Įkraunama...
Įkraunama...

Vonia ir jos malonumai

QUOTE(Sophi @ 2007 12 25, 14:14)
Naudoju paprastą natūralią jūros druską be jokių priedų + žolelių ekstraktus. Tos cheminės man nelabai unsure.gif

o kokius žolelių ekstraktus naudoji? savo kokius nors? natūralius? g.gif aš labai pamėgau L`erbolario su liepomis druską thumbup.gif ir į kūną įsigeria kvapas, išlipu visa kvepianti, dar nusipirkau pigios druskos iš IKI su alavijais thumbup.gif o kiek reikia dėti druskos? kokį kiekį, jei vonią prisipilu iki to rutuliuko, kur zymi riba, kad jei vis bėgtų bėgtų vanduo, išbėgtų lauk rolleyes.gif putų nemėgstu- chemija, kam jos reikalingos iki šiol nesupratau, o tie burbulai schmoll.gif kažkada įsimečiau (gavau dovanų), išlipau visa kaip su taukais ištepta ir kažkokiom žolelėm aplipusi- nenoriu, nepatinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankstikėlė @ 2007 12 31, 17:26)
o kokius žolelių ekstraktus naudoji? savo kokius nors? natūralius?

schmoll.gif Pirktinius unsure.gif
o kiek reikia dėti druskos? kokį kiekį, jei vonią prisipilu iki to rutuliuko, kur zymi riba, kad jei vis bėgtų bėgtų vanduo, išbėgtų lauk rolleyes.gif

Aš truputį mažiau vandens prisileidžiu ir dedu 0,5 kg.
Atsakyti
Naujiems Metams labai gerų dovanų gavau,tai ko norėjau seniai t.y.burbulų voniai bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 12 31, 23:37)
Aš truputį mažiau vandens prisileidžiu ir dedu 0,5 kg.

Nu va, o aš tik saują įmetu, įtariu jokios naudos iš mano tokio "druskinimosi" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 01 01, 14:21)
Nu va, o aš tik saują įmetu, įtariu jokios naudos iš mano tokio "druskinimosi"  blush2.gif

Ant tos, kur aš perku, pakelio parašyta, kad į vonią reikia dėti 200-1000 g smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 01 01, 15:33)
Ant tos, kur aš perku, pakelio parašyta, kad į vonią reikia dėti 200-1000 g smile.gif

Pas mane berods ant pakelio rašė, kad kelis šaukštus, bet kad man kažkodėl atrodo, kad per mažai tiek, toks įspūdis, kad tik vandenį nuspalvina g.gif
Atsakyti
man labai patinka burbulai į vonią thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2008 02 04, 16:37)
man labai patinka burbulai į vonią  thumbup.gif

man irgi labai patinka. tik karta gavau dovanu su lapeliais kazkokiais gelyciu, tai taip uztersiau vonia doh.gif kazkaip nepagalvojau, nes mano masazine ir visur prilindo i sistema, tai po to dar ilgai kai prasudavausi ir ijungdavau burbulus iseidavo tie lapeliai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kai noriu pasilepint vonioje naudoju burbulus arba pieneli ax.gif
Atsakyti
paskutiniu metu naudoju rusiska vonios druska + koki aliejuka, po tokiu proceduru oda kaip silkas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldainė @ 2008 02 06, 12:23)
man irgi labai patinka. tik karta gavau dovanu su lapeliais kazkokiais gelyciu, tai taip uztersiau vonia  doh.gif  kazkaip nepagalvojau, nes mano masazine ir visur prilindo i sistema, tai po to dar ilgai kai prasudavausi ir ijungdavau burbulus iseidavo tie lapeliai  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal as cia ne i tema, bet norejau paklaust, gal kas naudojate terpentino vonias? Ar bandete?

Daug skaiciau, kad labai gerina sveikata, atjaunina organizma, naikina celiulita ir t.t.

Labai noreciau isbandyt, bet nzn ar dar galima siais laikais nusipirkti terpentino.. Tik girdejau, kad sanatorijose buna tokiu proceduru...
Atsakyti