Įkraunama...
Įkraunama...

Nekepti pyragai, pyragaičiai, tortai

QUOTE(likta @ 2011 02 03, 09:34)
Labas rytas,
Kažkada gaminau
Torto  su zefyrais gaminimo principas
Biskvitas, supjaustyti zefyrai ir  mėgstami vaisiai, grietinės kremas, kad zefyrai aptirptų arba zefyrai dalijami per pusę ar perpjaunami į kelis sluoksnelius karštu peiliu ir dedami ant biskvito taip pat pertepami grietinės kremu. Zefyrai turi būti labai švieži ir kokybiški. Man tai eilinis labai saldus tortas.

drinks_cheers.gif ačiū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2011 02 03, 12:25)
Gal kaip perdaug saldu nelabai skonis koks:( schmoll.gif


Tikrai labai jau saldu turėtų būti, na, bet skonio reikalas...smile.gif
Atsakyti
gal kas galetu nekepto varskes pyrago receptuka isduoti? wub.gif
Atsakyti
Prašau patarimo. Na kepėja iš manęs tik tokia, kad visi mano tortai turi tik sustingt. Bet vakar ir tas neišėjo lotuliukas.gif
Norėjau daryti tortą su paukščių pienu ir braškėm pagal tokį receptą:
4 kiaušiniai
1ltr grietinės
1 st cukraus
2-3 šauktai želatinos
vanilinas, citinų rūgštis.
Kaip paruošti želatina g.gif Pirkau Dr. Otker ar kaip jis ten, kai į masę pyliau želatiną, kuri buvo tikrai tikrai nekaršta, tik tokie snargliai pasidarė lotuliukas.gif
Ir viskas iškeliavo į kanalizaciją.
Kokią želatiną geriau tada naudoti ir su kokiu vandens kiekiu ją paruošti?
Atsakyti
QUOTE(Zometa @ 2011 06 28, 11:29)

Kokią želatiną geriau tada naudoti ir su kokiu vandens kiekiu ją paruošti?

tai visgi zelatinos temperatura nesutapo su mases tempa mirksiukas.gif turi buti vienoda, arba maisykite taip, i zelatina po biski imaisykite mases, na po sauksta, o paskui visa tai i likusia mase ir ismaisote, jei vistiek susidaro snargliai pasildykit viska mikrobangej minute, ir ve ismaisykit(bet jau tokiu busu imaisant nbeturi susidaryti schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2011 02 18, 11:37)
gal kas galetu nekepto varskes pyrago receptuka isduoti? wub.gif


nesenai dariau tokį, kitiems visai patiko, kalorijų daug doh.gif Lengvai padaromas, tik brangokas sakyčiau smile.gif

Kakaviniai sausainiai 250 g
Želatina 20 g
Sviestas 150 g
Vanduo 60 ml
Varške 375 g
Vanilinis cukrus 1 arbat. šaukštel.
Cukrus 140 g
Šokoladai „Snickers" 3 vnt.
Grietinėlė, 35 proc. riebumo 300 ml
Juodojo šokolado drožlės 1 valg. šaukšt.


idedu nuorodėlę:
http://receptai.iki....kes-tortas/3170

Atsakyti
Nesenai pradejau gaminti toki nauja patiekala ax.gif Kas megsta Corny javainiu batonelius, tai cia va receptukas:
Reikia
aviziniu dribsniu 200 g.
alyvuogiu aliejaus 4 saukstai
medaus 2 saukstai
ivairiu dziovintu vaisiu
sezamo seklu 2 saukstai

Alieju pilti i keptuve, pakaitinti, tada pilti dribsnius ir dziovintus vaisius, ismaisyti, deti medu ir maisyti tol kol istirps, na kazkur apie 2-3 min, tada pilti i indelius, ar deti i maiselius ir formuoti batonelius. Pagaminama, per 5 min, ir pigu. smile.gif
Atsakyti
Labai noriu pagaminti pyragą su mascarpone sūriu, bet neturiu nei vieno recepto. Paskaičiau receptus internete, tai visai galva susisuko smile.gif Nusprendžiau pagalbos paprašyti pas jus. Gal turit jau išbandytus receptus ir pasidalintumet su manim? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2011 02 03, 12:25)
Gal kaip perdaug saldu nelabai skonis koks:( schmoll.gif

drinks_cheers.gif saldu tikrai. Mama gamindavo šį tortą dar vaikystėj iš receptų knygelės tokios,tai atsimenu būdavo taaaiip saldu. biggrin.gif galima pvz dėt pertepimui rūgščios grietinės,atmuštų gal tą saldumą rolleyes.gif

QUOTE(AMAZONES LELIJA @ 2011 09 22, 16:33)
Labai noriu pagaminti pyragą su mascarpone sūriu, bet neturiu nei vieno recepto. Paskaičiau receptus internete, tai visai galva susisuko  smile.gif  Nusprendžiau pagalbos paprašyti pas jus. Gal turit jau išbandytus receptus ir pasidalintumet su manim?  4u.gif

Labai populiarus maskarponės tortas arba Beatos Tiramisu 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites! nezinau i kuria tema talpinti klausima, bet gal kas zino vysniu pirago is Cili recepta??? Buciau laaaaabai dekinga wub.gif kaip suprantu piraga kepti ten nereikia - padas sokoladinis, po to eina varskes-riesutu sluoksnis ir vysnios ant virsaus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnnaKonda: 12 spalio 2011 - 13:40

Čia mano šiandieninis tinka šiai temai- kepti nereikia- nei riebus, nei saldus, o gaivus su rūgštele 4u.gif kas mėgsta
user posted image

user posted image

Kadangi receptuks iš žurnalo, nuskanavau receptą ir eigą

p.s tik mandarinų neturėjau ir juos pakeičiau apelsinais 4u.gif

Skanaus essen.gif
Atsakyti
Man labai sitas skanus, jau dariau kelis kartus, aisku yra saldus biggrin.gif cia anglu kalba, bet ir vaizdine medziaga yra.
http://www.videojug....ke-banoffee-pie
Atsakyti