Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *PM*: 23 gruodžio 2008 - 23:48
*PM* aciu uz nauja tema 4u.gif

del aguonu, as jau kelinta karta klausiu supermarketu kepykloje ar gali man sveriamu parduoti, ir parduoda (vienam tik atsisake), daug pigiau nei tam indely pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2008 12 23, 16:49)

del aguonu, as jau kelinta karta klausiu supermarketu kepykloje ar gali man sveriamu parduoti, ir parduoda (vienam tik atsisake), daug pigiau nei tam indely pirkt  mirksiukas.gif

Yra tu dideliu indeliu ir kaina kapeikos bet kokios jos neskanios :SSS siemet per 5 metrus tokias apeejau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*NYC girl* @ 2008 12 22, 09:58)
as jau pridirbau lotuliukas.gif
reikejo parasyt ,kad 30 gr slapiu,nes as tiek sausu pavariau lotuliukas.gif  doh.gif  nu zodziu bus kuciuku kalnai lotuliukas.gif

as irgi 3 pokelius sudejau po 7g lotuliukas.gif man tai gavosi ne kalnai ju, graziai leidau teslai du kartu pakilt, kaip kad parasyta recepte ir tik tada dariau kuciukus kept, superr gavosi, daugiau gyvenime pirktiniu nei nepirksiu schmoll.gif tik naminiai yahooo thumbup.gif
Atsakyti
PM, as nieko nemanau biggrin.gif paprashciausiai paziurejau i mergaiciu kitus receptus, kad panashiom proporcijom ingridientu deda 7g sausu mieliu, tai ir nubezdzioniavau tongue.gif
user posted image
gavosi labai super thumbup.gif o ir dariau su aguonu fillinimu, ne su palaidom aguonom thumbup.gif bijau, kad ryt vel kept teks, nes vyrija kaip semkas griauzia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*PM* @ 2008 12 24, 02:18)
Yra tu dideliu indeliu ir kaina kapeikos bet kokios jos neskanios :SSS siemet per 5 metrus tokias apeejau  blink.gif

nesuprantu - kaip sausos aguonos gali buti skanios ar ne, jos gi visos vienodos?
as siandien ir skardinej pirkau ta filling, bet nesu jo ragavus schmoll.gif rytoj paziuresiu, ar ji naudosiu, ar malsiu sausas is kepyklos. biggrin.gif tos sausos mazam indely, as mokejau $5, tai man atrodo daug uz pora saukstu aguonu blink.gif man kai pasvere , tai ten 10 kartu daugiau ju ir $3 doh.gif

o as teslos kuciukams nekeliau, sumaisau viska, iskocioju, supjaustau ir i orkaite g.gif ir man gaunasi tokie kaip namuose budavo thumbup.gif
Atsakyti
nu viskas uzkretet, uzsimaniau kuciuku su aguonpieniu kaip nezinia ka doh.gif ale kadangi ryt anksti ryte iskeliaujam i LV tai teks daryti kai grisiu, bus naujiem metam tongue.gif Ale visada su jum taip, kai pradeda apie ka karkset tai tol nenustos kol Michgirl irgi neuzsikabliuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2008 12 23, 18:27)

user posted image
gavosi labai super  thumbup.gif  o ir dariau su aguonu fillinimu, ne su palaidom aguonom  thumbup.gif  bijau, kad ryt vel kept teks, nes vyrija kaip semkas griauzia  lotuliukas.gif

labai grazus..net kvepia per ekrana 4u.gif
Atsakyti
kaip skaniai atrodo, gal galite pasidalinti receptuku? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 12 23, 21:54)
kaip skaniai atrodo, gal galite pasidalinti receptuku?  ax.gif
Rasi senojoj temoj sočiai receptų.
Atsakyti
6663, dekui biggrin.gif pas jus kompas, matyt, updatint'as su smellovision (kaip Emeril sako) lotuliukas.gif
QUOTE(laureta @ 2008 12 23, 21:54)
kaip skaniai atrodo, gal galite pasidalinti receptuku?  ax.gif

ankstesnej temoj PM receptukas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2008 12 23, 21:19)
nesuprantu - kaip sausos aguonos gali buti skanios ar ne, jos gi visos vienodos?

nezinau, kazkada indeli sausu pirkau supermarkete tai kazkokios labai karcios buvo blink.gif
Atsakyti