Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

mums jau kelis menesius su vyru irgi tesiasi kazkoks neaiskus susizavejimas meksikietishku maistu... iki siol irgi valgydavom, bet dabar ziuriu ypac daznai... kai is kinijos diedas tik grizo tai jau pakeliui is oro uosto sake kaip meksikietishko maisto pasiilgo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2009 01 21, 18:59)
Gal taco's vakarienei kas norit ?

essen.gif
Atsakyti
Su žuvim tokia bėda, kad pasaulio vandenys: vandenynai, jūros ir t.t. labai užteršti dėl laivų, dėl visokių bandymų ir kitų dalykų, tad juose gaudomos žuvis neretai turi dideles negerų medžiagų koncentracijas (kaip antai gyvsidabris). Tai va ir žinok žmogus, kas geriau: ar hormonai su antibijotikais, ar visoks š...
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 01 19, 06:36)
Noriu kepti banana bread...gal kas koki receptuka patikrinta turit? bigsmile.gif

Stipriai pavelavau, bet gal ateiciai dar reikes:
As darau pagal si:

Bananu duona su sokoladu (arba be jo )

REIKIA:
3 bananu
3 kiausiniu
180 g. sviesto
stikline cukraus (galima ir daugiau, jei norisi saldumo)
300 g. miltu
saukstelis sodos
karciojo sokolado

1. Paimi 3 bananus ir sutrini iki tyreles mases
2. Istirpini 180 g. sviesto ir sumaisai su cukrum (as is akies apie stikline pilu, kas nori, gali ir saldziau)
3. Suplaki 3 kiausinius, i juos supili bananu tyre ir ismaisai. Tada supili sviesta su cukrum - ismaisai.
4. Sumaisai 300 g miltu (i juos imaisai soda) ir supili i misini - ismaisai.
5. O sokolada ne visada dedu - kai turiu. Ji sumalu iki milteliu (as tai darau su Zepter mikseriu, bet tiktu ir kavamale) ir imaisai i tesla. Labiau tinka kartusis sokoladas.

Tesla tokia grietines tirstumo. Tada supilu i keksine, riebalais istepta skarda ir kisu i iki 180 ikaitinta orkaite. kepu apie 40-50 min.

QUOTE(maya @ 2009 01 21, 00:32)
Zuvi isverdi su prieskoniais, morkyte, salieras, astrus pipiras, lauro lapas, kas tik prie dusios, ar ka i sultini dedi dazniausiai. Isvirusia zuvi nupili, ir su sakute ja ispureni. Bulves geriausia virtos su lupena, sumalti, jei tingi, as daznai ir be lupenos verdu, padarau kose. SUmaisau su zuvim, idedu daug krapu ir daug pertusku. Darau kotletukus ir kepu . Kai kurios mergaites dejo kiausinius, nes nelipo, tai glai deti, kas voliojo dziuveseliuose irgi glai. Fantazijai nera ribu. Cia kas kaip nori, tas pasikoreguoja pagal save.  biggrin.gif

Jei jau visos giria, isbandysiu ir as blush2.gif

QUOTE(Rico @ 2009 01 21, 15:53)
Braziliska Jambalaja
t

mmm kaip skaniai skamba thumbup.gif

Merginos, durnas gal klausimas: bet, o ka jus ant tu tac'o ir pan. dalyku dedat? Ir kaip?
Atsakyti
Limcamca 4u.gif aciu labai, tikrai ne per velu!

Aga, ir as noriu detalaus tu taco aprasymo, speju gaminsiu ryt ax.gif nes man jos irgi labai skanu bigsmile.gif jei kur einam, visada uzsisakau tortiju su jautiena, jalapenais, salotom ir tt uzkandziui, daugiau patiekalu man ir nereikia blush2.gif
Atsakyti
As tacos darau taip - nusiperku kietu paploteliu - juos paskrudinu orkaitej truputi. pakepinu jautienos su taco prieskoniais (man jie labai skanus ax.gif ). supjaustau pomidora, avokada, salotu. susideliojam viska ant paploteliu, gali uzsideti grietines, jei patinka, ir viskas. labai greitai viskas pasidaro. thumbup.gif
Atsakyti
O kaip tiksliai tie paploteliai vadinasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 01 25, 12:48)
O kaip tiksliai tie paploteliai vadinasi? g.gif

corn tortillas, bet jos cia minkstos, kietos bei traskancios nepatinka man.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kovinukė: 25 sausio 2009 - 21:49
QUOTE(Limcamca @ 2009 01 24, 02:29)

Jei jau visos giria, isbandysiu ir as  blush2.gif
mmm kaip skaniai skamba  thumbup.gif

Merginos, durnas gal klausimas: bet, o ka jus ant tu tac'o ir pan. dalyku dedat? Ir kaip?

blush2.gif pabandyk, mums patinka , vaikai valgo ir neissidirbineja, kad neaiksus dalykas leksteje guli biggrin.gif

As dazniau Fajitas darau, nei Tacos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2009 01 25, 17:12)
As tacos darau taip - nusiperku kietu paploteliu - juos paskrudinu orkaitej truputi. pakepinu jautienos su taco prieskoniais (man jie labai skanus  ax.gif ). supjaustau pomidora, avokada, salotu. susideliojam viska ant paploteliu, gali uzsideti grietines, jei patinka, ir viskas. labai greitai viskas pasidaro.  thumbup.gif

Aciu.

QUOTE(maya @ 2009 01 26, 07:45)
blush2.gif pabandyk, mums patinka , vaikai valgo ir neissidirbineja, kad neaiksus dalykas leksteje guli  biggrin.gif

As dazniau Fajitas darau, nei Tacos  ax.gif

Reikes butinai pabandyti.
O Fajita taip pat darai? Jau kelis kartus esu nusipirkusi, ir ismetusi lauk blush2.gif
Atsakyti
Si savaite matyt bus "south of the border" stilium lotuliukas.gif - siandien darau cuban beef picadillo (kazkas panasaus i chili, bet mano receptas yra su cinamonu ir allspice - jau kaip kvepia wub.gif ir skonis wub.gif ), jau padariau bulviu ir zirniu sriuba, jau puse supirkta taco daryti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2009 01 26, 00:30)
Aciu.
Reikes butinai pabandyti.
O Fajita taip pat darai? Jau kelis kartus esu nusipirkusi, ir ismetusi lauk  blush2.gif

As jautienos nevalgau, tai dazniausiai darau ir vistienos. Supjaustau gabaliukais apkepu, sudedu prieskonius. Pipira zalia ,raudona, geltona, svoguna . Viska aptroskinu ir dedu ant tu "blynu " . Dazniausiai perku taco time prieskonius, man jie skaniausi pasirode, ir pigiausi ax.gif
Atsakyti