesti.
AS :- pavargai???
ji: - kojytes mano pavargo.
Nuimu as jai tuos batus,o gi ziuriu kad jie jau baisiai jai per mazi. Ji nesioja 17-ta,o tie nauji batai 15-ta. Klausiu seneliu,tai ko jus jai tokius mazus batus nupirkot?
O jie: tai,kad jai labai patiko,o didesniu nebuvo.Mes jai sakem ,gal tu issirink kitus.
O ji kaip pradejo rekti,as noriu situ ir viskas . Tai mes ir nupirkom.
QUOTE (nerile @ 2004 05 19, 14:06) |
Mano mergaite 4.5m. Lanko darzeli. Tai man labai logiska atrodo leisti vaika su kelnem: patogu, nereikia persimauti einant i lauka vesesniu oru ir pan. Bet ateina tokiu sijonuotu, su plonom pedkelnytem kaspinuotu, tipo paneles. Bet kaip su perrenginejimu? Gal suformuosiu savo dukrai feministini poziuri i rubus? ![]() |
As saviske i darzeli vedu ir su kelnem,bet nuejus ji persirengia:uzsideda koki sijonuka ar sarafaniuka,dzemperiuka,mazdaug nori pasipuosti