Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

Buvo tu mesmaliu kaip as sakau tarybiniu ir prie manes pardej kur anksciau gyvenau ale nenusiprikau, dabar ten jau uzdaryta, tai galvojau gal online kur ir yra tik niekad neuztikau, ale maya prirode tai teks nusipirkt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2009 03 24, 20:49)
Vau, niu cia tai atradimas, galvojau tik LT tokie geriai egzistuoja  bigsmile.gif

mėsmalę esu mačius Bass Pro Shop'e..... 4u.gif Čikagoje tikrai yra.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2009 03 24, 20:52)
Yra. Tikrai maciau pries Kaledas Kitchen Kaboodle. Bent jau mano kaime, prie mano namu KK tikrai buvo smile.gif. Reikes kada nusibaladoti paziureti ka nors gero...
Papildyta:
Pupa999, as dabar susimascaiu ar apie tuos pacius antgalius kalbam

Kokia parde, pas mus tokiu nera, pirma kart girdziu tokia ax.gif Pas mane namie tai tete kazkaip padares buvo rolleyes.gif ant tokios senoviskos mesmales sulankste is skardos antgali kaip piramide, kuri uzdedi vietoj to skrituliuko su skylutem per kuri mesa lenda ir tada ant galo to antgalio tokia kaip vaikam plastelinui juosta su skirtingom skylutem sausainiu formai keisti thumbup.gif

Dabar galvoju, gal geriau attachment prie kitchen aid nusipirkti, nei mesmale g.gif
user posted image
Kazin apsimoka TOKI visa komplekta nusipirkti prie mixerio ?
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2009 03 24, 21:48)
Kokia parde, pas mus tokiu nera, pirma kart girdziu tokia  ax.gif  Pas mane namie tai tete kazkaip padares buvo  rolleyes.gif  ant tokios senoviskos mesmales sulankste is skardos antgali kaip piramide, kuri uzdedi vietoj to skrituliuko su skylutem per kuri mesa lenda ir tada ant galo to antgalio tokia kaip vaikam plastelinui juosta su skirtingom skylutem sausainiu formai keisti  thumbup.gif

Dabar galvoju, gal geriau attachment prie kitchen aid nusipirkti, nei mesmale  g.gif
user posted image

Jei daznai naudosi , tia kodel ne mirksiukas.gif .

Kitchen Kaboodle nezinau ar tokia pas jus yra, ir neziurejau ar online yra, pacioje parduotuveje tikrai maciau, kad yra. Jei nepatingesiu ryt gal su vaikais nusibelsiu dar karta patikrinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2009 03 24, 22:48)
Dabar galvoju, gal geriau attachment prie kitchen aid nusipirkti, nei mesmale  g.gif
user posted image

Tai pupa jei turi ta visa agregata jau, tai zinoma pirk attachment tik, as tai neturiu to agregato ir neperku susilaikau nuo tos minties, nes zinau kad mazai naudosiu ji ir tik vieta uzmis, todel geriau tik paprasta mesmale, kiek as su ja malciau ant pirstu suskaiciuot galiu, zemaiciam, kukuliam tokiem, siaip as farsa perku visokiem kotletam ir pan. mano mama turi aparaat visa sut okiu attachment, bettai jie ir naudoja desras deda, desreles, tai ten vos ne vis akiaule mala mesoso, tai zinai praktiska, o man tai asmeniskai nei ten tesla as maisysiu tam kombaine, nei a sten ta mesa malsiu labai daznai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *PM*: 25 kovo 2009 - 14:59
As kitchen aid naudoju bent kelis kartus per savaite, tai gerai, kad prisiminiau, kad prie jo yra mesai malti priedai, nes jau buciau ta gelezine mesmale nusipirkus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2009 03 24, 00:33)
Galima gi nusipirkti mesmale, ne karve kastuoja  ax.gif
MESMALE

Labukas merginos ,na as gavau dovanu mesmale labiau i musu seovines panasi,tai labai dziaugiausi,bet svoris jos tai ka as zinau tokia sunki ,as juokais sakiau kad tarybines budavo dvigubai sunkesnes.O sita kur tu idejai zymiai geriau atrodo ir kaina zymiai pigesne thumbup.gif

PM o tie tavo PUSŠILKINIAI KUKULIAI taip skaniai atrodo niam niam net ir as uzsimaniau pasidaryti
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2009 03 24, 21:48)
Kokia parde, pas mus tokiu nera, pirma kart girdziu tokia  ax.gif  Pas mane namie tai tete kazkaip padares buvo  rolleyes.gif  ant tokios senoviskos mesmales sulankste is skardos antgali kaip piramide, kuri uzdedi vietoj to skrituliuko su skylutem per kuri mesa lenda ir tada ant galo to antgalio tokia kaip vaikam plastelinui juosta su skirtingom skylutem sausainiu formai keisti  thumbup.gif

user posted image

Jei daznai naudosi , tia kodel ne mirksiukas.gif .

Kitchen Kaboodle nezinau ar tokia pas jus yra, ir neziurejau ar online yra, pacioje parduotuveje tikrai maciau, kad yra. Jei nepatingesiu ryt gal su vaikais nusibelsiu dar karta patikrinti smile.gif
Atsakyti
kaip idomiai maya dvi vienodos zinutes viena vakar kita siandien laugh.gif arba tik as jas dvi matau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*PM* @ 2009 03 25, 14:03)
kaip idomiai maya dvi vienodos zinutes viena vakar kita siandien  laugh.gif arba tik as jas dvi matau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vakar ilgai krove puslapi, palikau, siandien refresh padariau ir gavos idvi biggrin.gif .Net nepastebejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2009 03 25, 15:20)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vakar ilgai krove puslapi, palikau, siandien refresh padariau ir gavos idvi biggrin.gif .Net nepastebejau  doh.gif

o as ziuriu ziuriu galvoju va kaip idomiai maya is vakaro pakomentuoja, poto kita diena ta pati, nu ka? , kad ir akli matytu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2009 03 25, 19:53)
Labukas merginos ,na as gavau dovanu mesmale

dievuliau...kokia nuostabi dovana.
Is visos sirdies turbut buvo dovanota...

Atsakyti