QUOTE(kovinukė @ 2009 01 20, 07:21)
man tai delikatesas

pirma karta pati dariau
As megstu, bet negaliu daug koldunu valgyti,
man jie paskui atgal lipa
QUOTE(6663 @ 2009 01 20, 07:38)
Kovinuke- tuoj busi kulinare Nr 1
Maya, kazkaip nezinojau tavo special kotletuku: reishkia, kaip Raskyte parashe, verdam zuvies file ir bulves, sumalam ir konstruojam kotletukus? kiaushinio reikia?
mm, skamba neblogai
Raskyt, kad ash ishemiau seklytes..vis tiek ashtroka..
bet taip norisi man ju..
Zuvi isverdi su prieskoniais, morkyte, salieras, astrus pipiras, lauro lapas, kas tik prie dusios, ar ka i sultini dedi dazniausiai. Isvirusia zuvi nupili, ir su sakute ja ispureni. Bulves geriausia virtos su lupena, sumalti, jei tingi, as daznai ir be lupenos verdu, padarau kose. SUmaisau su zuvim, idedu daug krapu ir daug pertusku. Darau kotletukus ir kepu . Kai kurios mergaites dejo kiausinius, nes nelipo, tai glai deti, kas voliojo dziuveseliuose irgi glai. Fantazijai nera ribu. Cia kas kaip nori, tas pasikoreguoja pagal save.