QUOTE(*PM* @ 2009 02 07, 04:47)
man fotkes nepakanka recepto noriuuuu
as supaprastinau recepta, kur pirma reikia padaryti zuvies sultini ir tik tada daryti sriuba
pakepini al.aliejuj celery kelis kotus supjaustytus, dejau 4 morkas (tik kita karta nebedeciau), svoguna supjaustyta, 3 skilteles cesnako, ir mazuti indeli pomidoru pastos. tada idejau puokste ciobreliu, 2 supjaus. pomidorus ir pripyliau vandens iki man norimo tirstumo, druskos, pipiru, saukstelis cukraus. viska viriau taip ant letos ugnies kuri laika (tereikia kokiu 20 min, bet as viriau ilgiau - skoniai susipina labiau). recepte siulo pilti pinot noir puse puodelio - as pamirsau ir nepyliau nieko, tiksliau pyliau , bet tiesiai i skrandi ir tai buvo cabernet sauvignon

i pati gala sudejau monkfish (sita rekomendavo pardaveja ir labai gerai tiko, nes nepasileido), po keliu minuciu clams ir mussels (kiekvieno po 12). ir dar cilantro (recepte nerase, bet man tokia sriuba be sito niekaip) ir petrazoliu pjaustytu. paverdi iki kol atsidaro geldeles visos, svarbu nepervirti, nes jos pasidaro gumines tada.