Įkraunama...
Įkraunama...

Vonia ir jos malonumai

QUOTE(Sophi @ 2007 12 23, 23:15)
Druska ir man labai patinka - kaip atpalaiduoja bigsmile.gif

o kokia dazniausiai naudoji? mirksiukas.gif as dabar turiu metine tokia...
Atsakyti
as taip pat labai megstu burbulus ir piena voniai retkarciais isipilu ir putu voniai, bet tik tas kurios su eteriniais aliejais.
Atsakyti
isbandziau siandien ta greipfrutu burbula.Nepatiko schmoll.gif Per daug chemijos
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 12 24, 12:21)
isbandziau siandien ta greipfrutu burbula.Nepatiko schmoll.gif  Per daug chemijos

O kur čia pirkai tokį? ax.gif

Aš visada geriau nusiperku maišiuką jūros druskos iš IKI ar Eurokos, labiau patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 12 24, 14:24)
O kur čia pirkai tokį? ax.gif

Aš visada geriau nusiperku maišiuką jūros druskos iš IKI ar Eurokos, labiau patinka smile.gif

pirkau Mandarine esanciame skyrelyje "rigasbalzams" ar kazkas tokio. As irgi perku vonios druskas su priedais, bet nusprendziau isbandyti kazka naujo
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2007 12 23, 22:02)
o kokia dazniausiai naudoji?  mirksiukas.gif  as dabar turiu metine tokia...

Naudoju paprastą natūralią jūros druską be jokių priedų + žolelių ekstraktus. Tos cheminės man nelabai unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi kartais nusiperku tai kokį burbulą, tai maišeliuose druskos voniai iš prekybų centrų po kelis litus, tai vat man iškilo toks klausimėlis, ant tų druskų maišelių rašo, kad pvz., -osios jūros druska su x, y ir z žolelių ekstraktais, o kaip yra iš tikrųjų tai nesuprasi unsure.gif Gal jie ten velniai žino ko iš tikrųjų prideda ir ta druska visai ne iš jūros g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2007 12 26, 20:50)
Aš irgi kartais nusiperku tai kokį burbulą, tai maišeliuose druskos voniai iš prekybų centrų po kelis litus, tai vat man iškilo toks klausimėlis, ant tų druskų maišelių rašo, kad pvz., -osios jūros druska su x, y ir z žolelių ekstraktais, o kaip yra iš tikrųjų tai nesuprasi  unsure.gif  Gal jie ten velniai žino ko iš tikrųjų prideda ir ta druska visai ne iš jūros g.gif  blush2.gif

Niekada negali žinot rolleyes.gif lotuliukas.gif Tų burbulų ir aš norėčiau pabandyt, bet jie tokie brangoki sakyčiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 12 27, 21:23)
Niekada negali žinot rolleyes.gif  lotuliukas.gif Tų burbulų ir aš norėčiau pabandyt, bet jie tokie brangoki sakyčiau cool.gif

na, vienam k. apie 8 lt - ir as sakyciau, kad brangoka rolleyes.gif
Atsakyti
pasiskaitinejau as cia ir pagalvojau.. ettttt ax.gif jau kokie 4 metai, kai vonioj nesu gulejus.. VISUR DUSAI doh.gif Patogu, bet kaip noretus siaip paguleti po sunkios dienos verysad.gif et
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2004 02 24, 11:19)
As anksciau naudojau vonios burbulus (tik kaina  g.gif ),dabar atradau rusiskas su eteriniais aliejais ,ir tokias pacias kvepiancias bet kainu skirtumas  ohmy.gif . Tai ir ydomu ar kas sar naudoja ir kokias :)Pareklamuosiu jei kam ydomu bus smile.gifP.S neplatinu  biggrin.gif

kas susyje su vojnia naudoju viska ka turiu ir ka isigiju man nieko nera geriau uz vonios malonumus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwvilma @ 2007 12 30, 13:06)
kas susyje su vojnia naudoju viska ka turiu ir ka isigiju man nieko nera geriau uz vonios malonumus 4u.gif

Man irgi nieko nera geriau uz vonios malonumus drinks_cheers.gif labai atpalaiduoja ir gerina nuotaika man - pasinerti i kvepiancia silta vonia wub.gif wub.gif
Atsakyti