Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(*NYC* @ 2009 02 06, 20:30)
As si savaitgali esu moraliskai nusiteikusi  Chicken Enchiladas gaminti essen.gif


thumbup.gif

As pirma karta bandysiu cioppino - arba kitaip juros gerybiu sriuba unsure.gif Beieskodama geros zuvies parduotuves atradau kita - dar geresne - ieinu - o ten kaip uoste (nors ten ir yra uostas) - zvejai isdarineja prie taves didziausius gabalus zuvies, o tu renkiesi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2009 02 06, 13:57)
thumbup.gif

As pirma karta bandysiu cioppino - arba kitaip juros gerybiu sriuba  unsure.gif Beieskodama geros zuvies parduotuves atradau kita - dar geresne - ieinu - o ten kaip uoste (nors ten ir yra uostas) - zvejai isdarineja prie taves didziausius gabalus zuvies, o tu renkiesi  thumbup.gif

wow..jei gaminsi, nufotkink..kaip seniai bevalgiau tokia sriubke.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2009 02 06, 23:08)
wow..jei gaminsi, nufotkink..kaip seniai bevalgiau tokia sriubke.. rolleyes.gif


user posted image Labai gerai gavosi, ir mazai vargo - o tiek laiko bijojau gaminti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2009 02 06, 18:39)
user posted image Labai gerai gavosi, ir mazai vargo - o tiek laiko bijojau gaminti  doh.gif  biggrin.gif

man fotkes nepakanka recepto noriuuuu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*PM* @ 2009 02 07, 04:47)
man fotkes nepakanka recepto noriuuuu  ax.gif


as supaprastinau recepta, kur pirma reikia padaryti zuvies sultini ir tik tada daryti sriuba ax.gif
pakepini al.aliejuj celery kelis kotus supjaustytus, dejau 4 morkas (tik kita karta nebedeciau), svoguna supjaustyta, 3 skilteles cesnako, ir mazuti indeli pomidoru pastos. tada idejau puokste ciobreliu, 2 supjaus. pomidorus ir pripyliau vandens iki man norimo tirstumo, druskos, pipiru, saukstelis cukraus. viska viriau taip ant letos ugnies kuri laika (tereikia kokiu 20 min, bet as viriau ilgiau - skoniai susipina labiau). recepte siulo pilti pinot noir puse puodelio - as pamirsau ir nepyliau nieko, tiksliau pyliau , bet tiesiai i skrandi ir tai buvo cabernet sauvignon biggrin.gif i pati gala sudejau monkfish (sita rekomendavo pardaveja ir labai gerai tiko, nes nepasileido), po keliu minuciu clams ir mussels (kiekvieno po 12). ir dar cilantro (recepte nerase, bet man tokia sriuba be sito niekaip) ir petrazoliu pjaustytu. paverdi iki kol atsidaro geldeles visos, svarbu nepervirti, nes jos pasidaro gumines tada.
Atsakyti
aciu TYN reiks pabandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2009 02 06, 20:15)
as supaprastinau recepta, kur pirma reikia padaryti zuvies sultini ir tik tada daryti sriuba  ax.gif
pakepini al.aliejuj celery kelis kotus supjaustytus, dejau 4 morkas (tik kita karta nebedeciau), svoguna supjaustyta, 3 skilteles cesnako, ir mazuti indeli pomidoru pastos. tada idejau puokste ciobreliu, 2 supjaus. pomidorus ir pripyliau vandens iki man norimo tirstumo, druskos, pipiru, saukstelis cukraus. viska viriau taip ant letos ugnies kuri laika (tereikia kokiu 20 min, bet as viriau ilgiau - skoniai susipina labiau). recepte siulo pilti pinot noir puse puodelio - as pamirsau ir nepyliau nieko, tiksliau pyliau , bet tiesiai i skrandi ir tai buvo cabernet sauvignon  biggrin.gif i pati gala sudejau monkfish (sita rekomendavo pardaveja ir labai gerai tiko, nes nepasileido), po keliu minuciu clams ir mussels (kiekvieno po 12). ir dar cilantro (recepte nerase, bet man tokia sriuba be sito niekaip) ir petrazoliu pjaustytu. paverdi iki kol atsidaro geldeles visos, svarbu nepervirti, nes jos pasidaro gumines tada.

nu tu jobitute, kaip skaniai skamba, vis pasvajoju tokia pasidaryt..
4u.gif
Atsakyti
Pavasarishkas troshkinys mirksiukas.gif :

I puoda metam: vishtos sparniukus, stambiau pjaustytas morkas ir bulves, cesnaku, prieskoniuojam megiamais prieskoniais, uzpilam vandeniu ir troshkinam apie 20 min. Tada imetam brokoliu ir pievagrybiu, shaukshta pesto ir dar patroshkinam..
(shalia avokado, mel svoguno, pomidoru, agurku, zalumynu salotos..)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6663: 07 vasario 2009 - 22:55
na ir skaniai atrodo smile.gif
rrrrr net seile varvinu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
šešetuke, o kokiu padažu salotos sumaišytos? smile.gif majonezas, aliejus, balzamikas? unsure.gif
Atsakyti
g.gif balzamiko niekada nesu naudojusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatine69 @ 2009 02 09, 08:10)
g.gif balzamiko niekada nesu naudojusi g.gif



Sveika! smile.gif

Balzaminis actas labai skanu ant salotu. Verta pabandyti. mirksiukas.gif Dazniausiai ant zaliu darzoviu naudoju tik feta suri aliejuje (jokiu drusku ir kt. prieskoniu!) ir veliau, jau leksteje, truputi apslakstau butent balzaminiu actu. Suteikia siek tiek rugstumo ir gaivumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freja: 09 vasario 2009 - 13:19