QUOTE(DiOliMwa @ 2008 12 30, 00:26)
Kaip suprast skardinese ir su pienu.?

As dirbu Morrisone, aguonu palaidu tikrai yra, turiu omeny pokeliuose...ten kaip saulegrazu seklu ir t.t. jos randasi BAKING SECTION..ten kur visi miltai, razinos ir t.t. atidziau paziurejus yra ir aguonu...o jei ieskai kokio pieno su aguonom, paziurek prekybos centruose kur piena laiko. ir kur laikomas LONG LIFE MILK..ten prie sojos pieno galetum rasti...siaip asdoj didesnis pasirinkimas, manau..

Bet Morrisone nemanau kad yra pienas su aguonom..

siaip esu uzmacius idomiu produktu GLUTEIN FREE SECTION..ko ten tik nera...

idomybiu...ale pabandysiu sia savaite uzmesti aki, ar yra pieno su aguonom...idomumo delei..
O siaip prekybos centruose nebijokit klausti, tikrai staffas padeda surast, jei ko reikia...pasiteirauk, gal tikrai rasi..
Papildyta:
Morrisone aguonos randasi salia kokoso drozliu..
Siaip galima rasti dideliu pakiu kokoso drozliu tik WORLD FOOD section...
Dirbu tik keli menesiai, bet kur kas padeda mintinai beveik zinau, na aisku ne viska bet dauguma tikrai...
mano miestas nera didelis tai nezinau jei yra tai kur yra tas morrisons..

as ieskojau tesco prie miltu, yra sezamu ir visokiu dziovintu vaisiu,bet aguonu ne

asdoj buvau bet laiko ieskot nebuvo. taip kad kucios buvo be kuciuku ir dabar palaidu aguonu nebereik, o uzsimaniau tu su cukrum kad iskart pyraga kept galetu
Papildyta:
QUOTE(Rashkyte @ 2008 12 30, 03:59)
tai kad sudety pieno nerasta

bent musishkiuose : corn syrup, poppysed, sugar, water, modified corn starch, salt, natural flavor, spicies and citric acid
as ne del sudeties

man reik tu aguonu skardinese su cukrum, ir aciu kad kazas paaiskino, jos bua savo piene

tai vat

tik nerandu as ju..