Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(*PM* @ 2008 12 26, 21:43)
as tai cia ieskau  biggrin.gif  ir man rodos ar tik ne as prabilau kad jos karcios, poto michgirl irgi pridejo kad taip ir pan..  mirksiukas.gif  4u.gif

o ar senoj temoj dar kazkas neieskojo be taves? g.gif
ai, gal maisau kazka.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2008 12 26, 21:45)
o ar senoj temoj dar kazkas neieskojo be taves?  g.gif
ai, gal maisau kazka....  g.gif

ai dzin ne taip svarbu, as vistiek ieskau jav geru aguonu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2008 12 27, 03:41)
tai kad kazkas (nepamenu nicko...  blush2.gif ) ir ieskojo aguonu butent UK.. nebent klystu...  g.gif

neklysti, as ieskojau aguonu uk smile.gif tik neradau ir mano kucios buvo be kuciuku smile.gif dabar uzsimaniau pyrago su aguonom,bet reikia tu aguonu skardinese su pienu ir cukrum praeitoj temoj buvo kalbeta apie jas, bet as nei vienos aguonos nerandu sad.gif( tesco ju buna gal??
Atsakyti
vyshniuke, tu pabandyk Health Shop'uose pasižiūrėt aguonų wink.gif O TESCO bent jau IRL, tai neteko matyt man tų įdarų aguoninių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 12 29, 11:48)
vyshniuke, tu pabandyk Health Shop'uose pasižiūrėt aguonų wink.gif O TESCO bent jau IRL, tai neteko matyt man tų įdarų aguoninių schmoll.gif

health shopuose? g.gif maciau prekybos centre yra tokia parduotuve kur daug daug riesutu biggrin.gif ten gal reikes paziuret,bt abejoju..sad.gif taip uzsimaniau iskept ta aguonini pyraga..niam..
va gal kas padet galit, vakar maniau darysiu namie pica,paploteli kepsiu, bet darau tesla ir miltu pritrukau.. sad.gif tai gavos skysta tesla, ka su ja dabar daryt? gal kas padet galit a ta tesla jau lauk pilt? g.gif
Atsakyti
schmoll.gif
QUOTE(vyshniuke_ @ 2008 12 29, 09:53)
neklysti, as ieskojau aguonu uk smile.gif tik neradau ir mano kucios buvo be kuciuku smile.gif dabar uzsimaniau pyrago su aguonom,bet reikia tu aguonu skardinese su pienu ir cukrum praeitoj temoj buvo kalbeta apie jas, bet as nei vienos aguonos nerandu sad.gif( tesco ju buna gal??

Kaip suprast skardinese ir su pienu.? g.gif As dirbu Morrisone, aguonu palaidu tikrai yra, turiu omeny pokeliuose...ten kaip saulegrazu seklu ir t.t. jos randasi BAKING SECTION..ten kur visi miltai, razinos ir t.t. atidziau paziurejus yra ir aguonu...o jei ieskai kokio pieno su aguonom, paziurek prekybos centruose kur piena laiko. ir kur laikomas LONG LIFE MILK..ten prie sojos pieno galetum rasti...siaip asdoj didesnis pasirinkimas, manau.. g.gif Bet Morrisone nemanau kad yra pienas su aguonom.. g.gif siaip esu uzmacius idomiu produktu GLUTEIN FREE SECTION..ko ten tik nera... doh.gif idomybiu...ale pabandysiu sia savaite uzmesti aki, ar yra pieno su aguonom...idomumo delei.. rolleyes.gif
O siaip prekybos centruose nebijokit klausti, tikrai staffas padeda surast, jei ko reikia...pasiteirauk, gal tikrai rasi.. thumbup.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Morrisone aguonos randasi salia kokoso drozliu.. mirksiukas.gif
Siaip galima rasti dideliu pakiu kokoso drozliu tik WORLD FOOD section... mirksiukas.gif
Dirbu tik keli menesiai, bet kur kas padeda mintinai beveik zinau, na aisku ne viska bet dauguma tikrai... thumbup.gif
Atsakyti
Merginos buvo kalbama apie trintas aguonas skardinese, kurios skirtos pyragu idarymas. Jos jau trintos ir saldintos (ne karves piene, o savo), tai tik vandenuko uzpili - ir aguonpienis gatavas mirksiukas.gif Sito reik ieskot prie visu "pie filling".
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 12 19, 13:34)
dar viena imetu:):

Krevetes nuplaunam po shaltu beganciu vandeniu (10 min). Keptuvej, sviestuke pakepinam cesnako kelias skilteles su sauja pjaustytu petrushku, tada suverciam krevetes, pakepam, kol paraudonuos:)..Tad ipilam puse stiklinaites balto vynciaus, dedam prieskoniuku, puse citrinos sulciu ispaudziam ir patroshkinam mazumele..Valgom su ryziais, dar gadinam citrinos sultimis..

user posted image

Ryt sita darysiu. Damusem visas pokaledines atliekas, angliskai daug geriau skamba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2008 12 29, 21:42)
Ryt sita darysiu. Damusem visas pokaledines atliekas, angliskai daug geriau skamba   lotuliukas.gif

skanaus..
ash ryt lashisha, kuria turejau gaminti shiandien, ale tas tingulys.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vyshniuke_ @ 2008 12 29, 00:53)

tai kad sudety pieno nerasta schmoll.gif bent musishkiuose : corn syrup, poppysed, sugar, water, modified corn starch, salt, natural flavor, spicies and citric acid 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 12 29, 20:49)
skanaus..
ash ryt lashisha, kuria turejau gaminti shiandien, ale tas tingulys.. lotuliukas.gif

Oi zinau buna irnesakyk.gif , tik va kai vieni gyvenom, tai nieko baisaus, bet va vaikams nepasakysi, mama siandien tingi valgyti daryti, pasidarom iskrovos diena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DiOliMwa @ 2008 12 30, 00:26)
schmoll.gif

Kaip suprast skardinese ir su pienu.? g.gif As dirbu Morrisone, aguonu palaidu tikrai yra, turiu omeny pokeliuose...ten kaip saulegrazu seklu ir t.t. jos randasi BAKING SECTION..ten kur visi miltai, razinos ir t.t. atidziau paziurejus yra ir aguonu...o jei ieskai kokio pieno su aguonom, paziurek prekybos centruose kur piena laiko. ir kur laikomas LONG LIFE MILK..ten prie sojos pieno galetum rasti...siaip asdoj didesnis pasirinkimas, manau.. g.gif Bet Morrisone nemanau kad yra pienas su aguonom.. g.gif siaip esu uzmacius idomiu produktu GLUTEIN FREE SECTION..ko ten tik nera... doh.gif idomybiu...ale pabandysiu sia savaite uzmesti aki, ar yra pieno su aguonom...idomumo delei.. rolleyes.gif
O siaip prekybos centruose nebijokit klausti, tikrai staffas padeda surast, jei ko reikia...pasiteirauk, gal tikrai rasi.. thumbup.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
Morrisone aguonos randasi salia kokoso drozliu.. mirksiukas.gif
Siaip galima rasti dideliu pakiu kokoso drozliu tik WORLD FOOD section... mirksiukas.gif
Dirbu tik keli menesiai, bet kur kas padeda mintinai beveik zinau, na aisku ne viska bet dauguma tikrai... thumbup.gif

mano miestas nera didelis tai nezinau jei yra tai kur yra tas morrisons.. g.gif as ieskojau tesco prie miltu, yra sezamu ir visokiu dziovintu vaisiu,bet aguonu ne unsure.gif asdoj buvau bet laiko ieskot nebuvo. taip kad kucios buvo be kuciuku ir dabar palaidu aguonu nebereik, o uzsimaniau tu su cukrum kad iskart pyraga kept galetu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rashkyte @ 2008 12 30, 03:59)
tai kad sudety pieno nerasta  schmoll.gif  bent musishkiuose : corn syrup, poppysed, sugar, water, modified corn starch, salt, natural flavor, spicies and citric acid  4u.gif

as ne del sudeties smile.gif man reik tu aguonu skardinese su cukrum, ir aciu kad kazas paaiskino, jos bua savo piene smile.gif tai vat smile.gif tik nerandu as ju..
Atsakyti