Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(ana-banana @ 2009 03 20, 12:55)
as svaigstu del ramuniu - man taip grazu. kaip atrodytu nuotaka su ramuniu puokste?  g.gif
na dar galvoju, gal pamergems ramuniu padaryt..

user posted imageuser posted image
Atsakyti
nuotaka su ramuniu puokste 4u.gif

user posted image
Atsakyti
parodysiu kokia puokste buvo mano http://www.ipix.lt/images/52023303.jpg
Atsakyti
Pasakykite, kur geriau užsakinėjote gėles Vilniuje? Kut patartumėte kreiptis ir prieš kiek laiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliux123 @ 2009 04 04, 22:18)
Pasakykite, kur geriau užsakinėjote gėles Vilniuje? Kut patartumėte kreiptis ir prieš kiek laiko? g.gif

pries kiek nezinau, bet jeigu domina pigumas tai tada seskines turgelyje didziulis pasirinkimas florisciu, o jeigu rabanga ir grozis tai tada si salona, ten dirba visa seima, puikus ju darbai, MB per kovo 8 tooookia kompozicija man is ju padovanojo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 04 04, 21:12)

mmmmmmm...... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Lelijos kaip grazu wub.gif
Norejau paklausti, kadangi jau turi patirties su sion gelytem smile.gif Kaip jos laikesi ar nevyto? unsure.gif ir kaip su ziedadulkem lelijos labai teplios, ar nebuvo bedu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Niema @ 2009 04 05, 00:20)
mmmmmmm...... wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Lelijos kaip grazu wub.gif
Norejau paklausti, kadangi jau turi patirties su sion gelytem smile.gif Kaip jos laikesi ar nevyto? unsure.gif  ir kaip su ziedadulkem lelijos labai teplios, ar nebuvo bedu? g.gif

ZInai atsilaike gan gerai tikrai ,vienas ziedelis kazkodel truputi anksciau pradejo vysti . ,tai as foto stengiaui ji vis paslept . O del teplumo ,sios tikrai netepe .
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 04 05, 06:36)
ZInai atsilaike gan gerai tikrai ,vienas ziedelis kazkodel truputi anksciau pradejo vysti . ,tai as foto stengiaui ji vis paslept . O del teplumo ,sios tikrai netepe .

Aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
kas yra tos mazos gelytes? g.gif

oi, sorry, labai mazyte nuotrauku ikeliau... kazkuriam ankstesniam psl yra didesne... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 05 balandžio 2009 - 18:58
QUOTE(kaleda @ 2009 02 19, 20:35)
ramunės - visą vasarą pagal rūšis, bet kažkas jau čia rašė, kad yra chrizantemos, kurios kaip ramunėlės, tai jos būna ištisus metus.
Žiūrint kokių norisi  smile.gif

Is lauko ramuniu nepatarciau daryti, nes karsta diena jos labai greit nulenkia galvutes, bet yra is chizantemu seimos ramunes, jos atrodo kaip ramunes, bet zymiai labiau istvermindos, esu dariusi jaunosios puokste is tu ramuniu, atrode SUPER, jaunoji buvo pakereta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(maža mazgė @ 2009 04 04, 09:30)

Is ramuniu galima padaryti ir burbulo formos apvalia puokstele, na jei isivaizduojat tai kaip buna roziu apvalios puoksteles, tai taip is ramuniu. Man tai laaaabai grazu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neriiinga @ 2009 04 06, 00:23)
Is lauko ramuniu nepatarciau daryti, nes karsta diena jos labai greit nulenkia galvutes, bet yra is chizantemu seimos ramunes, jos atrodo kaip ramunes, bet zymiai labiau istvermindos, esu dariusi jaunosios puokste is tu ramuniu, atrode SUPER, jaunoji buvo pakereta smile.gif
Papildyta:
Is ramuniu galima padaryti ir burbulo formos apvalia puokstele, na jei isivaizduojat tai kaip buna roziu apvalios puoksteles, tai taip is ramuniu. Man tai laaaabai grazu.  rolleyes.gif

Kaip nuostabu wub.gif ramunės.
gal ir tos chrizantemos visai nieko būtų. Reiks pagalvoti. dar net neįsivaizduoju, kur tas gėles užsakynėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2009 04 05, 19:57)
kas yra tos mazos gelytes? g.gif

oi, sorry, labai mazyte nuotrauku ikeliau... kazkuriam ankstesniam psl yra didesne...  verysad.gif

kaip grazu baltos tulpytes wub.gif
Atsakyti