QUOTE (Fea @ 2004 03 12, 10:09) | ||
Nu vienas burbulas apie 3 lt. Ne tokis jau ir brangus gal ![]() ![]() |
tada nieko - o as kada tai po 8 maciau

QUOTE (pauzini @ 2004 03 12, 13:03) |
Merginos noriu paklausti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1O kaip savo dantis priziurit,kad baltesni butu????? ![]() ![]() |
valom periodiskai su sepeteliu

QUOTE (Noa @ 2004 03 12, 16:45) | ||||
tada nieko - o as kada tai po 8 maciau ![]() |
Siandien savaji uz 4.8Lt pirkau
Nu ten tie burbulai kiek zinau pagal svori ikainojami. Noa, gal tavo matytas burbulas buvo visas BURBULYYYSHCHIA!

Nu, po teisybei tai toks joooo... Zmogu uzmust gal ir nesigautu, bet pritrenkt tai liuosiai

O man vonia kaip ir nereikalinga. Labiau patinka po dusu praustis.
Vonioje tik koki karta per metus buna romantinis pasimatymas su vyru
Nors jeu jacuzzi kokia butu, tai gal ir paguleciau pirma menesi, o po to vel nusibostu.
Vonioje tik koki karta per metus buna romantinis pasimatymas su vyru

Nors jeu jacuzzi kokia butu, tai gal ir paguleciau pirma menesi, o po to vel nusibostu.
As tai duse nemoku maudytis - man ziauriai taskosi

mano vyras irgi
Niekaip jis nesupranta tokios laimes, sako tfu cia gulet
p

QUOTE (Noa @ 2004 03 12, 16:53) |
mano vyras irgi ![]() ![]() |
Eik tu, as tai guleciau ir guleciau

ui, be vonios neisivaizduoju, kai gyvent reiketu...
Tiksliau isivaizduoju, bet... geriau nereikia
Taigi, beveik kaskart naudoju ar tai koki alieju voniai, paskutini su santalmedzhiu turiu, ar koki burbula isimetu - kiek ishbandzhiau, labiausiai tie po 8lt patiko. Yra ir pigesniu, jie ir mazhesni, kaip chia kazhkas rashe. Karta turejom toki su cinamonu tai vonioj kaip silke pasijauchiau (na mes labai silke su cinamonu ir svogunais megstam), nes visas kunas apsineshe aliejum, kvapas cinamonu, katik kazhka su svogunais buvau valgius ir skonis dar jautesi
Kartais isipilu kokiu eteriniu aliejukiu paprastame ishtirpdzhius ir muiliuku tu kvepianchiu turiu - vienzho baisiai man patinka ivairus vonios pribombasai
Tiksliau isivaizduoju, bet... geriau nereikia

Taigi, beveik kaskart naudoju ar tai koki alieju voniai, paskutini su santalmedzhiu turiu, ar koki burbula isimetu - kiek ishbandzhiau, labiausiai tie po 8lt patiko. Yra ir pigesniu, jie ir mazhesni, kaip chia kazhkas rashe. Karta turejom toki su cinamonu tai vonioj kaip silke pasijauchiau (na mes labai silke su cinamonu ir svogunais megstam), nes visas kunas apsineshe aliejum, kvapas cinamonu, katik kazhka su svogunais buvau valgius ir skonis dar jautesi

Kartais isipilu kokiu eteriniu aliejukiu paprastame ishtirpdzhius ir muiliuku tu kvepianchiu turiu - vienzho baisiai man patinka ivairus vonios pribombasai

[quote=ilja,2004 03 12, 16:47]
Nu vienas burbulas apie 3 lt. Ne tokis jau ir brangus gal
As siaip dazniausiai ju dovanu gaunu, tai kaifuoju uz dyka
[/quote]
[/quote]
[/quote]
tai kad burbulu kainos priklauso nuo svorio
Nu vienas burbulas apie 3 lt. Ne tokis jau ir brangus gal