Įkraunama...
Įkraunama...

Vonia ir jos malonumai

Nu jo. As vakar nukabinau vonios uzuolaidas isplauti: tas kurios nuo vandens saugo. Tai maniskis issimaude kaip su jomis. Gerai, kad galvos neprasiskeliau siandien i vonia uzejusi. Kaip slydau ant visu tu vandenu. Ir veidrodi pirmiausia prasikrapstyti reikejo mad.gif Ech vyrai.
Atsakyti
Vyrams reiktu uzdraust i vonia eiti is viso biggrin.gif O tai juos kazkokios destruktyvios jegos ten uzvaldo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (PilvuLka @ 2004 03 12, 12:01)
Nu as nedarau karsto vendenuko, jis siek tiek siltokas wink.gif pradzioj tik po dusu maudziausi, bet dabar sunku man stoveti, tai guluosi vonion smile.gif

Visai negalima? blink.gif

blink.gif laugh.gif As taip skaiciau, kur knygos nescioms, tai ten draudzia maudytis vonioj blink.gif Gal ir nusisneku, nes pati nescia nesu, tai ka as galiu zinot rolleyes.gif Gerai, kad tu ne karstam vandeny maudaisi, nes skaiciau, kad ir po dusu reik ziuret, kad vanduo nebutu per karstas.
Atsakyti
Merginos noriu paklausti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1O kaip savo dantis priziurit,kad baltesni butu????? g.gif umn.gif
Atsakyti
QUOTE (Fea @ 2004 03 12, 12:11)
QUOTE (PilvuLka @ 2004 03 12, 12:09)

Pirk greiciau, nes pas mus Maximoje jau nebera blink.gif  kalbu apie mindaugo Maxima tongue.gif

Nebera blink.gif blink.gif Brac, kaip tik ir ruosiausi pirkt smile.gif Uzvakar dar buvo sad.gif

Tu apie Mindaugo Maxima kalbi???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE (PilvuLka @ 2004 03 12, 15:05)

Tu apie Mindaugo Maxima kalbi???? blink.gif

Jo, PilvuLka, uzavakr ten maciau, da buvo g.gif O kai jau tiksliai neber siandien? smile.gif
Atsakyti
QUOTE (pauzini @ 2004 03 12, 15:03)
Merginos noriu paklausti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1O kaip savo dantis priziurit,kad baltesni butu????? g.gif umn.gif

Nu cia mes apie vonia kalbam smile.gif Bet buvo kazkur tema ir apie dantis. Paieskok wink.gif
Atsakyti
Aš negaliu nepagulėti vonioje. Abu su vyru prisipilame putų ar drusku specialių ir lepinamės smile.gif
Atsakyti
Kaip tik siandien nusipirkau drusku burbula biggrin.gif Vakare su vyreliu pliukstelsim i karsta ir kvapnia vonia heart.gif

Net dabar gera pasidaro pagalvojus wub.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Julyte @ 2004 03 12, 14:04)
Aš negaliu nepagulėti vonioje. Abu su vyru prisipilame putų ar drusku specialių ir lepinamės smile.gif

Aha, ir dar "avon" pagalvėlę pasidedam,kad būtų patogiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (ilja @ 2004 03 12, 16:17)
Kaip tik siandien nusipirkau drusku burbula biggrin.gif Vakare su vyreliu pliukstelsim i karsta ir kvapnia vonia heart.gif

Net dabar gera pasidaro pagalvojus wub.gif clap.gif

g.gif Uzsimaniau ir as to burbulo biggrin.gif Reiks papirkt rytoj, kaip tik i akropoli zadam palekt tongue.gif MMmmmm,.....bus kaifas ir man rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti