Dėkui, jau susiradau. Gaminu kūčiukus.

QUOTE(TYN @ 2008 12 23, 19:19)
nesuprantu - kaip sausos aguonos gali buti skanios ar ne, jos gi visos vienodos?
as siandien ir skardinej pirkau ta filling, bet nesu jo ragavus
rytoj paziuresiu, ar ji naudosiu, ar malsiu sausas is kepyklos.
tos sausos mazam indely, as mokejau $5, tai man atrodo daug uz pora saukstu aguonu
man kai pasvere , tai ten 10 kartu daugiau ju ir $3
o as teslos kuciukams nekeliau, sumaisau viska, iskocioju, supjaustau ir i orkaite
ir man gaunasi tokie kaip namuose budavo 
as siandien ir skardinej pirkau ta filling, bet nesu jo ragavus

o as teslos kuciukams nekeliau, sumaisau viska, iskocioju, supjaustau ir i orkaite

Ot gali, matyt nesusiduriai tai ir nesupranti

o del kuciuku ziurint koks receptas, vienur mieliu isvis nededa tai ir teslos nieks nekelia, kitur deda mieles tai ir tesla liepia palikt pakilt du kart....

QUOTE(MichGirl @ 2008 12 23, 23:20)
nezinau, kazkada indeli sausu pirkau supermarkete tai kazkokios labai karcios buvo 

va va

QUOTE(Rashkyte @ 2008 12 23, 22:52)

Na bet kaip idomiai
As niekad problemu neturejau su tom aguonom. Nei karcios nei ka, normalios aguonos.
Padariau aguonpieni su tuo filling, tai kazkas panasaus gaunasi, bet man tiesiog nepatinka, kad ten privaryta dar ko man nereikia be cukraus ir aguonu.

Padariau aguonpieni su tuo filling, tai kazkas panasaus gaunasi, bet man tiesiog nepatinka, kad ten privaryta dar ko man nereikia be cukraus ir aguonu.

Mano kučiukai jau kepa. Žiūrėsim kaip skanųs bus. 
labai gaila, kad šiemet neturėsiu šprotų, silkės... Bet kitais metais tikrai bus.

labai gaila, kad šiemet neturėsiu šprotų, silkės... Bet kitais metais tikrai bus.

QUOTE(*PM* @ 2008 12 24, 10:00)
aciu

na ka, stalas paruoshtas

As irgi pagal ta pati kepiau - tikrai liuks,,,tik cukraus per daug privariau
man pagal visus receptus visada puse dozes pats tas buna. As visa 12 pasidariau
mano pirmos nuosavos Kucios su lasisa, astunkojais, ryklio mesyte, bandelem su grybais ir suriu, bulviu misraine, aguoninem bandelem, idarytais kiausiniais,,,,va tik silkes tai nera

Sveikos,
Aguonas aš perku ASDA. Jos labai gražiai supakuotos pakeliuose nei karčios nei ką - kuo normaliausiosm kaip lietuviškos
Ir kūčiukai skanūs gavosi ir aguonų pienas - liux
Aplamai, visko aš gaunu ko man reikia parduotuvėje, nes juodą duoną ASDA perku. Ir šašlyką kepamės, niekuo nesiskiriantį nuo lietuviško
Ir varškę randu ir grietinę, tik kefyro dar neaptikau, bet laiko klausimas. Beje su šventėm visas
Aguonas aš perku ASDA. Jos labai gražiai supakuotos pakeliuose nei karčios nei ką - kuo normaliausiosm kaip lietuviškos

QUOTE(gebene @ 2008 12 26, 17:03)
Sveikos,
Ir kūčiukai skanūs gavosi ir aguonų pienas - liux
Aplamai, visko aš gaunu ko man reikia parduotuvėje, nes juodą duoną ASDA perku. Ir šašlyką kepamės, niekuo nesiskiriantį nuo lietuviško
Ir varškę randu ir grietinę, tik kefyro dar neaptikau, bet laiko klausimas. Beje su šventėm visas 

Tai jau cia kogero veiksmas UK

QUOTE(*PM* @ 2008 12 26, 21:36)
tai kad kazkas (nepamenu nicko...

QUOTE(wicked @ 2008 12 26, 21:41)
tai kad kazkas (nepamenu nicko...
) ir ieskojo aguonu butent UK.. nebent klystu... 

as tai cia ieskau