Įkraunama...
Įkraunama...

Nekepti pyragai, pyragaičiai, tortai

QUOTE(Redauta @ 2011 01 13, 15:43)
Blogai ieskai:))Tam yra Google  va nuoroda jo:))  http://aj-receptai.b...vyniotinis.html Kursenu vyniotinis!Skanaus wub.gif


Tai gi sako kad ne pacio vyniotinio iesko biggrin.gif o torto ar pyrago kuris butu pagamintas SU kursenu vyniotiniu.

Gal ieskojot kazko panasaus i si g.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti dėl naminių rafaelo, ar visoms kondensuotas pienas+sviestas pavirus gaunasi rudos spalvos mase? g.gif Ir kvapas tarsi deginto cukraus.
Atsakyti
QUOTE(Milky-Way @ 2010 11 23, 13:17)
Naminiai rafaelo


bigsmile.gif kaip norėčiau pabandyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2011 01 13, 16:43)
Blogai ieskai:))Tam yra Google  va nuoroda jo:))  http://aj-receptai.b...vyniotinis.html Kursenu vyniotinis!Skanaus wub.gif


Ačiū kad radote ši recepta, bet ne tas doh.gif

QUOTE(convict @ 2011 01 13, 16:47)
Tai gi sako kad ne pacio vyniotinio iesko biggrin.gif  o torto ar pyrago kuris butu pagamintas SU kursenu vyniotiniu.

Gal ieskojot kazko panasaus i si  g.gif



nevisai toks doh.gif


na sudėtinga - esu ragavusi labai patiko, ir interneto platybėse kazkada radusi, bet dabar, kaip tycia, ir kaip visada buna, kai jau reikia, tai ir nerasi.
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2011 01 13, 15:53)
Norėjau paklausti dėl naminių rafaelo, ar visoms kondensuotas pienas+sviestas pavirus gaunasi rudos spalvos mase? g.gif Ir kvapas tarsi deginto cukraus.


greičiausiai per ilgai kaitini ir per karštą ugnis, reiktų trumpiau bei ant silpnos ugnies mirksiukas.gif bet kokiu atveju katinanat kondensuotą pieną, jis ruduoja mirksiukas.gif


o šiaip, kad nesigautų ruda masė, išvis nekaitink kondensuoto pieno, o jį tiesiog sumaišyk su kokoso drožlėmis ir palik masę šaldytuve keletui valandų arba nakčiai mirksiukas.gif - tada 100 % garantija raffaelo bus baltučiai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
irmulia - ačiū labai 4u.gif Nors ir truputį prisvilę ir, kaip sakė broliukas, netikros spalvos rafaelo, bet gavosi visai skanūs biggrin.gif Bet saldumas, kaip ir kitų čia minėjusių, neišpasakytas ax.gif Vieną suvalgai ir jau saaaaldu saldu. Bet dedu pliusą šiam saldumynui beigi ačiū už receptą narei Milky-Way!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 14 sausio 2011 - 12:02
Bandžiau rafaelo - skonis labai geras, bet va man gavosi minkšti truputi, norėtusi kietesnių, hm.. ką čia ne taip dariau g.gif

reikės dar kartą daryti...
Atsakyti
As bandziau Kursenu,bet nepasitvirtino isskirtinu skoniu:( wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kuri turit receptuką torčiuko kur dedasi zefyrai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaitiene @ 2011 02 02, 16:34)
Sveikos  4u.gif

Gal kuri turit receptuką torčiuko kur dedasi zefyrai? g.gif

Ydomus pasiulymas,o ar nera tas gaminys perdaug saldokas?
Atsakyti
Labas rytas,
Kažkada gaminau
Torto su zefyrais gaminimo principas
Biskvitas, supjaustyti zefyrai ir mėgstami vaisiai, grietinės kremas, kad zefyrai aptirptų arba zefyrai dalijami per pusę ar perpjaunami į kelis sluoksnelius karštu peiliu ir dedami ant biskvito taip pat pertepami grietinės kremu. Zefyrai turi būti labai švieži ir kokybiški. Man tai eilinis labai saldus tortas.

Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 02 03, 08:34)
Labas rytas,
Kažkada gaminau
Torto  su zefyrais gaminimo principas
Biskvitas, supjaustyti zefyrai ir  mėgstami vaisiai, grietinės kremas, kad zefyrai aptirptų arba zefyrai dalijami per pusę ar perpjaunami į kelis sluoksnelius karštu peiliu ir dedami ant biskvito taip pat pertepami grietinės kremu. Zefyrai turi būti labai švieži ir kokybiški. Man tai eilinis labai saldus tortas.

Gal kaip perdaug saldu nelabai skonis koks:( schmoll.gif
Atsakyti