Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(maya @ 2009 01 28, 17:46)

mmm, skaniai atrodo 4u.gif

QUOTE(Rashkyte @ 2009 01 28, 21:48)
MB mane jau vadna Energizer  lotuliukas.gif  doh.gif

TB absoliuciai teisus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 01 29, 03:53)
Himalaia, skaniai skamba mesyte  thumbup.gif tik mano orkaite tokios funkcijos neturi  blush2.gif gal ant grilio?  blush2.gif nes orkaitej, kad ir virsuj mesa per 20 min neiskeps  blush2.gif

Manau, galima ir paprastai tada kepti, tik ilgiau, mažesniais gabaliukais supjausčius mėsą. Irgi turėtų būti skanu 4u.gif
Atsakyti
vaishinu zuikiu (tik mb pavadino parshiuku lotuliukas.gif ):

user posted image

user posted image
Atsakyti
As ziukiu ne gerbeja, bet tos salociukes kaip gerai atrodo thumbup.gif

As siandien dariau cili - pasigirsiu, bet niekada taip skaniai nera gavese:

I puoda, kuriam ketinau virti cili ipyliau sauksta aliejaus. Ant medium karscio uzkaitinau, tada dejau pora riekeliu smulkiai supjaustytos parukytos soninukes. Dejau smulkiai supjaustytas 6 cesnako skilteles ir smulkiai pjaustyta vidutini svoguna. Viska kepinau, maisiau. Tada dejau 1,3lb maltos kiaulienos, maisiau, kad isisklaidytu (jei pasidarys per sausa, ipilkite slakeli vandens). Barsciau druskytes - is akies ax.gif Tada sudejau du marinuotus jalapeno pipirus (smulkiai pjaustytus,be seklu), skardine pjaustytu pomidoru savo sultyse (15oz), skardine pupeliu (8oz). Uzbarsciau sauksteli raudono astraus pipiro "flakes" (kas nors isverskite, niekaip neatejo i galva doh.gif ), kajun pipiriuko. Maisiau kol uzvire, tada sumazinau kaitra iki minimumo ir viraiu apie 2val (kuo toliau vire, tuo skaniau buvo).
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 02 02, 19:51)
As ziukiu ne gerbeja, bet tos salociukes kaip gerai atrodo thumbup.gif

As siandien dariau cili - pasigirsiu, bet niekada taip skaniai nera gavese:

skamba superrrr, 100 metu cili nedariau...
Atsakyti
O apie salotas nepapasakosi g.gif bigsmile.gif

As tai cili fane nuo senoves - man visada restoranuose kazkodel "saugiausias" patiekalas uzsisakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 02 02, 22:03)
O apie salotas nepapasakosi g.gif  bigsmile.gif

As tai cili fane nuo senoves - man visada restoranuose kazkodel "saugiausias" patiekalas uzsisakyti ax.gif

ups, pamirshau smile.gif : morkos, brokoliai, trinti cesnakai, j. pipirai, majonezas- liux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 02 03, 02:51)
nimumo ir viraiu apie 2val (kuo toliau vire, tuo skaniau buvo).

flakes gal verčiasi kaip dribsniai? unsure.gif arba ploni gabaliukai/traškučiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2009 02 03, 13:32)
ups, pamirshau smile.gif : morkos, brokoliai, trinti cesnakai, j. pipirai, majonezas- liux smile.gif

O kaip ruosi brokolius - ar zalius plesai?

Jaskolka na kalba eina apie pipirus o ne kukuruzus kokius ax.gif uz tai ir nezinau
Atsakyti
Dribsniai, dribsniai. Aitriųjų pipirų dribsniai. Kiek žinau, nėra tikslesnio pavadinimo.

O MB irgi nerealų čili daro. Turim slow cooker, tai su juo išvis fantastiškai išeina.

Aš šiandien darau vištos krūtinėles, keptas orkaitėj, su pomidorų-svogūnų-raudonėlio padažu ir sūrio pluta essen.gif
Atsakyti
Nu tu matai kaip g.gif nebuciau sugalvojus, nes labai jau kvailai skamba ax.gif

Verdu liezuvius - tai bus uzkandeles skanios thumbup.gif pabandymui imeciau dziovintu zoleliu kur nuo vistos like...ziuresim kaip tiks
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 02 03, 15:51)
O kaip ruosi brokolius - ar zalius plesai?

pjaustau zalius- labai tinka..
noreciau dabar ir liezuvio ir vishtienos..ai nesvarbu, alkana kaip arklys blink.gif
Atsakyti