Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(ramuniuxas @ 2009 04 08, 11:48)
Itikinot merginos, svtg varysiu tartis del irisu smile.gif Aciu...
Papildyta:
Jo jo rimtai, abiems liko tik 1 menuo ir 22 dienos smile.gif baisuuuuuu jau daros...

drinks_cheers.gif as net neatkreipiau demesio smile.gif niu joa, ne uz kalnu jau ta akimirka, kai tapsim "-ienemis" smile.gif
Atsakyti
Labas vakarelis, na ir as nutariau prisijungti prie jusu tongue.gif Tikiuosi priimsite ir draugausime drinks_cheers.gif ax.gif Va paskaitinejau, pasiziurejau ir as sau graziausias puoksteles issirinkau smile.gif Tik idomu ar pati sugebesiu pasidaryti. 4u.gif O gal jus zinot kur pigiau gelytes parsiduoda ir ar yra Vilniuje geliu sandelis? Noriu prisegti parodyti puoksteles, bet kazkodel neiseina g.gif verysad.gif

Atsakyti
Stai labai grazi puokste smile.gif
Atsakyti
labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita_mack @ 2009 04 08, 20:38)
labai grazi thumbup.gif

pritariu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2009 04 08, 20:49)
Stai labai grazi puokste smile.gif

Labai grazi, bet kartu tokia solidi, ipareigojanti. Jeigu suknute tokia zaisminga, tai nelabai ir tiktu. Bet siaip tikrai grazu.
Atsakyti
Dekui mergaites smile.gif niu prie mano sukneles ji turetu tikti smile.gif
Atsakyti
o cia manoji puokste wub.gif jaunojo atlapo gele buvo su tokia pat viena tulpyte, ir trys tulpes mano plakuose buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linoosikas @ 2009 04 10, 20:00)
o cia manoji puokste wub.gif jaunojo atlapo gele buvo su tokia pat viena tulpyte, ir trys tulpes mano plakuose buvo smile.gif

Baisiai jau maza nuotraukyte... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Niema @ 2009 04 03, 13:32)
Kaip grazu yra leliljos wub.gif  wub.gif
user posted image
user posted image URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]

niekad nemegau leliju,bet sitoj (antroj) nuotraukoj puokste atrodo pasakiskai wub.gif
Atsakyti
Kiek visokiu grozybiu thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, turiu jum zinia pasirode pakalnutes ne kosmine kaina ( 1 stiebelis - 2 lt) tai gi jei greit vestuves ir alpstat del pakalnuciu prasom!!! jei noresite ka paklausti prasom i AZ 4u.gif
user posted image
Atsakyti